در جستجوی خویشتن؛ معرفی بازی Nihilumbra
بازی پلتفرمر فکری Nihilumbra حدودا سه سال پیش برای سیستم عامل iOS عرضه شد و در آن زمان با استقبال گرمی از سوی گیمرها و منتقدین مواجه گشت. استقبال از این بازی به حدی بود که ...
بازی پلتفرمر فکری Nihilumbra حدودا سه سال پیش برای سیستم عامل iOS عرضه شد و در آن زمان با استقبال گرمی از سوی گیمرها و منتقدین مواجه گشت.
استقبال از این بازی به حدی بود که نسخه هایی از آن برای ویندوز، مک، لینوکس، PS Vita و Wii U هم عرضه شد و حالا پس از مدتی طولانی، نوبت به کاربران پرشمار اندروید رسیده تا گیم پلی ناب آن را تجربه کنند.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
"پلتفرمر فکری" برای کسانی که تجربه بازی کردن عناوینی مثل Braid و Machinarium را دارند، واژه آشنایی است. معمولا بازی های این سبک دارای گیم پلی طولانی هستند، صبر و شکیبایی بالای گیمر را می طلبند و نیازمند حرکات حساب شده از گیمر برای پیش روی هستند.
Nihilumbra هم از این قاعده مستثنی نیست. در بازی شما کنترل کاراکتری با نام "Born" یا متولد شده را بر عهده دارید، کسی که نمی داند چگونه و از کجا به وجود آمده و حالا در دنیای عجیب Nihilumbra به جستجوی هویت واقعی اش می گردد.
Nihilumbra بیش از ده ساعت گیم پلی دارد که همین ارزش تکرار آن را بسیار بالا برده. در طول بازی با معماها، موانع و دشمنان ریز و درشتی مواجه می شوید که راه رد شدن از آنها، استفاده از رنگ ها برای تغییر فیزیک اشیاست.
در هر قسمت از بازی به شما اجازه استفاده از رنگ مشخصی داده می شود که هر یک رفتار زمین را به نحوی تغییر می دهند. مثلا در تصویر بالا، رنگ سبز در اختیار Born قرار داده شده. با نقاشی کردن دیوار به رنگ سبز با لمس صفحه، خواهید دید که گلوله های تیربار با برخورد به قسمت سبز رنگ کمانه کرده و به دشمنان می خورند.
کل بازی به همین شکل دنبال می شود و هیچ وقت به طور مستقیم با دشمنان روبرو نخواهید شد، بلکه باید با هوش و تدبیر و استفاده از رنگ ها آنها را پشت سر بگذارید.
گفتنی است که در Nihilumbra دو نوع سیستم کنترل برای کاربر در نظر گرفته شده، یکی استفاده از دکمه های لمسی است و دیگری استفاده از حسگر ژیروسکوپ برای جابجایی.
برای هر چه بیشتر لذت بردن از بازی، توصیه می کنیم که حتما هدفون به گوش بگذارید و با موزیک فوق العاده آلوارو لافوئنته در مراحل پیشروی کنید. نسخه PC این بازی بی نظیر را می توانید به قیمت 7.99 دلار از استیم، نسخه iOS را با قیمت 2.99 دلار از آیتونز و نسخه اندروید را به رایگان از گوگل پلی دریافت کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
انقد از این بازیا که تمرکز میخواد برای اینور پریدن و اونپر پریدن بدم میاد که نگووو وای که اصلا راوانمو خراب میکنه
کلن دیجیاتو در کلش اف کلنز افتتاح شد.نیم ساعت دیگه وار استارت میکنیم.
digiato با پرچم ابی....منتظر حضور گرمتان هستیم.