ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

کوالکام: اسنپدراگون ۸۲۰ عمر باتری دستگاه های مجهز به این چیپست را دو برابر خواهد کرد

کوالکام با ارائه چیپستی به نام اسنپدراگون ۸۱۰، اعتماد کاربران و سازندگان را تا حدی از دست داد و حالا می خواهد به وسیله ارائه یک چیپست عالی، بار دیگر نگاه ها را به خود ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۰

کوالکام با ارائه چیپستی به نام اسنپدراگون ۸۱۰، اعتماد کاربران و سازندگان را تا حدی از دست داد و حالا می خواهد به وسیله ارائه یک چیپست عالی، بار دیگر نگاه ها را به خود جلب کند.

این شرکت در بلاگ رسمی خود می نویسد که اسنپدراگون ۸۲۰ دارای مصرف بسیار کمتری از نمونه پرچمدار قبلی خواهد بود. این محصول از هسته های ARM بهره برده اما کوالکام وعده می دهد که هسته های آن را تا حد ممکن سفارشی کرده و با استفاده از پردازش ناهمگون، می تواند عمر باتری محصولاتی که از این چیپست استفاده می کنند را تا دو برابر افزایش دهد.

در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

تقریبا تمام سخت افزارهای مهم یک موبایل، روی چیپست آن جای می گیرند. برای مثال پردازنده، پردازشگر گرافیکی و همچنین پردازشگر سیگنال دیجیتال (DSP). حال «پردازش ناهمگون» به این چیپست اصلی اجازه می دهد تا از بخش های یاد شده به شکل ترکیبی استفاده به عمل آورده و وظایفی که کاربران به آن محول می کنند را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد.

snapdragon-820-kryo-cpu-sidebar

کوالکام قصد دارد از پردازنده Kryo استفاده کند که مجهز به فناوری ۱۴ نانومتری بوده و همچنین ۶۴ بیتی است. کلاک پردازشی آن نیز تا ۲.۲ گیگاهرتز بالا می رود. در این میان پردازشگر گرافیکی آدرنو ۵۳۰ و چیپ پردازشگر سیگنال دیجیتال Hexagon 680 نیز در این محصول موجود خواهند بود.

snapdragon_820_kryo-cpu_feature

کوالکام همچنین خبر می دهد که نحوه مدیریت پردازش اطلاعات نیز در این سیستم-بر-چیپ دست خوش تغییرات گسترده ای شده است. قدرت بخش های قرار گرفته روی این چیپست بسیار بالا هستند و کوالکام با مدیریت ویژه این چیپست می خواهد آن را تا حد ممکن بهینه و کم مصرف نیز نگه دارد.

برای مثال زمانی که با دوربین موبایل تصویری را ثبت می کنید، بخش مدیریت چیپست به قسمت های خاصی که وظیفه پردازش دستورات کاربر را دارند، عملیات را ارسال می کند و دیگر خبری از درگیری بخش های زائد و هدر رفتن باتری نخواهد بود. همانگونه که پیش از این نیز خبر رسیده بود، موبایل هایی که به این چیپست مجهز شده اند در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۱۶ از راه خواهند رسید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • babak.m
    babak.m | ۱۳ شهریور ۱۳۹۴

    شماها دیگه چقدر خسیس هستین

  • mohammad
    mohammad | ۱۳ شهریور ۱۳۹۴

    وای که اگه اکسپریا زد ۵ پرمیوم میتونست اسنپ ۸۲۰ بذاره دیگه رو دستش تا چندماه چیزی نمیومد و یه اسمارت فون خارق‌العاده میشد

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی