ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انویدیا فورتنایت
نرم افزار و اپلیکیشن

قابلیت جذاب انویدیا عرضه شد: فورتنایت را بدون نیاز به دانلود در دیسکورد بازی کنید

این قابلیت فقط برای کشورهای محدودی فعال شده است.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴

دیسکورد این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده است تا یک دموی کوتاه از بازی فورتنایت را مستقیماً در داخل این پلتفرم و بدون نیاز به دانلود اجرا کنند.

به گزارش ورج، شرکت‌های انویدیا، اپیک و دیسکورد پیش‌ازاین از امکان اجرای دموی بازی‌ها در دیسکورد رونمایی کرده بودند و حالا این قابلیت در دسترس کاربران قرار گرفته است. کاربران دیسکورد اکنون می‌توانند در لحظه نسخه دموی بازی فورتنایت را داخل این پلتفرم اجرا کنند.

دموی فوری بازی فورتنایت برای کاربران دیسکورد عرضه شد

این قابلیت توسط سرویس بازی ابری GeForce Now شرکت انویدیا پشتیبانی می‌شود و به کاربران دیسکورد که بازی Fortnite را روی دستگاه خود نصب نکرده‌اند، اجازه می‌دهد هر هفته در دو جلسه آزمایشی ۳۰ دقیقه‌ای این بازی را تجربه کنند.

فورتنایت

به گفته اپیک گیمز، نسخه آزمایشی فورتنایت تا تاریخ ۳۰ اکتبر (۸ آبان) در دسترس خواهد بود و جلسات آن هر سه‌شنبه ساعت ۱۷:۲۹ عصر به‌روزرسانی می‌شوند. برای دسترسی به این نسخه دمو، کاربران باید روی لینک ثبت‌نام موجود در صفحه اطلاعیه اپیک گیمز، کلیک کنند. این لینک کاربران را به دیسکورد هدایت می‌کند و می‌توانند بازی فورتنایت را امتحان کنند.

دسترسی به این قابلیت درحال‌حاضر فقط برای بازیکنان کامپیوترهای شخصی در کشورهای آمریکا، بریتانیا، مکزیک، کانادا و چند کشور اروپایی فراهم است. البته ظاهراً هنوز مشکلاتی در دسترسی کاربران این کشورها به این قابلیت وجود دارد و برخی کاربران گفته‌اند که باید از VPN متصل به آمریکا استفاده کنند.

برای اجرای نسخه آزمایشی نیازی به نصب فورتنایت نیست، اما کاربران باید در هر دو حساب دیسکورد و اپیک گیمز خود وارد شده باشند تا بتوانند آنها را برای بازی‌کردن به هم متصل کنند. اپیک گیمز اعلام کرده که داده‌های بازیکنان را با انویدیا یا دیسکورد به اشتراک نمی‌گذارد، اما گفته که این شرکت‌ها ممکن است به‌صورت مستقل اطلاعات کاربران را جمع‌آوری کنند.

نسخه‌های آزمایشی فورتنایت اولین مرحله از آزمایش‌های انویدیا و دیسکورد برای ارائه دموهای فوری بازی‌ها هستند. این آزمایش‌ها در آینده ممکن است به سایر بازی‌ها نیز گسترش پیدا کنند.

حمید گنجی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی