بروز رسانی اپل واچ با قابلیت های جدید برای ساعت در راه است
اپل در حال کار بر روی اضافه کردن برخی قابلیت های کلیدی به اپل واچ بوده و به زودی یک بروز رسانی جامع را برای این محصول ارائه خواهد داد. گفته می شود در آپدیت ...
اپل در حال کار بر روی اضافه کردن برخی قابلیت های کلیدی به اپل واچ بوده و به زودی یک بروز رسانی جامع را برای این محصول ارائه خواهد داد.
گفته می شود در آپدیت جدید، کاربران قادر خواهند بود تا از فیس تایم های شخص ثالث نیز بهره گرفته و دیگر محدود به چند عدد فیس تایم خود ساعت اپل نخواهند بود. از طرف دیگر استفاده کنندگان از این ساعت در بروز رسانی جدید که به زودی به دستشان خواهد رسید، می توانند قابلیت تعیین نمودن محل قرار گیری ساعت بر روی نقشه یا همان «Find my Watch» را نیز داشته باشند. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
9to5Mac گزارش می دهد که در آپدیت جدید، برخی قابلیت های مربوط به سلامتی نیز افزوده خواهند شد. برای مثال ساعت قادر خواهد بود تا خواب کاربران را نیز اندازه گیرد.
در روزهای گذشته خبرهایی را مبنی بر امنیت پایین اپل واچ برایتان منتشر نموده بودیم؛ اکنون گویا شرکت مورد بحث می خواهد این مشکلات را نیز حل نموده و در صورتی که ساعت، از آیفون فاصله ای زیاد بگیرد، صرفا با یک کد که بر روی آیفون به نمایش در خواهد آمد دوباره می توان از ساعت اپل بهره گرفت.
این ساعت اکنون میزان ضربان قلب کاربر را نشان می دهد اما گفته می شود در آینده، قابلیت نشان دادن فشار خون نیز در کنار اندازه گیری مدت خواب کاربران به آن اضافه خواهد شد. البته برخی باور دارند که سخت افزار فعلی، قابلیت انجام چنین کارهایی را ندارد و برای داشتن این ویژگی ها، باید انتظار نسل آینده ساعت اپل را کشید.
در هشتم ژوئن کنفرانس توسعه دهندگان اپل برگزار خواهد شد و در آن زمان، مشخصا اپل برنامه های خود را برای توسعه پلتفرم Watch OS نیز بیان خواهد کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آخيش خدارو شكر!!! يلحظه اشتباهي رفتم تو سايت همسايه همه متعصبا ريخته بودن و ...
اينجا كلا نظرات دوستانه و آرومه..و دليله دوست داشتني بودن سايت همينه.. :-)
از نظر من هر ٢ سال تغيير دروني و امكانات ساعت و هر ٤ سال تغيير طراحي و نمايشگر منطقي هستش و كمتر و بيشترش به ضررش تموم خواهد شد
بندهاي ساعت كه مشخصا نحوه وصل نمودنشون به ساعت اپل عوض نخواهد شد
بنابر يند ساعتها تا سالها يدون تفيير خراهد بود حتي دهه ها ميتونيد ازش استفاده كنيد بنابراين خريدنش از خود ساعت از نظر من واجبتر هست !
ولي خوب از اون طرف هم ممكنه بند ساعت از طرف شركتهاي ثالث با باتري درون خودش و تكنولوژيهاي جديد بندهاي فعلي را منسوخ كند
Find My Watch رو باید بزارن ! قیمت تمام شده این محصول کمتر از قیمت اسمارت فون ها نیست ...
خوبه که اپل به فکر این ایده افتاده و یه بروزرسانی قبل از ورود محصول به بازار انجام بده ...
فکر نکنم تا حداقل یک سال اپل ساعت جدیدی رو معرفی کنه...
به نظر من نبايدم اين كارو كنه چون ساعت مثل گوشي نيست كه ادم هرسال بخواد عوضش كنه مثلا كسي كه مياد مدل طلا رو ميخره بعيد ميدونم تا حداقل ٣-٤ سال قصد خريد ساعت جديد اپل رو داشته باشه. و اپل اگه هرسال ساعت بزنه احتمالا ضرر ميكنه.
البته تيم كوك خودش ميدونه چيكار كنه.
:)
شدید منتظر wwdc امسال هستم ببینم اپل میخواد چیکار کنه
خوب خوبه! جامع ترین سیستم عامل ساعت!!
آیا در WWDC ورژن دوم Watch OS معرفی خواهد شد؟!؟!
_ فکر نکنم!! ولی احتمالش هست!!