تغییر رویکرد سامسونگ؛ دریافت خودکار آپدیت های ویندوز برای لپ تاپ های این شرکت
هفته گذشته خبر دادیم که چگونه شرکت کره ای سامسونگ، در لپ تاپ هایش از بروز رسانی شدن ویندوز جلوگیری به عمل آورده و این پروسه را دست خوش تغییراتی نموده؛ تغییراتی که مشخصا مدیران ...
هفته گذشته خبر دادیم که چگونه شرکت کره ای سامسونگ، در لپ تاپ هایش از بروز رسانی شدن ویندوز جلوگیری به عمل آورده و این پروسه را دست خوش تغییراتی نموده؛ تغییراتی که مشخصا مدیران مایکروسافت و البته کاربرانی که همواره به امنیت خود اهمیت ویژه ای می دهند را خشنود ننموده.
سامسونگ البته اذعان دارد که کاربران همچنان می توانند به شکل غیر خودکار، اقدام به آپدیت کردن ویندوز خود نمایند اما در هر صورت، این قابلیت پس از راه اندازی مجدد کامپیوتر غیر فعال گردیده و صرفا به شکل دستی امکان پذیر است. امروز اما شرکت کره ای در بیانیه جدیدی اعلام نموده که قصد دارد این رویه را تغییر دهد. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
در بیانیه قبلی شرکت کره ای آمده بود: «به عنوان بخشی از تلاش هایمان برای رضایتمندی مشتریان، این حق انتخاب را برای کاربران خود قائل شده ایم که در صورت تمایل، بتوانند به شکل دستی اقدام به آپدیت ویندوز خود نمایند.»
امروز ولی این شرکت بیانیه جدیدی را از طریق وب سایت Venture Beat به انتشار رسانده و به طور کلی اذعان داشته که به زودی مشکل را حل خواهد کرد: «یک بسته نرم افزاری کوچک (پچ) به Software Update اضافه خواهد شد تا تنظیمات آن همانند آنچه به شکل پیشنهاد شده در ویندوز و از سوی مایکروسافت ارائه می گردد تغییر نماید و البته این بسته تا چند روز آینده نیز به دست کاربران خواهد رسید. سامسونگ به ارائه یک تجربه کاربری همراه با اطمینان به مشتریان خود متعهد بوده و کاربران را تشویق می کنیم در صورت بروز هر گونه مشکل، به شکل مستقیم با بخش پشتیبانی ما تماس حاصل نمایند.»
مایکروسافت همواره تلاش داشته تا از طریق بروز رسانی ویندوز، درصد امنیت این سیستم عامل را بالاتر ببرد و از سوی دیگر نیز سامسونگ پیشتر دلیل این اقدام را عدم همخوانی برخی از درایورهای جدید با سخت افزار خود و مشکلات آتی اینچنینی برای کاربران اعلام کرده بود. در هر حال به نظر می رسد اکثریت کاربران، توجه ویژه تری به درصد امنیت بالاتر نشان دهند تا نحوه تعامل درایورهای جدید ارائه شده از سوی مایکروسافت با سخت افزار بکار رفته در محصولات سامسونگ و از همین روی نیز فشار وارد شده از سوی جامعه کاربران ویندوز و همچنین مایکروسافت، باعث گشته تا شرکت کره ای در رویکرد خود تجدید نظر نماید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

منم میگم کی تنظیمات ویندوزمو دستکاری کرده؟!!!!
چند روزپیش دیدم خود به خود کلی آپدیت کرده
آخه سامیو چه به این بوووووووووووووووووووووقا
سامسونگ جان؛یه فکری هم واسه آپدیتotaرامهای اورجینال گوشیهات واسه بازار ایران بکن که هی مجبور نشیم بریم فلش بزنیم و از رامهای دبی استفاده کنیم!
مجبور بود وگرنه امکان داشت مشتریاشو از دست بده
آغایون من بین این دو موندم
http://www.digikala.com/Compare/DKP-83889/DKP-54818/
ایسوس t200ta و سرفس 3-64
پردازندهی سرفس 3 قویتره. قابلیت کار با قلم داره. بدنهش هم بسیار خوش ساخت تر از اسوسه. من خودم اخیرا سرفس پرو 3 خریدم ولی تنها دلیلی که نرفتم سرفس 3 بخرم این بادکنک قیمتش بود که الان حدود 500 هزار تومنی بالاتر از قیمت واقعیشه. قیمت واقعی مدل 64 گیگ حدود 1600 باید باشه ولی الان خیلی بالاتره. به شخصه با کیبورد روی تبلت هم خیلی حال نمی کنم چون کیبورد خود ویندوز کاملا جوابگوی کارای اینترنتی و تایپ ایمیل و کلا کارای نه خیلی طولانی هست.
در ضمن سرفس 3 چند تا برنامه پولی (برنامه های مدرن ویندوز که نمی شه کرکشون کرد) بسیار کاربردی رو رایگان توش داره که می تونه خیلی خوب باشه.
در ضمن وزن بالای 600 گرم برای نگه داشتن روی دست توی مدت طولانی اذیت کنندس برای هم من سرفس 3 رو پیشنهاد می دم.
دلیلی که سامسونگ برای غیرفعال کردن آپدیت آورده کاملا واقعیته اما اصلا منطقی نیست.
دوستم معماره و معمولا برای کار با نرمافزارهای مهندسی و طراحی ۳بعدی خصوصا مواقع انجام کارهای سنگین به مشکل میخورد.
بعد از نصف روز بررسی متوجه شدیم که توی آپدیتهای ویندوز، درایور کارت گرافیکش آپدیت شده و درایور جدید با کارت اورکلاک شده و سختافزار بهبود یافته درست عمل نمیکنه چون درایور مربوط به کارتهای استوک و پایه انویدیاست.
بعد از حذف درایور و دانلود و نصب مجدد اون از طریق وبسایت سازنده، مشکل ایشون مرتفع شد.
اما باز هم میگم عکسالعمل سامسونگ در مقابل این مورد کاملا غیرمنطقی بوده چون آپدیتهای ویندوز فقط شامل درایورهای سختافزاری نمیشن و موارد امنیتی قسمت عمدهای از آپدیتهارو در بر میگیرند. هرچند که درایورها هم اگر آپدیت نشن ممکنه باگهای خطرناکی داشته باشند که راه رو برای نفوذ به اون دستگاه و چهبسا یک شبکه باز کنه.
آغایان کسی در مورد surface 3 مایکروسافت اطلاعاتی داره چندتا سوال داشتم ازش.
-----------------------
ولی من دوست دارم خودم آپدیتو کنترل کنم
منم هر دفعه یه دیوایس جدید رو نتش رو روشن میکنه کارمون شده خاموش کردن اپدیت خودکار به خاطر بحث نت ولی خب اونور فک نکنم زیاد واسشون مهم باشه
باید از دیوان بپرسیم (هم سرعت نتو هم سرفیسو منم سوال دارم)
میبخشید من کامنتم ربطی به نوشته شما نداره و سوالم فقط در مورد اسمیه که برای خودتون انتخاب کردین.
چرا نباید ویندوزفون بخریم؟
من یک کاربرم و هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم.
گوشی موبایل اصلیم آیفونه و تا همین چند ماه پیش همیشه یه دیوایس اندرویدی (آخریش نکسوس ۴) هم کنار آیفونم داشتم.
کاربر گنو لینوکسم و سابقا از مک و ویندوز استفاده میکردم.
پس میبینید برای من اسم، لوگو و نماد مهم نیست و هرچی به نظرم خوب باشه استفاده میکنم.
چند وقت پیش پدرم رفته بود سفر و یک گوشی لومیا ۵۲۵ برای من آوردن و از اون موقع که من استفادهاش میکنم واقعا از نحوه کار و تعامل تاچ و امکانات گوشی خیلی راضیم.
هنگ و لگی توی این گوشی دیده نمیشه و حتی از نکسوس ۴ بنده با رم ۲ گیگ و پردازشگر ۴ هستهای و قیمتی که اون زمان ۳برابر قیمت فعلی این لومیا قیمت داشت، همهجوره روونتر و سریعتره.
میزان شارژدهی باطریش هم که یک روز کاری پرترافیک و استفاده سنگین رو هم براحتی جوابگوئه. بجز فقر نسبی نرمافزاری (گفتم نسبی چون واقعا خیلی از نرمافزارهای کاربردی منو داره) دیگه چه مشکلی به ویندوزفون وارده که شما دوستان رو از خریدش منع میکنید؟
این یک سواله و نه جانبداری از یک برند چون میبینید که من بجز همین یک گوشی دیگه محصولی از شرکت مایکروسافت ندارم ولی برای من سوال شده (بخونین کنجکاوی منو برانگیخته) محصولی که به نظر من یک محصول خیلی خوبه چه مشکلی داره که شما سعی دارین دیگرانو از خریدنش منصرف کنید.
شما یه مدت دیگه با اون گوشی کار کنید تا هنگ و لگ براتون بازتعریف بشه!!در مورد این که از نکسوس سریع تره مطمئنید؟؟اغراق نمی کنید؟؟؟منم با توجه به این حرف ها که تو سایت ها بود حساب ویژه ای رو ویندوز کرده بودم ولی همش دروغه.من بعد از 1 سال و خورده کاملا فهمیدم که ویندوز فقط توی پایین رده خوبه( و نه حتی میان رده چون تو میان رده ها موتوجی اندرویدی عالیه) و این حرفا که اره پایین رده ویندوز از پرچمدارهای اندروید روون تره کشکه
شاید حق با شما باشه دوست من
من کلا چند ماهه که این دیوایس رو دارم و احتمالا هم مدتزمان زیادی دستم نباشه چون یادم نمیاد گجتی بیش از یک سال دستم بوده باشه (بجز آیفون 4S که هنوزم بنظرم یکی از بهترین و خوشدستترین گوشیهایی بود که تابحال داشتم).
پس احتمال اینکه مشکلاتی که شما فرمودین تجربه کنم هم کمه ولی بازم ممنون بابت اینکه تجربه خودتونو با من هم در میون گذاشتین.
ضمنا برای میانرده اندرویدی بنظر من Huawei Honor 3C یه گزینه ایدهآله که با قیمت پایینتر سختافزار مطلوبی ارایه میده.
ممنون از نظر لطفتون
من لومیا 1520 برای دلایل زیادی خریدم و پشیمون هم نیستم ولی فوق الغاده راضی هم نیستم.
ببینین اون امکاناتی که یک دیوایس اندرویدی یا حتی آی او اس دارن تو وینفون یه آرزوه.
همین آپدیتایی که میگن به راحتی به راحتی میگیریم، خداییش راحتم نیست. منی که مثلا یه خورده از این چیزا سر در میارم بعد 20 بار تونستم آپدیت کنم.
اپهای وینفونی یا تو استور نیستن یا بتا ان یا یه چیزایی در مقایسه با نمونه های اندرویدی و حتی آی او اس کم دارن.
درسته مثلا لگ و فلان شاید شاید در مقایسه با اندروید کم باشه (که خداییش نیست مساوین/من فلگ شیپها رو میگم) ولی خب قیمتم در نظر بگیرین مساوین. پس چرا باید وینفون خرید؟!!!
من الان تو دوست و آشنا هرکی میخاد وینفون بخره نظرشو میزنم که نخره. تنها امیدم وین10 که شاید نظرمو عوض کنه.
یه ذره طولانی میشه همه ی دلایلمو بگم، خلاصه من به این نتیجه رسیدم که فعلا وینفون خوب نیست. البته شاید فعلا
از ابتدا هم مشخص بود كه كار بيهوده اي انجام مي ده . كاربران در دنياي امروز امنيت را برتر از تمامي مشخصه ها مي دونند و قطعاً هيچ امكاني رو فداي امنيت اطلاعاتشون نخواهند كرد . به هر حال خوب شد كه خيلي سريع از كارش منصرف شد .
دقیقا.البته هر شرکت سیاست های خاص خودشو داره برام جالبه چطور تا یکی دو هفته پیش کسی متوجه این موضوع نشده بود (راستی جواب مطلب z4comp :پنجاه تا کمه :-)) )
درسته . ولی این سیاست ها باید در راستای خواسته های اساسی کاربران باشه . کاربران امروز امنیت و تجربه کاربری خوب رو به هر چیز دیگه ای ترجیح می دهند .
............................................
انقدر زیاد شده که دیگه از دستمون در رفته . با این حال به نظر می رسه با آغاز تابستان حامی سیستم عامل سبز رنگ خود رو به صد رنگ مختلف در بیاره و جو نظرات رو خراب کنه . نکته جالب اینجاست که هر وقت ایشون پیداشون می شه آن کاربر معروف هم به همه نظرات منفی می ده .
خوبه خودشم تایید میکنه :-) +داده :-) ادمین عزیز این کامنت رو الان ویرایش کردم نظر من میره واسه تایید ادمین؟!مگه پروفایل ادیت کردم؟
اگه مثبت نده كه نمي تونه خودش رو تبرئه كنه . با اين حال فكر كنم خوب يادته كه پارسال چه ماجراها و دعواهايي با تو و سوتابايت راه مي نداخت . نكته مثبتش هم اينه كه با اكانت حامي اش حد وسط رو رعايت مي كنه تا بلاك نشه .
دمش گرم ماکروسافت ... نزاشت این جریان به یک هفته بکشه ، کار سامسونک رو یکسره کرد !!! ایول به این عضمت
مگه کیک بوکسینگه !
بله درسته. همه جا بحثه "عظمت" هست
#املا
:)
عزیزم با گوگل عاره ! ولی با مایکروسافت در نیفت :))
#مزاح
بیگ لاییییک
عاره ات من کشته! :)