چیپست های اسنپدراگون ۲۱۲ و ۴۱۲ از کوالکام رسماً معرفی شدند
بدون شک کوالکام یکی از بزرگترین تولید کنندگان تراشه های ویژه ی موبایل در جهان محسوب می شود. اسنپدراگون های این برند در طول چند سال اخیر همواه حرف اول را در تلفن های هوشمند ...
بدون شک کوالکام یکی از بزرگترین تولید کنندگان تراشه های ویژه ی موبایل در جهان محسوب می شود. اسنپدراگون های این برند در طول چند سال اخیر همواه حرف اول را در تلفن های هوشمند می زده اند و به نوعی بازار در تسخیر آنها بوده است.
چیپست های اسنپدراگون ۴۱۰، ۶۱۵، ۸۰۸ و ۸۱۰ گزینه های ۶۴ بیتی کنونی این شرکت هستند و ناگفته نماند که تا به حال به همراه دیوایس های متعددی راهی بازار گشته اند. امروز و دقایقی پیش نیز این کمپانی آمریکایی پرده از دو محصول جدید خود با عناوین اسنپدراگون ۲۱۲ و ۴۱۲ برداشت تا بازهم بر تنوع تولیداتش افزوده و دست همکاران تجاری اش را در ساخت محصولاتی متنوع تر و کارآمد تر، بازتر نماید.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
هر دو محصول تازه معرفی شده مناسب موبایل های اقتصادی به حساب می آیند، هر چند که کارایی آنها در محدوده ی مرتبط به خودشان به نظر بسیار مطلوب می رسد. ضمناً شواهد حکایت از این دارند که کوالکام با معرفی چنین چیپست هاییمی خواهد مستقیماً به نبرد مدیاتکی برود که این روزها در عرصه ی اسمارت فون های میان رده و اقتصادی صاحب اسم و رسمی شده است.
اجازه بدهید نگاهی داشته باشیم به مشخصه های دستاوردهای جدید برند آمریکایی مورد بحث؛ اسنپدراگون ۲۱۲ دارای چهار هسته Cortex A7 با فرکانس کاری ۱.۳ گیگاهرتز بوده و یک مودم X5 LTE را نیز در خود جای داده است. سیستم-روی-چیپ یاد شده بلوتوث ۴.۱ را نیز پشتیبانی می کند و وظیفه پردازش های گرافیکی در آن بر عهده ی آدرنو ۳۰۴ قرار گرفته.
از دیگر ویژگی های اسنپدراگون ۲۱۲ می توان به پشتیبانی از سنسورهای دوربین تا ۸ مگاپیکسل، فراهم بودن امکان پردازش و ضبط ویدئوهای تمام HD، ساپورت پیش فرض از فرمت چند رسانه ای HEVC و فناوری شارژ سریع ۲.۰ کوالکام اشاره کرد.
در سوی دیگر میدان نیز اسنپدراگون ۴۱۲ قرار دارد، که بهره مند از چهار هسته ی Cortex A53 با فرکانس کاری ۱.۴ گیگاهرتز است. این چیپست ۶۴ بیتی به پردازشگر گرافیکی آدرنو ۳۰۶ مجهز بوده و امکان پشتیبانی از سنسورهای دوربین ۱۳.۵ مگاپیکسلی به همراه ضبط و پخش ویدئوهای تمام HD را نیز دارد.
مودم Category 4 LTE و شارژ سریع ۲.۰ هم از دیگر قابلیت هایی هستند که بوسیله سیستم-روی-چیپ مذکور در اختیار تولید کنندگان قرار خواهند گرفت.
منابع خبری اظهار داشته اند دو چیپست تازه معرفی شده جایگزین اسنپدراگون های ۲۱۰ و ۴۱۰ خواهند شد، ولی هنوز در مورد زمان عرضه ی رسمی آنها به بازار حرفی به میان نیامده و تا روشن گشتن این موضوع ظاهراً می بایست قدری منتظر باقی بمانیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ای بابا چرا 412 رو با همون پردازنده گرافیکی 410 ارائه کرده پس تصمیم بر این که این همون چیپست 410 هست با اسم عوض شده.
پرچمداری میانرده و پایین رده هستن
و فکر کنم اومدن برای جایگزینی با ۴۱۰ و ۲۱۰
باید فرکانسشو با نمونه ها و همتاهای مدیاتکیش ببینم و بعد تصمیم بگیریم
من نمیدونم چرا امسال مثل سال گذشته چیپ 801 و 805 داشت ، واسه 810 مدل بروزتری نیومد! مثلا 815 ! همرو حیرون خودش کرده که بره روی 820 که بخاطر تاخیرش همه چیزو بهم زده! نمونش سونی که میخواد بازم بره 810 بذاره( امیدوارم کاملا غلط باشه این موضوع) دست بجونبون تو هم !
کوالکوم حالا حالاها نفش جاده صاف کن سامسونگ را بازی میکنه. جای تعجب نداره،
#دست نوازش آمریکا بر سر صنعت کره جنوبی..!
اینو فعلا جدی بگیرید بعدا بیشتر بازش میکنم
هههه عزیزم امسال همین شرکت آمریکایی جلوی سامسونگ کم آورد.7420 S810رو کامل شکست داد و هرکسی قبول نکنه عقده ایه.شاید سامسونگ تو محیط فضای مجازی ایران به عنوان یه برند کپی کار معروف شده ولی توی سخت افزار رقیب های زیادی نداره...امسال سامسونگ چیپ های چهارده نانومتری زده در حالی که کوالاکام قراره واسه نسل بعدی چیپ هاش (به کمک همین سامسونگ)قراره چیپ 14نانومتری بزنه
داش hoblotبدبختی اینجاس این تکنولوژی هم پشت پرده و سیاه بازی زیاد داره. نه اینکه توهم توطئه در کار باشه اما با یه حساب سر انگشتی وقتی زوم میکنی رو کارای اینا چیزای زیادی دستگیرت میشه. نظیرش همون قضیه هک سونی پیکچرز!! اما اینجا کوالکوم میاد یه چیپ داغ میده بیرون همزمان با خودکفا شدن سامسونگ در این حوزه!!! چطور ممکنه یه همچین شرکتی با این پشتوانه و عظمت، با اون همه فیلتر و آزمایشگاه چیپ ایراد دار وارد بازار کنه؟؟ و دیگه هموطن سامسونگ هم 808 را از قبل رزرو کرده!! اینا یه بحث جدا میطلبه وگرنه بحث تعصبم نیست خداوکیلی باید از خیلی چیزا سردراورد.
دوست عزیز مگه هر کی بزرگ شد نمیتونه اشتباه کنه؟؟
این اشتباه همزمان با خودکفایی سامسونگ نبود تازه بر عکس دلیل خودکفاییش بود وگرنه سامسونگ که از خیلی وقت پیش داره چیپ میسازه
همین الجی مگه جی فلکس2 رو با 810 تولید نکرد؟؟؟؟
باید یه مسئله رو از تمام ابعادش نگاه کرد نه از یه بعد ...
این چیپا قوی ترن یا ضعیف تر
در مقایسه با چی؟
فکر کنم قویتر ولی کلا کوالکام امسال چیپ هاش زیاد جالب نبودن
همه سازنده ها هم چسبیدن به سری 400 اسنپدراگون که در حد پایین رده هستن نه میان رده
نسبت به اسنپدراگون ۴۱۰ و ۲۱۰ قویتر هستن و البته جدیدتر