ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
موبایل

چرا HTC تصمیم گرفت پرچمدار اصلیش را تحت ویندوز فون عرضه نماید

تلفن هوشمند HTC One M8 مدتهای طولانی است که به عنوان یکی از برترین تلفن های عرضه شده در پلتفرم اندروید گوگل مورد ستایش است. این تلفن در زمان عرضه اش در سال ۲۰۱۳ و ...

رضا مقدری
نوشته شده توسط رضا مقدری تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۱:۰۷

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

تلفن هوشمند HTC One M8 مدتهای طولانی است که به عنوان یکی از برترین تلفن های عرضه شده در پلتفرم اندروید گوگل مورد ستایش است. این تلفن در زمان عرضه اش در سال ۲۰۱۳ و به عنوان جایگزین نسل پیشینش یعنی One M7، سبب گردید تا بسیاری از آن با عنوان اولین رقیب جدی آیفون در زمینه ی کیفیت ساخت و طراحی یاد نمایند.

حال همانطوری که در خبرها نیز شاهد بودیم HTC دست به عرضه ی نسخه ی جدیدی از این تلفن پرچمدار خود برای پلتفرم ویندوز فون زده است که از آن با نام  HTC One M8 برای ویندوز یاد می شود، و از نظر طراحی ظاهری و مشخصات فنی تفاوت خاصی را با همتای اندرویدیش ندارد. تلفن مذکور فعلاً تحت قرار داد دو ساله ی کمپانی مخابراتی ورایزن با هزینه ی ۱۰۰ دلار به کاربران عرضه می شود و از همین امروز یعنی بیستم آگوست قابل تهیه است.

تقریباً تا به امروز هیچ برند دیگری به غیر از HTC یک محصول پرچمدارش را با مشخصات فنی یکسان تحت دو پلتفرم ارائه نکرده است. هر دو کمپانی سامسونگ و HTC پیش از این نیز دست به تولید تلفن های هوشمند تحت پلتفرم ویندوز فون زده بودند، ولی محصولات آنها در این زمینه کاملاً از نظر فنی با محصولاتی که تحت پلتفرم اندروید ارائه کرده بودند تفاوت داشته است.

در ادامه ی مطلب با ما همراه شوید تا اطلاعات بیشتری در رابطه با علل ارائه ی پرچمدار HTC یعنی (One (M8 تحت پلتفرم ویندوز فون کسب نمایید.

2

با این تفاسیر چه چیزی سبب تصمیم اخیر HTC شده است؟ بر اساس گفته های جیسون مکنزی ،که ریاست دفتر HTC در ایالات متحده را بر عهده دارد، همه چیر دز یک جلسه ی شام در روزهای پایینی سال ۲۰۱۳ که بین اهالی مایکروسافت، HTC‌ و ورایزن برگزار می شده رقم خورده است. این سه کمپانی در گفتگوهای ما بین خود به این نتیجه رسیده اند که در خط تولید محصولات تحت ویندوز فون یک حفره ی بزرگ وجود دارد که لازم است به شکلی پر شود.

مکنزی می افزاید در آن زمان یک شکاف بزرگ در میان پلتفرم ویندوز فون و سایر پلتفرم های رقیب وجود داشت، آنهم اینکه هیچ یک از برندهای معروف دست به تولید یک تلفن رده بالای خود که همسطح محصولات پرچمدار اندرویدی آنها باشد نزده بودند. به نظر ما اینطور می رسید که پر کردن این شکاف با بهره گیری از اهرمی مانند One M8 شدنی باشد.

او اینطور ادامه می دهد تلفن هوشمندی در حد و اندازه های One M8 می توانست به ویندوز فون کمک کند، تا به بزرگترین رقیبش در بازار یعنی پلتفرم اندروید گوگل بسیار نزدیک تر شود. اگر من در زمان یاد شده نگاهی به پلتفرم ویندوز فون می انداختم و قصد داشتم یک تلفن رده بالا از این پلتفرم را تهیه کنم واقعاً گزینه های موجود در حد رقبای خودشان نبودند.

3

برای مثال لومیا آیکن از نوکیا را در نظر بگیرید، در حالی که این تلفن یک محصول رده بالا و قوی محسوب می شود ولی از نظر وزن با سایر همتایان مشابهش قابل قیاس نیست و وقتی آن را در دست می گیرد بلافاصله متوجه سنگینی قابل توجهش می شوید.

ویندوز فون تا به امروز رشد قابل ملاحظه ای داشته است، ولی هنوز مسیر طولانی را در پیش دارد تا بتواند به پلتفرم های قدرتمندی مانند اندروید و iOS رقابت کند. این پلتفرم تنها ۵ درصد بازار جهانی تلفن های هوشمند را در دست دارد که این سهم کم سبب دشورای کسب درآمد برای توسعه دهندگان و عرضه کنندگان آن شده است.

مکنزی می گوید آمار و ارقام HTC را نگران نکرده است، زمانی که ما فعالیت خود را به سمت پلتفرم اندروید سوق دادیم همه سئوالی مشابه را از ما می پرسیدند، چرا اینکار را می کنید؟ آیا سود دهی نیز وجود خواهد داشت؟ ولی پاسخ فعلی ما با پاسخی که در زمان گذشته ارائه می نمودیم یکسان است. تلفن هوشمندی وجود ندارد که بتواند نیازهای همه ی افراد را پاسخگو باشد و فعالیت یک برند در زمینه ی همه ی پلتفرم ها در دنیای فعلی یک الزام محسوب می شود. نیازهای کاربران متفاوت بوده و برحسب این تفاوت باید پاسخ های گوناگونی را مطرح نمود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (25 مورد)
  • borna_talebi
    borna_talebi | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    امیدوارم بقیه شرکت ها هم به سمت ویندوز فون بیان.چون واقعا سیستم عامبی با آینده روشنه.امیدوارم سونی هم یه ویندوز فون خفن بزنه

    • soroush_safi_samghabadi
      soroush_safi_samghabadi | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

      من عاشق برند سونی ام تاحالا هرچی گوشی داشتم سونی بوده همیشه حسرت اینو میخورم که چرا سونی یه گوشی ویندوزفونی نمیزنه و حالا فک کنم بعد از این همه مدت باید از سونی دست بردارم و اچ تی سی رو انتخاب کنم...

  • عــــامـــــــر (کشتمش)
    عــــامـــــــر (کشتمش) | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    جای یه پرچمدار عالی تو وینفون واقعا خالی بود نوکیا لومیا ۹۳۰ عالی بود اما نه به خوبی وان ام ۸ وینفون ، هنوز هم لومیا ۹۳۰ برتری هایی داره مول برتری های نرم افزاری و دوربین اما همه چیز از یک طراحی خوب شروع میشه ، به زودی منتطر،جواب نوکیا با لومیا ۱۵۲۵ برای پرچمدار لومیا ۸۳۰ میان رده ، لومیا ۷۳۰ برای سلفی دوستان ، لومیا ۵۳۰ برای پایین رده

    • AhmadRzz
      AhmadRzz | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

      مثل اينكه فقط ميخواد تحت اپراتور وريزون بياد ؟؟؟؟؟؟؟
      به نظر من سوني بايد همچين كاري رو ميكرد يعني زي ٢ ولي با ويندوزفون
      بيرون ميداد
      با اين حال ٩٣٠ هم خوشگله و سنگين بودنشو من يه مزيت ميدونم چون به عكاسي علاقه دارم اين گوشي با اين وزن و قطر خيلي راحت تو دست جا ميشه و باعث ميشه كه ترس از افتادن گوشي رو ديگه نداشته باشم

      • عــــامـــــــر (کشتمش)
        عــــامـــــــر (کشتمش) | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

        من عاشق گوشی سنگینم اما خب همه نظر من و شمارو ندارن ، و سنگین بودن رو یه ضعف میدونن یه سری اس ۴ خواهرم تو جیبم بود هی دس میزدم به جیبم ببینم گوشی نیوفتاد اخه تو پالتوم بود اما وقتی لومیا ۹۲۰ رو میزارم تو جیبم به راحتی سنگینیشو حس میکنم حتی نوت۳ هم رو موتور دستم بود هی باد میزد زیرش اما ۹۲۰ این مشکلو نداشت هرچند که نوت ۳ بخاطر سایز صفحش بود

        • AhmadRzz
          AhmadRzz | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

          مخصوصا ايفون بخاطر ضخامت كمش من تو دستم ميگيرم يذره ترس افتادن گوشي رو دارم
          ولي لوميا ٩٣٠ ٧ گرم سنگينتر از اچ تي سي ام ٨ هستش !!

  • Slim Shady
    Slim Shady | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    پس که اینطور!خواستن وینفون رو با یک گوشی گردن کلفت بدن بیرون!کار بدی نکردن ولی اچ تی سی گزینه مناسبی فکر نکنم باشه

    • سهیل
      سهیل | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

      چرا گزینه مناسبی نیست؟ یه زمانی با ویندوز موبایل پادشاهی می کرد یه برند ریشه داره. طراحیش خوبه. خوشنامه. m8 هم که واقعا گوشیه خوبیه.
      میشه بگی چرا؟

      • Slim Shady
        Slim Shady | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

        چراش در اماره فروشه!اینکارو سامسونگ بهتر میدونست انجام بده چون سامسونگ مهارت خاصی در زیاد کردن یکچیزی مثل وینفون داره
        وینفون برای پیشرفت به یکی چسبیده که خودش درحال سقوطه!اچ تی سی تو اندروید هم وضعیت خوبی نداره
        بااینکه من خودم حاضر نیستم حتی یکی از محصولات سامی رو دستم بگیرم ولی اینکارو سامی انجام میداد بهتر بود

        • سهیل
          سهیل | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

          خوب درسته. اما تو این زمینه محدودیتی نیست. می تونن با سامسونگ هم کار کنن. هرچند به نظر من طراحی زیبای ویندوز فون واقعا روی m8 خودش را خوب نشون داده و نمی دونم روی سامسونگ مثلا s5 همچین برازندگی داشته باشه یا نه.

  • عــــامـــــــر (کشتمش)
    عــــامـــــــر (کشتمش) | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    قرق دیجیاتو با بقیه سایتا اینه که اون همینجوری یه خبری رو میزارن اما دیجیاتو یه بررسی میزاره حتی از فکر شب قبل رئیس شرکت htc

  • سوتابایت
    سوتابایت | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    مقاله فوق العاده جالبی بود !!!
    ولی یه چیزی که اصلا خوشم نیومد شخصی سازی اچ تی سی برای ویندوز فون بود !! یه خورده بی روح بود ! باید خودت دست رویی بهش بکشی !! BlinkFeed ویندوزی به کل نسخه اندرویدی شو زیر سوال برد !! |-(

  • (رضا پناه)
    (رضا پناه) | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    انشاالله وقت كرديد، فرصتش رو داشتيد نظرمو تاييد كنيد لطفا :))
    كاربران ديجياتو در انتظار تاييد نظر |:

  • (رضا پناه)
    (رضا پناه) | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    فكر كنم ويندوز فون بعد از مدت ها يك پرچمدار واقعي رو تجربه مي كنه .حالا ميشه اندرويد و سيستم عامل مايكروسافت رو از نظر تجربه كاربري بررسي كرد .
    قسمت جالب عمر باتري 21 ساعته روي ويندوز در مقايسه با اندرويد 12 ساعتس كه مي تونه جالب باشه .
    .......................
    دبي ، اپل استور :(((
    $$$$$

  • Shut Down
    Shut Down | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    چون اینطوری سلیقه های بیشتری پوشش داده میشه

  • Hossein
    Hossein | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    آقا یه چیز دیگه من خودم گوشی ویندوزفونی دازم بعضی از سایت های فارسی که برای دانلود بازی و اپ و این چیزا میرم نوشته سازگار با گوشی های ویندوزفونی نوکیا و ناسازگار با گوشی های ویندوزی HTC و سامسونگ و.... خدا کنه این گوشی این طور نباشه.

  • Hossein
    Hossein | ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

    HTC+ویندوزفون=یه جیز محشر غیر توصیف...

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی