سونی در اسفند ماه اولین عینک واقعیت افزوده خود را در اختیار توسعه دهندگان می گذارد
در روزهای گذشته خبرهایی در خصوص SmartEyeGlass Attach منتشر نمودیم، محصولی که جهت رقابت مستقیم با گوگل گلس از سوی سونی معرفی شد. اما این بار نوبت به ابزار های مربوط به واقعیت افزوده شده و سونی ...
در روزهای گذشته خبرهایی در خصوص SmartEyeGlass Attach منتشر نمودیم، محصولی که جهت رقابت مستقیم با گوگل گلس از سوی سونی معرفی شد. اما این بار نوبت به ابزار های مربوط به واقعیت افزوده شده و سونی تمایل دارد شانس خود را در این حوزه نیز امتحان نماید.
نام محصول جدید سونی SmartEyeGlass SED-E1 بوده و در تاریخ اول مارس صرفا برای توسعه دهندگان با قیمتی برابر با ۸۴۰ دلار عرضه خواهد شد. همانگونه که در تصویر می بینید، عینک مورد بحث از طراحی نه چندان مناسب بهره گرفته و به نظر می رسد محصول نهایی، ظاهری متفاوت و باز طراحی شده داشته باشد.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
در حالی که انتظار هولولنز مایکروسافت و گوگل گلس با طراحی تازه را می کشیم، گویا سونی در این خصوص اندکی جلو تر از رقبا، از تکنولوژی هولوگرافیک waveguide در لنز های ۳ میلی متری خود استفاده نموده است. این فناوری به کاربر اجازه می دهد تا تمام اطلاعات را به شکل مستقیم در برابر چشمان خود نظاره کند، در انتهای مطلب ویدئوی قرار داده شده، به شما کمک می کند تا درک بهتری از نحوه کارکرد و امکانات محصول مذکور پیدا نمایید.
عینک جدید سونی بیشتر به سوی گوگل گلس متمایل است تا هولولنز؛ متن و نمودار ها به شکل تک رنگ (سبز) و در نرخ ۱۵ فریم بر ثانیه در برابر دیدگان کاربر قرار خواهند گرفت. همچنین از یک دوربین ۳ مگاپیکسلی در عینک یاد شده استفاده گشته که اجازه تصویر و فیلم برداری را می دهد. توسعه دهندگان نیز خواهند توانست از وجود این دوربین و عکس های ثبت شده ی آن در اپلیکیشن های خود بهره گیرند.
SED-E1 توسط بلوتوث به تلفن های هوشمند مبتنی بر پلتفرم اندروید متصل گشته و از طریق وسیله ی مشکی و گردی که در تصویر می بینید، قابل کنترل است. در این بخش دایره مانند اجزایی شامل باتری، اسپیکر، میکروفون، NFC و همچنین کنترل کننده های لمسی قرار گرفته اند.
همانگونه که گفته شد، این محصول هنوز نهایی نبوده و برای توسعه دهندگان عرضه می شود و عمر باتری آن در حالت فیلم برداری تا ۸۰ دقیقه و در حالت استفاده بدون فیلم برداری به ۱۵۰ دقیقه خواهد رسید.
سونی مدعی شده که به واسطه ی اپلیکیشن ها، کاربران قادر خواهند شد تا به فیسبوک و توئیتر خود نیز دست پیدا نمایند. شرکت مورد بحث همچنین کیت توسعه ی نرم افزاری (SDK) اولیه را برای توسعه دهندگان عرضه نموده تا ساخت اپلیکیشن ها برای این محصول نیز آغاز شود.
باید منتظر بود و دید توسعه دهندگان چه اپلیکیشن هایی برای عینک هوشمند سونی تولید خواهند کرد؛ تا آن زمان نیز سونی وقت دارد تا دستی به سر و گوش طراحی آن کشیده و آن را به محصولی مشتری پسند تر بدل سازد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عالی بود مثه همیشه مرسی
در مقابل گوگل کلس ابتدایی به نظر میرسه.
آخه عینک بهش سیم وصل باشه؟!!
فعلا عینکا به غیر از بازی و سرگرمی کارایی دیگه ای ندارن
نمیشه که تو خیابون با اینا کار کرد هم قیافشون عجیبه هم ادم دلش نمیاد این همه پولو ببره بیرون ممکنه بیفته یا ازمون بزنن
بنظر من اون سیم اصلا جالب نیست . تک رنگی بودن در صورت رفع نیاز ها بد نیست . اما 15 فریم خیلی بده
احتمالا اینا مخصوص توسعه دهنده ها باشه ولی کلیپ بنظر رسمی میومد یجورایی
١٥ فريم بر ثانيه
نمايشگر سبز تك رنگ
استفاده از يك قسمت گنده زشت بزرگ با سيم وصل شده به عينك
اينها عيبهاش بود
١٠٠ دلارًباشه خوبه وگرنه آشغالي بيش نيستش
سوني اشتباهي فناوري دهه قبل داري ميدي يا ما را سر كار گذاشتهي؟!! و يا كاربرها و گاگول فرض كرده؟!!
دوست عزیز من .
اخه چطور انقدر راحت میگی اشغاله؟؟؟
هیچ ایده ای اشغال نیست.
هنوز تکمیل نشده که
هنوز از دو متری هم ندیدیمش!!
اگر اشغال بود اون همه متخصص نمیزاشتن تا این مرحله بیاد
sony باعث شدي كلي به خندم! اون از صفحه دايره شكل بزرگ و زشت براي پوشيدن اون هم با سيم !!
و اون هم از نمايشگر تك رنگ !!!
احساس كردم آگهي سال ١٩٩٥ دارم ميبينم !
در ضمن دختر آخريه بيشتر به چشمش ميومد !
دريغ از دوزار سليقه ...
داخل متن نوشته نسخه ازمایشی و مخصوص توسعه دهنده هاست و هنوز طراحی و ... جا داره تا کامل شه ، لازم نیست دیگه اینقدر بکوبیش
امروز کامنتم نمیاد.
اینو نوشتم شاید کامنتم اومد اما انگر هنو نمیاد. گیر کرده. خشک شده
تک رنگ بودن نمایشگر خیلی رو اعصابه ، اگر اون صفحه لمسی رو هم مثل گوگل گلس به کناره ها منتقل می کرد خیلی بهتر می شد
خداییش به پای هلولنز که نمیرسه
---------------------------------------------
گوگل گلس هم که مثل اینکه با شکست مواجه شده
-----------------------------------------------------------------
پس به نظر میرسه مایکروسافت دیگه رقیبی نداره
Holo lens ویندوز کامل رو اجرا می کنه و هیچ گونه نیازی هم به موبایل و ... نداره واسه خودش کامپیوتره / گوگل گلس داره redesign می شه توسط رئیس شرکت nest