اندرو کارنگی با این ۱۰ قانون ثروتمندترین مرد روی زمین شد
سال ۱۸۴۸، اندرو کارنگی در حالی وارد امریکا شد که چیزی کمتر از ۱ دلار در جیب داشت. اما ۵۳ سال بعد او ثروتمندترین انسان روی زمین بود. در اوج قدرتش یک ژورنالیست به نام ناپلئون هیل ...
سال ۱۸۴۸، اندرو کارنگی در حالی وارد امریکا شد که چیزی کمتر از ۱ دلار در جیب داشت. اما ۵۳ سال بعد او ثروتمندترین انسان روی زمین بود. در اوج قدرتش یک ژورنالیست به نام ناپلئون هیل که به شنیدن داستان موفقیت او علاقه داشت، نزد این مرد ثروتمند رفت.
آقای کارنگی در وجود هیل جدیتی دید و بر آن اساس در سال ۱۹۰۸ تصمیم گرفت ثبت و نگارش تمام استراتژی های کسب ثروت و نیز فعالیت های عام المنفعه خود را به او بسپارد. آن دو در کنار هم باعث شکل گیری نوآوری زیادی در ژانر کتاب های کمک-به-خود شدند و بعدها "بیندیش و ثروتمند شو" نوشته ناپلئون هیل، منتشره به سال ۱۹۳۸، تبدیل به یکی از پرفروش ترین کتاب های تمام دوران شد.
وقتی هیل داشت حرفه خود را به عنوان یک نویسنده موفق شروع می کرد، کارنگی به او "۱۰ قانون موفقیت" خودش را گفت. این ۱۰ مورد پایه بیشتر آثار هیل را تشکیل دادند. خلاصه ای کوتاه از آنها را در ادامه مطلب بخوانید.
۱. هدفت را تعیین کن.
یک "نقشه اقدام" تهیه کن و بلافاصله در مسیر آن گام بردار.
۲. یک "مجموعه فوق العاده" شکل بده.
هیل به نقل از کارنگی می گوید "با افرادی تماس بگیر و کار کن که آنچه را تو نداری دارند."
۳. خارج از حد معمول تلاش کن.
هیل می نویسد: "تلاش بیشتر از آنچه مجبور به آن هستی، تنها چیزی است که ترفیع و ترقی را باعث می شود و افراد را به تو متعهد می کند."
۴. ایمان عملی را به کار بگیر.
ایمان داشتن به خودت و هدفت باعث می شود با اعتماد به نفس کامل کار کنی.
۵. ابتکار عمل فردی داشته باش.
بدون اینکه دستوری از راه رسیده باشد، کاری را که باید انجام شود، انجام بده.
۶. تخیلت را رها کن.
این جرات را به خودت بده که فراتر از آنچه تا الآن در حوزه کاری ات انجام شده، فکر کنی.
۷. شور و شوق نشان بده.
داشتن یک روش مثبت تو را آماده موفقیت می کند و احترام دیگران را برای ات به ارمغان می آورد.
۸. با لحاظ کردن همه جزئیات فکر کن.
از نظر هیل فکر کردن دقیق یعنی "داشتن توانایی جدا کردن حقایق از تخیلات و استفاده از موارد مربوطه به نفع حل نگرانی ها و مشکلات."
۹. تلاش خودت را متمرکز کن.
نگذار چیزی ذهنت را از مهمترین وظیفه و ماموریتی که در مقابل داری، منحرف کند.
۱۰. از بدبیاری های خود منفعت بساز.
هیل می نویسد: "برای هر عقب گردی در زندگی، یه جهش مساوی با آن وجود دارد." پس نباید از شکست ها فقط نومیدی توشه کرد.
در رابطه با این پندها مطالب زیادی نوشته شده و شما هم حتما آنها را خوانده اید. مردم معمولا با این موارد به شوخی برخورد می کنند. اما گاهی هم در مراحلی از زندگی پیش می آید که نقص ها و کمبودهای خود را با همین تک جمله ها رفع می کنیم. شما در این باره چه نظری دارید؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
http://namlik.me/article/%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%B2%D9%88%D8%AF%20%D9%86%D9%88%D8%B2%D8%AF%D9%87%20-%20%D9%86%D8%A7%D9%BE%D9%84%D8%A6%D9%88%D9%86%20%D9%87%DB%8C%D9%84%20-%20%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA%20%D8%A7%D9%88%D9%84%20(%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87)
چه فکر کنید میشه و چه فکر کنید نمیشه در هر صورت حق با شماست. آدمی اگر دلش به کاری باشه هزار راه و اگر نباشه هزار بهانه درست میکنه.
به نظر من واقن هيچ ربطي به ايرانو اين حرفاندازه چون تاوقتي طرزه فكرت اينه تو امريكايم كه بري پيشرفت نميكني خيلياتو همين ايرانم چون خودشونو باور دارن مولتي ميليار درن
کوتاه فکر نباشید. مگه زمین فقط ایران رو داره . تو برو هرجا که فک میکنی کشک نیست . آدم باید خودشم عرضه به خرج بده. تازه ...هیچکدوم از این مواردم ربطی به جای زندگی آدم نداشت