ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سامسونگ ۲۵۰ میلیون دلار برای تصاحب پلتفرم پرداخت موبایلی LoopPay هزینه کرده است

هزینه رقابت با اپل، گوگل و PayPal در عرصه ی پرداخت های مبتنی بر موبایل چقدر می تواند باشد؟ این هزینه برای سامسونگ ۲۵۰ میلیون دلار بوده است. رقم یاد شده مقداری به حساب می آید ...

رضا مقدری
نوشته شده توسط رضا مقدری | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰

هزینه رقابت با اپل، گوگل و PayPal در عرصه ی پرداخت های مبتنی بر موبایل چقدر می تواند باشد؟ این هزینه برای سامسونگ ۲۵۰ میلیون دلار بوده است.

رقم یاد شده مقداری به حساب می آید که به گفته ی چندین منبع مختلف، توسط کمپانی کره ای هزینه شده تا بتواند استارتاپی ساکن در ماساچوست موسوم به LoopPay را تصاحب کند و بدین طرق قادر شود سیستم پرداخت موبایلی اش را طی سال جاری راه اندازی کرده و با بزرگان حاضر در این عرصه نبردی تازه را آغاز نماید.

در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

گفته می شود تبصره هایی وجود دارد که بر حسب کارایی و توان اجرایی این استارتاپ (LoopPay)، سامسونگ تعهد نموده در صورت دستیابی به موفقیت های مدنظر، مجدداً هم پرداخت هایی را انجام دهد و لذا مبلغ پیش تر اشاره شده ممکن است باز هم افزایش یابد، هر چند که جزئیات دقیقی از بند های قرارداد مذکور در دسترس نیست.

تکنولوژی توسعه داده شده توسط LoopPay که سیستم پرداخت موبایلی غول تکنولوژی کره ای موسوم به Samsung Pay نیز بر مبنای آن پایه ریزی شده، به شما این امکان را می دهد تا همانند کارت های مغناطیسی رایج فعلی ولی اینبار با استفاده از تلفن هوشمند خود اقدام به پرداخت هزینه هایتان نمایید.

بر طبق اطلاعات موجود Samsung Pay پتانسیل استفاده در ده ها میلیون نقطه مختلف جهان، از فروشگاه های بزرگ گرفته تا خرده فروشی های کوچک را داراست و بهره برداری آزمایشی از آن نیز در نیمه ی دوم سال جاری در ایالات متحده آمریکا آغاز می گردد.

استفاده از سرویس پرداخت موبایلی اپل موسوم به Apple Pay مستلزم این است که صاحبان کسب و کار از پایانه هایی ویژه استفاده نمایند در حالیکه راهکار رقیب کره ای با پایانه های مرسوم فعلی سازگاری کامل دارد و لذا می تواند بسیار سریعتر فراگیر شده و حتی در بین جهانیان به شدت محبوب گردد.

با این تفاسیر به نظر می رسد جدال بر سر تصاحب بازار پرداخت های مبتنی بر موبایل طی روز های پیش رو حسابی بالا خواهد گرفت، خصوصاً که هر یک از مدعیان این بازار تا به اکنون هزینه هایی کلان را تقبل کرده اند. نکته در اینجاست فعلا تنها گلکسی اس ۶ و اس ۶ اج سامسونگ از تکنولوژی پرداخت جدید این شرکت پشتیبانی به عمل می آروند و باید منتظر ماند و دید چه زمان برند کره ای مورد بحث موبایل های بیشتری که به مجهز به قابلیت مورد اشاره باشند را وارد بازار می نماید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • مهربان
    مهربان | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

    سامسونگ و الهام خیلی بهم میان :))

    • سیدرضا
      سیدرضا | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

      دکتر جان اینم چسبوندین به اپل!!!!
      اون اپل بود پرداخت موبایلی رو از گوگل والت الهام گرفته :-))) ‌، یکم اطلاعاتتو زیاد کنین بد نیست. اپل بیشتر به الهام میاد.
      سیستم پرداخت سام هم کلا با اون دوتا فرق میکنه و خیلی کاربردی تره!!

  • SAEED DASTMARD
    SAEED DASTMARD | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

    سامسونگ به معنای واقعی کلمه تحقیق میکنه هزینه میکنه و البته در بعضی موارد هم الهام میگیره در کل کارش قابل تحسینه ولی پرچم دارش قیمت غیرمنصفانه ای داره.

  • s.p
    s.p | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

    اگه بخا بیا تو ایران فکر کنم یه 70 .80 سالي طول بکشه تازه وقتی هم که بیاد دوباره یه سری شروع میکنن بگن که این سیستم امن نیست و از چرت و پرتا بعد تا بیاد استفادش رایج بشه یه چیز دیگه وارد بازار شده و ما عقب موندیم
    مگه ما برای خرید استفاده از nfc رو تا حالا امتحان کردیم که البته امکانش هم نیست

  • ★Saeed ★saye
    ★Saeed ★saye | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

    http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi-Note-Pro-suffering-from-overheating-issues-phablet-is-equipped-with-Snapdragon-810-SoC_id69242


    mi note pro شیاوومی هم با 810 داغ میکنه!!

    حالا باز بعضیا میگن حقه سامسونگه:/

    • Mr. Android
      Mr. Android | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

      دوستی میگفتن تا 36 درجه در کارهای سنگین بالا میره البته بیراه هم نمیگفتن سیستم کولینگ این فبلت در مقایسه با بقیه متفاوت بود . عجیبه که این خبر رو دارم میشنوم

  • ★Saeed ★saye
    ★Saeed ★saye | ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

    با این وجود توی ایران هم میشه ازش استفاده کرد دیگه نه؟

مطالب پیشنهادی