دولت آمریکا یاهو را با تهدید به جریمه مجبور به ارائه اطلاعات کاربرانش به دولت می کرده است
به سال ۲۰۰۸ باز گردید. روزهای اوج بلک بری و زمانی که نت بوک ها تازه به بازار وارد شده بودند. در آن روزها، دولت آمریکا شرکت یاهو را تحت فشار گذاشته بود که اطلاعات ...
به سال ۲۰۰۸ باز گردید. روزهای اوج بلک بری و زمانی که نت بوک ها تازه به بازار وارد شده بودند. در آن روزها، دولت آمریکا شرکت یاهو را تحت فشار گذاشته بود که اطلاعات کاربرانش را ارائه دهد و در غیر اینصورت روزانه جریمه ای ۲۵۰ هزار دلاری را به دولت پرداخت کند.
علت تنظیم این رقم برای جریمه این بود که شرکت نمی خواسته اطلاعات و تماس های کاربرانش را برای دولت فاش کند. به اعتقاد یاهو، این درخواست دولت مغایر قانون اساسی دولت ایالات متحده بوده و با اینکه این شرکت بر سر این درخواست با دولت وارد یک دعوای حقوقی شده، نتیجه مثبتی حاصل نشده است. رای دادگاه تبدیل به بهانه ای شد که برنامه PRISM سازمان اطلاعات ملی آمریکا کلید بخورد و این به معنی اضافه شدن گوگل، اپل و AOL به لیست شرکت هایی بود که مجبور به دادن دسترسی به مقام های دولتی در اطلاعات کاربرانشان شدند.
پس از افشاگری های اسنودن از استراق سمع گسترده NSA روی داده های عموم مردم، یاهو با خشم عمومی مواجه شد.
Ron Bell از مدیران یاهو در پستی که در یکی از بلاگ های رسمی یاهو در تامبلر در این باره منتشر کرده گفته: «اسناد منتشر تلاش ما در جهت پیشگیری از دسترسی غیرقانونی دولت آمریکا به اطلاعات خصوصی کاربران مان را نشان می دهند.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
همون بهتر نمیشه دیگه ایمیل ساخت باهاش
از سیستم عامل ها و شبکه اجتماعی ها کم اطلاعات برداشته که یاهو هم میخاد؟؟؟؟؟
عجب نامردیه
الان اخبار داره همینا میگه!!
اسنودن یه قهرمانه ...