تور مجازی ناسا بر فراز پلوتو [تماشا کنید]
احتمال آنکه به این زودی ها انسان بتواند پروازی برفراز پلوتو داشته باشد و از نزدیک به این سیاره بی گانه نگاه کند بسیار بعید به نظر می آید، هرچه که باشد این سیاره میلیاردها ...
احتمال آنکه به این زودی ها انسان بتواند پروازی برفراز پلوتو داشته باشد و از نزدیک به این سیاره بی گانه نگاه کند بسیار بعید به نظر می آید، هرچه که باشد این سیاره میلیاردها مایل آنطرف تر از ما قرار دارد و نیو هورایزنز هم 9 سال در راه بود تا به آن رسید.
با این همه ناسا یک تصویر هوایی از پلوتو تهیه کرده تا شمایی کلی از ظاهر این سیاره کوتوله را پیش روی چشمان مشتاق و علاقمند قرار دهد.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
برای شبیه سازی این پرواز و تهیه ویدئویی که در انتهای این مطلب مشاهده خواهید کرد از جدیدترین عکس های رزلوشن بالای ارسالی توسط نیو هورایزنز بهره گرفته شده تا پلوتو با بالاترین سطح جزئیات و دقت 0.25 مایل در هر اینچ به تصویر کشیده شود.
گفتنی است که نیوهورایزنز در ادامه تصاویر بیشتری را برای زمین مخابره می کند که طبق گفته ناساهفت برابر وضوح بیشتری دارند و در نتیجه می توان انتظار داشت که در آینده تورهای مجازی اثرگذارتری از سوی ناسا منتشر گردد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چقد فیک و شبیه انیمیشنه. حرکتش خیلی نامتعارف و تعریف شده بود. فضا هم خیلی مصنوعی. هنوزم بر این باورم نتونستن از زمین خارج بشن. ناسا هیچ وقت تصویر دقیقی از هیچ کره ای نداده
یاد Interstellar افتادم.من هیچوقت خوشم نیومد شغلم فضا نورد بشه اما دوست دارم همیشه یه بار ببینم خارج از زمین رو
به اینم کانکتم ماشالا همش هم کامنت های ترولی میزاره :)))
اینم عکس پروفایل من!
ممنون مشکلم حل شد
چقد طول میکشه از زمانی که اون عکسو میندازه مثلا تا وقتی برسه به زمین؟؟؟
اولین عکسی که فرستاده ۵ ساعت و دو دقیقه طول کشیده تا به زمین برسه (یک ساعت برای ارسال بیت به بیت عکس زمان برده و ۴ ساعت هم تو راه بوده). از نظر تئوری روزی باید بتونه ۲۴ تا عکس با رزولوشن بالا ارسال کنه اما به دو علت نمیتونه مرتب عکس بفرسته: دلیل اول اینکه اطلاعات دیگه ای هم داره ارسال میکنه و دلیل دوم اینکه گاهی زمین برای گرفتن اطلاعات در دید نیست.
یه چیز بامزه ای هم که در مورد نیوهورایزنر هست اینه که تکنولوژی دوربینها، کامپیوتر و مودمی که امواج رو ارسال میکنه مال ده دوازده سال پیش هست ولی خوب بالاترین تکنولوژی اون موقع بوده. دوربین ها رو هم طوری طراحی کرده اند که تو تاریکی هم بتونه عکسهای خوبی بگیره.