ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

One UI 8
نرم افزار و اپلیکیشن

سامسونگ با گوشی‌های تاشو جدید خود از نسخه پایدار One UI 8 پرده برداشت

همچنین سامسونگ درحال آزمایش این رابط کاربری برای مدل‌های قدیمی‌تر است و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده شاهد عرضه پایدار آن برای دستگاه‌های دیگر باشیم.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۸ تیر ۱۴۰۴ | ۱۸:۱۷

سامسونگ در رویداد آنپکد امروز خود، از نسل جدید گوشی‌های تاشو جدید خود، یعنی گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 همراه با گزینه اقتصادی جدیدی به نام گلکسی زد فلیپ 7 FE رونمایی کرد. جدای از مشخصات هر یک دستگاه که در مطالب آنها گفته‌ایم، باید اشاره کرد که آنها اولین گوشی‌های سامسونگ با رابط کاربری One UI 8 مبتنی بر اندروید 16 محسوب می‌شوند.

غول کره‌ای همچنین درحال آزمایش این رابط کاربری برای مدل‌های قدیمی‌تر است و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده شاهد عرضه پایدار آن برای دستگاه‌های دیگر باشیم.

سامسونگ در سال‌های گذشته در ارائه به‌روزرسانی‌های به‌موقع عملکرد خوبی داشته، اما عرضه One UI 7 با تأخیرهای زیاد و مشکلات فراوانی همراه بود. نسخه پایدار اندروید 15 تنها چند ماه پیش برای دستگاه‌های این شرکت منتشر شده بود. بااین‌حال، اکنون One UI 8 که مبتنی بر اندروید 16 است منتشر شده و این موضوع نشان می‌دهد که غول فناوری دوباره به مسیر درست بازگشته است.

مروری بر تغییرات One UI 8

سامسونگ با On‌e U‌I 8 بیشتر روی بهبود قابلیت‌های قبلی تمرکز کرده تا ارائه ویژگی‌هایی کاملاً جدید. برای مثال، انیمیشن‌ها اکنون روان‌تر شده‌اند و رابط کاربری ظاهری شفاف‌تر پیدا کرده است. این تغییرات به‌طور کلی باعث می‌شوند رابط کاربری به‌مراتب ظریف‌تر و کامل‌تر به نظر برسد.

در One UI 8، هوش مصنوعی جایگاه ویژه‌ای دارد. این رابط کاربری از ابزارهای هوش مصنوعی معرفی‌شده در سری گلکسی S25 استفاده کرده و حتی آنها را پیشرفته‌تر کرده است. در این نسخه، تجربه کاربری بیشتر از قبل متناسب با زمینه و فعالیت‌های شما پیش می‌رود و پیشنهاداتی مبتنی بر زندگی روزمره به شما ارائه می‌شود.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های جدید در One UI 8، قابلیت جدید KEEP (حفاظت رمزگذاری‌شده پیشرفته Knox) است. این ویژگی فضای ذخیره‌سازی اختصاصی برای هر اپلیکیشن فراهم می‌کند تا اطلاعات حساس میان اپلیکیشن‌ها فاش نشود. همچنین Knox Matrix به‌روزرسانی شده و اگر فعالیت مشکوکی شناسایی شود، سیستم به‌طور خودکار شما را از حساب سامسونگ خارج می‌کند.

در گوشی‌های تاشو نیز شاهد بهبود حالت چندوظیفگی با تقسیم‌بندی 90 به 10 صفحه و بهینه‌سازی قابلیت‌های Galaxy AI برای دستگاه‌های دارای صفحه‌نمایش بزرگ هستیم.

سامسونگ هنوز برنامه زمانی مشخصی برای عرضه One UI 8 روی سایر گوشی‌های گلکسی اعلام نکرده است. با این حال، انتظار می‌رود به‌زودی این به‌روزرسانی برای سری گلکسی اس 25 نیز منتشر شود.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی