
علمی
نگاهی بر معماری اهرام ثلاثه مصر، نگین درخشان قاره سیاه
اهرام ثلاثه مصر متشکل از هرم های منکورع، خفرع و خوفو (از سمت چپ به راست) در بخش غربی رود نیل بنا شده اند و تاسیس شان به سال های 2465 و 2575 قبل از ...

نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۶ مرداد ۱۳۹۴ | ۲۳:۳۰
اهرام ثلاثه مصر متشکل از هرم های منکورع، خفرع و خوفو (از سمت چپ به راست) در بخش غربی رود نیل بنا شده اند و تاسیس شان به سال های 2465 و 2575 قبل از میلاد باز می گردد. این هرم ها که در زمره عجایب هفت گانه دنیا قرار دارند با مشقت و سختی بسیار ساخته شدند تا آرامگاهی برای فراعنه مصر باشند.
در ادامه این مطلب قصد داریم نگاهی گذرا داشته باشیم به معماری این بناها و شگفتی های باورنکردنی شان. با دیجیاتو همراه باشید.










دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مجموع نظرات ثبت شده (23 مورد)
نمایش سایر نظرات و دیدگاههامطالب پیشنهادی
من یه برنامه میدیدم میگفت این اهرام قاعدشون چهار ضلعی نیست
یعنی قاعدشون مثل دوتا دیوار V ماننده ولی با زاویه ای که با نگاه عادی نمیشه فهمید . فقط توی طلوع تابستانه( یا یه همچین چیزی) اونم از بالا میشه فهمید که این چه شکلیه . هر سه ی این اهرام هم اینطوری بودند . اتفاقی نبوده . حالا اونا چطوری با این دقت بدون این که از بالا نظارت بکنند ساختن . خیلییییی مشکوکه
اگه مصر جزوه قاره آسیاست؟! اون که ماله قاره آفزیقاست که!
قاره سیاه نه آسیا
به نظرم مصریان با اجنه در ارتباط بودن و این بناها را طبق دستور اونها میساختن یا اینکه مثلا قصدشون از این نماد ها و این داستان ها و حکاکی های مرموز نشان دادن شیطان پرست بودنشونه.کسی هست مثل من فکر کنه یا اینکه من تهام!!(؟)
شما الان اطلاعاتت از شیطان پرستی چقدره؟ و کجای اون اطلاعات ذکر شده که این اهرام با اجنه و شیاطین در ارتباطه؟
1ربطی ب شیطان پرستی نداره
2جن ها با شیطان ها فرق میکنن
3ایشون فقط نظر داده با توجه ب سخت بودن ساخت این بنا
سلام کلام درست را در اینجا شما گفتید.
تمام آن خدایانی که مصریان می پرستیدند دراصل همان شیاطین که ازجن بودند(ابلیس یعنی شیطان بزرگ خود ازجنیان است). بیشتر آیین باستانی درواقع گونه ای شیطان پرستی بوده است. آن ها شیاطین را خدایانی انسان دوست، اما خدای یکتا را خدایی جاه طلب ومغرور می دانستن که حضرت آدم را به خاطر خوردن میوه علم به زمین تعبیدکرد.البته این خدایان وخدای یکتا رادارای بعد جسمی وهمیشه درحال جنگ ونزا با هم می دانستند که اجنه هم به صورت همان اشکالی که درنقوشی که ازمصریان بردر ودیوار به جا مانده بر آن ها ظاهر می شدند. تفکر شرک آمیز که حتی به گفته خود برای تضعیف قدرت خدای یکتا بر تفکارت کفر آمیز مردم عادی هم دامن می زدند.
بله این اهرام نیزبه دلایل اعتقادات شیطان پرستانه خود به این شکل ساخته اند چون شکل هرم برایشان معنی خاصی دارد. مانند خیلی از اشکال واعداد که معانی ویژه دارند وبرایشان نماد محسوب می شوند. این شیطان پرستان در طول تاریخ مقابل پیامبران ایستاده اند وهمکنون هم به وجوددارندبه صورت مخفی طوری که میان ادیان الهی خود را جا انداخته وبه دروغ دارای دین یهودی یا مسیحی دارند. ودشمن اصلی امام زمان (ع) هستند. نمونه نماد اهرام مصر را می توان بروی یک دلاری آمریکا دیدکه یک چشم درخشان روی آن است که ازنماد اصلی شیطان پرستان است. آن را جستجو کنید تا با خود ببیند.
از علاقمندان به مباحث علمي دعوت ميكنيم به گروه واتس اپ ماحق شويد
09127914574
راستي كسي مستند دوبله سياره اي بنام مصر نداره؟