موبایل جدید لنوو معرفی شد؛ K80 با ۴ گیگابایت رم و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری
در حالی که تنها چند ماه از معرفی ZenFone 2 به عنوان اولین موبایل مجهز به ۴ گیگابایت رم می گذرد، اکنون لنوو نیز محصول جدید خود را با این ویژگی به بازار عرضه کرده ...
در حالی که تنها چند ماه از معرفی ZenFone 2 به عنوان اولین موبایل مجهز به ۴ گیگابایت رم می گذرد، اکنون لنوو نیز محصول جدید خود را با این ویژگی به بازار عرضه کرده است.
در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
K80 به عنوان موبایل جدید سازنده چینی، از پردازنده اتم اینتل برای تامین قدرت سخت افزاری خود استفاده می کند. این پردازنده از معماری ۶۴ بیتی بهره می برد و با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز به فعالیت می پردازد.
K80 نمایشگری ۵.۵ اینچی دارد و تصاویر را با کیفیت 1080p به نمایش در می آورد. لنوو برای این دستگاه از یک رم ۴ گیگابایتی استفاده کرده و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی را نیز در اختیار کاربران قرار داده است.
K80 تنها ۸.۵ میلیمتر ضخامت دارد و در پشت خود از دوربینی ۱۳ مگاپیکسلی استفاده می کند که به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده است.
محصول جدید لنوو از یک باتری 4000mAh برخوردار است و به صورت پیش فرض با اندروید آبنبات چوبی به بازار عرضه می گردد. سازنده چینی این دستگاه را در سه رنگ مشکی، نقره ای و قرمز در اختیار کاربران می گذارد و قیمت ۲۹۰ دلار را برای آن در نظر گرفته است.
به گفته مسئولین، مدلی دیگری از این محصول نیز با ۲ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی، قرار است به تولید رسد. هنوز مشخص نشده که لنوو این محصول را در خارج از مرز های چین نیز به فروش می رساند یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اصن خوشگل نیست که هیچ خیلی هم زشته!!! ولی سختافزار فوقالعادست برای این قیمت
دررابطه با اندروید فکر میکنم بهترین سختافزار اسنپدراگون 410 و رم 3گیگابایتی نهتنها بهترین باشه، تا چندسالی هم کافی باشه. بالاتر و اینا فقط برای کسایی مهمه که کنسول بازی میخوان نه صرفا ی گوشی!
گوشی واسه هرکی یه کاربرد داره، یکی جوونه و وقت آزادش زیاد کار میکنه با گوشی زودم شارژ تموم میکنه دوباره شارژش میکنه
یکی صبح تا شب کار میکنه دوست داره اگه یادش رفت شارژ کنه فرداش بی موبایل نمونه
من یکی میشناسم گوشیش اگه اشتباه نکنم 1120 باشه، بعد یک هفته شارژ تموم میکنه فحشش میده گوشیو!
لنوو به طراحی اعتقادی نداره :)
بمب انتحاریه یا گوشی؟!
.
گرفتار بودیم دو روز چه کپی زده شیایومی!!!!!
:)
یا حضرت میلی امپر
به شخصه ترجیه میدم گوشی نه میلیمتری داشته باشم تا شش میلیتری و باتری ضعیف
بخدا همش تبلیغه اینا
باطری که روزی 18 ساعت استفاده مردونه رو جواب بده کافیه
یعنی مثله تمامه مطرح های بازار
ایفون اس6 زد3
باقیش دیگه تبلیغه 70000آمپری!
.
زمان شارژ و زیبایی و وزن و خطرناکی و عمرکمتر رو هم در نظر بگیر
دوستانی که سر خودشون و ما رو کچل کردن سر قضیه ایکس باکس / مایکروسافت از همون ابتدا اعلام کرد مقدار فروش ایکس باکس وان / دیگه مشکل حل شد ؟؟
بی خیال نمیشی تو دیوان؟!
نابودمون کردی با ایکس باکس از صب
بخدا وکیل مایکروسافت هم اندازه تو وجدان کاری نداره!
شما اونجا شب ندارین؟!
شبا نمی خوابین؟!
د برو بخواب نه!
:)
#مزاح
شما هر وقت یاد گرفتی که عضو سایت بشی و هم بهدگ مسیولان سایت و هم به کاربرانش احترام بذاری اونوقت حرف بزن!
از کی تا حالا عضویت یعنی احترام؟!
عجبــــــــــا
دقیقا شما چه نفعی و ضرری برات داره که درباره عضو شدن یا نشدن دیگران نظر می پراکنی؟!
:)
چقدر مبصر داره اینجا!