ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

تیک‌تاک با پرداخت ۱۰۰ میلیون دلار به ایالت آلاباما به پرونده ایمنی کودکان پایان می‌دهد

پلتفرم‌های اجتماعی از جمله تیک‌تاک به طراحی الگوریتم‌ها و قابلیت‌های اعتیادآور متهم شده‌اند.

حمید گنجی
حمید گنجی منتشر شده در 4 مهر 1405  |  15:04

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

تیک‌تاک موافقت کرده که برای خاتمه دادن به پرونده ایمنی کودکان و مسئله اعتیادآور بودن پلتفرم خود رقمی در حدود ۱۰۰ میلیون دلار به ایالت آلاباما پرداخت و تغییراتی در زمینه ایمنی اپلیکیشن خود ایجاد کند. 

آلاباما سال گذشته از تیک‌تاک و شرکت چینی ByteDance، شکایت کرد و مدعی شد این اپلیکیشن به نوجوانان آسیب زده و کاربران را درباره ایمنی خود گمراه کرده است. دادستان کل ایالت مدعی بود تیک‌تاک از ابزارهای اعتیادآور، از جمله الگوریتمی که محتوای فید کاربران را انتخاب می‌کند، برای وابسته نگه‌داشتن کاربران استفاده کرده است.

تیک‌تاک در صورت عدم انجام تعهداتش با جریمه‌ای ۳۰۰ میلیون دلاری مواجه می‌شود

اکنون آلاباما اعلام کرده تیک‌تاک با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات ایمنی موافقت کرده که شامل محدودیت دوساعته استفاده روزانه برای کاربران زیر سن قانونی و ابزارهای کنترلی بیشتر برای والدین جهت محدود کردن زمان استفاده از این پلتفرم می‌شود. این توافق همچنین اسکرول بی‌نهایت و دسترسی شبانه را محدود می‌کند و استفاده از فیلترهای زیبایی و سایر قابلیت‌هایی را که کارشناسان شبکه‌های اجتماعی برای سلامت روان نوجوانان مضر دانسته‌اند، محدود خواهد کرد.

شکایت از متا و تیک‌تاک

این تعهدات تا حد زیادی مشابه تغییراتی هستند که متا ماه گذشته در قالب یک توافق تاریخی ۱۷.۱ میلیارد دلاری با ۴۷ ایالت آمریکا، از جمله آلاباما، به‌علاوه واشنگتن دی‌سی و قلمروهای آمریکا پذیرفت. «استیو مارشال»، دادستان کل آلاباما، در بیانیه‌ای گفت اگر تیک‌تاک به این تعهدات عمل نکند، ممکن است با جریمه‌ای تا ۳۰۰ میلیون دلار مواجه شود.

هزاران نوجوان، مدرسه و ایالت در آمریکا از شرکت‌های یوتوب، متا، اسنپ و تیک‌تاک شکایت کرده‌اند و مدعی شده‌اند این شرکت‌ها محصولاتی توسعه داده‌اند که به اندازه سیگار یا کازینوهای دیجیتال اعتیادآور هستند. در این شکایت‌ها ادعا شده قابلیت‌هایی که کاربران را به اسکرول نامحدود و مقایسه میزان محبوبیت خود با دیگران تشویق می‌کنند، در بروز مشکلات سلامت روان نقش داشته‌اند.

البته این شرکت‌ها نیز در پاسخ مدعی شده‌اند که قابلیت‌های زیادی برای ایمنی کاربران زیر سن قانونی به پلتفرم‌های خود افزوده‌اند. آنها همچنین به یک قانون فدرال استناد کرده‌اند که شرکت‌ها را در قبال محتوایی که کاربرانشان به‌صورت آنلاین منتشر می‌کنند، از مسئولیت حقوقی محافظت می‌کند.

حمید گنجی
حمید گنجی

    دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
      مطالب پیشنهادی