ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سونی و ارائه توضیحاتی بیشتر در مورد عملکرد نمایشگر اکسپریا Z5 پریمیوم

تلفن هوشمند اکسپریا Z5 از سونی اولین موبایلی در جهان محسوب می شود که به نمایشگری 4K مجهز شده و کاربرانی که فرصت داشته اند آن را در جریان نمایشگاه IFA 2015 تجربه کنند به ...

رضا مقدری
رضا مقدری منتشر شده در 9 مهر 1394  |  18:30

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

تلفن هوشمند اکسپریا Z5 از سونی اولین موبایلی در جهان محسوب می شود که به نمایشگری 4K مجهز شده و کاربرانی که فرصت داشته اند آن را در جریان نمایشگاه IFA 2015 تجربه کنند به شدت مورد تمجید و ستایش قرارش داده اند.

اما در این میان و تنها اندکی پس از معرفی دستگاه مذکور، بحث و جدال در مورد صفحه نمایش خارق العاده آن بالا گرفت و کار به جایی رسید که کمپانی ژاپنی رسماً اعلام کرد "زد ۵ پریمیوم" تنها ویدئوها و عکس های 4K را با رزولوشن یاد شده به تصویر می کشد و در سایر مواقع به رزولوشن ۱۰۸۰p یا همان تمام HD سوئیچ می نماید؛ این راهکار به یقین برای بهبود عمر باتری اتخاذ شده و البته سونی تصمیم گرفته یکبار دیگر توضیحاتی را در دفاع از آن عنوان نماید.

در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

همگی می دانیم که در پشت اسمارت فون مورد اشاره دوربینی ۲۳ مگاپیکسلی و بسیار با کیفیت جای گرفته که می تواند ویدئوهایی 4K را ثبت کند، در اختیار داشتن نمایشگری با همین رزولوشن سبب خواهد شد پس از ضبط ویدئو تماشای آن با تجربه ی کاربری بهتری همراه گردد. اما از سوی دیگر سونی باور دارد کاملاً آگاهانه از نمایش رابط کاربری با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۳۸۴۰ پیکسل در دیگر مواقع خودداری کرده و انجام چنین کاری عملکرد باتری را به شدت تحت تاثیر قرار می داده.

در حالیکه بسیاری از کاربران همان روزهای اول از احساس شان مبنی بر اینکه صفحه نمایش زد ۵ پریمیوم در اکثر مواقع آنقدر که باید واضح باشد واضح نیست سخن گفتند، حالا در پاسخ شان از جانب کمپانی تولید کننده آمده:

برای این مسئله دلایلی مشخص وجود دارد. ما بعد از تحقیقات وسیع بر روی کاربران و انجام آزمایشات گوناگون دریافتیم افراد ترجیح می دهند تنها فایل های چند رسانه ای را با وضوح بسیار بالای 4K مشاهده کنند و اولویت شان بر این است که از سایر قابلیت های فوق العاده موبایل ها ما بدون لطمه وارد گشتن به عمر باتری محصول بهره بگیرند.

سونی موبایل در بخش دیگری از توضیحاتش هم به عدم آمادگی اپ ها برای صفحه نمایش های UHD می پردازد و می گوید:

بسیاری از اپ های شخص ثالث برای صفحه نمایش های 4K آماده نیستند و این در حالیست که نمایشگر اکسپریا زد ۵ پریمیوم رزولوشنی برابر با ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل را ارائه نموده و تراکم پیکسلی اش نیز به ۸۰۶ppi می رسد. ما احساس می کنیم دیوایسی را ساخته ایم که می تواند الهام بخش مسیر آینده توسعه دهندگان و اپ هایشان باشد.

پس از انتشار توضیحات برند ژاپنی عده ای باور دارند گفته های آمده در بالا تنها شیوه ای برای بازاریابی بیشتر و بهتر محصول هستند و قشری دیگر نیز معتقدند به واقع سونی مسیر آینده را مشخص کرده و راهی را تعیین نموده که دیر یا زود نام های بزرگ دیگر نیز در آن گام خواهند گذاشت.

سونی با عرضه ی اکسپریا Z3+‌ و البته در برخی بازارها Z4 نتوانست آنطور که باید و شاید به موفقیت دست یابد و حالا خانواده ی زد ۵ برگ هایی محسوب می شوند که باید پیروزی را به خانه ی این کمپانی بیاورند و می بایست دید با گذر زمان این مسئله محقق خواهد شد یا خیر.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (41 مورد)
  • Moazez

    چقثر عالیه که من انقد از ساملونگ دشمن دارم. این نشون میده من چقدر آدم موفقی هستم. انسان موفق همیشه دشمن زیاد داره. لذت میبرم از طرز حرف زدنتون ساملونگیا

    • shahin

      :(
      جالب نبود بی ادب

    • shahin

      شما چهره شناخته شده هستید

  • saeed_biglari

    یکم ادب و تربیت و توهین نکردن به کسایی که سونی دستشونه خوب چیزیه!!!مگه شخصیت به نوع گوشیه بچه جون؟!دیجیاتو بیا این کامنتمم پاک کن

  • T.Rex

    نويد اين معزز رو خوب اومدى
    بعيد نيست معتاد باشه ! عملشم سنگينه !
    نصف اين اكانت هايى كه مى بينى سونى سونى مى كنن خودشه
    اينجا حيف كه خيلى ها امكانشو ندارن آى پى ها رو چك كنن ببينن چه خبره !
    واقعا حيف اين برند كه اين يارو طرفدارش باشه

  • shahin

    اشتباه فرستادم

  • shahin

    مصب

  • shahin

    بدمسب هرجور فکر میکنم اختلاف 1امتیاز نیست سرعت فوکوسش که سونی 3.5 برابر بیشتره ایزوش 1.5 برابر،تراکم پیکسلی خیلی بیشتر که این سایت تقلب کرده توش، زوم 5 برابر بدون افت کیفیت، لرزش گیر فوق‌العاده که بالا دستش نیومده

    • ZIGZAG

      دقیقا
      منمدموافقم
      انتظار امتیاز دهی بالاتر داشتم
      بالای 90

  • یونس

    خداییش چقد سونی فکر کرده به این مسئله و قبلش تحقیق کرده که مردم واسه منو ها و ویدیو ها چه کیفیتی رو ترجیح میدن که به عمر باتری هم آسیب نرسه!!

  • shahin

    البته باید گفته باشم محافظ صفحه نمایش باید اصل باشه نیکیلون اصل اگه فیک باشه تاچ گوشی خراب میشه کیفیت صفحه نمایشم میاد پایین

  • shahin

    من خواهرم آنر 4c داره محافظ صفحه هم گذاشته هیچ تفاوتی هم نکرد تازه اون اچ دیه همین مونده بگید ریزولیشن پرمیوم با صفحه نمایش 4k کاملاً با چشم معلومه

  • rk.reza

    به نظر من سونی تصمیم درستی گرفته آخه استفاده از تلگرام و وایبر و... با رزولوشن 4K به چه دردی میخوره؟ فقط عکس و فیلم و بازی هستش که باید کیفیتش بالا باشه

    • shahin

      برای بازی هم به درد نمیخوره چون همه ی بازی ها حتی با رزولوشن full HD هم رندر نمیشه و فقط hd رندر میشه

  • ZIGZAG

    :D

  • shahin

    مدرک داری میگی z5 بخاری اگه نداری من مدرک دارم میگم نوت 5 آلزایمر

    • BOZORG#

      جدی نگیرین ، قرصاشو‌پشت و‌رو انداخته باز :D

  • shahin

    اس ام اس هاشو 4k نگاه کنه

  • shahin

    فکر نکنم کسی بخواد SMS هاشو با ریزولیشن full HD نگاه کنه بعدشم این گوشی از واقعیت هدس مجازی پشتیبانی میکنه اگه اینجوری فک میکنی سونی خود z5 رو گذاشته برای شماها

  • ناصر قاسمزاده

    ممنون سونی بهترین کار ممکن رو انجام دادی بهترین گوشی بهترین دوربین بهترین نمایشگر بهترین باتری یاد بگیر سامسونگ

  • HM-ROYAL

    در آیفون 6 به بعد هم اگه حالت Display روی حالت Zoom بگذارید منو ها و کیبورد بزرگتر میشود (در حقیقت رزولوشن پایینتر می آید برای کسانیکه میخواهند دکمه های کیبورد و منوها و... بزرگتر باشند) و در هنگام اجرای ویدیو و Game اتوماتیک به حالت فول رزولوشن در می آید .

    • هادی

      اون حالت Zoom ربطی به تغییر رزولوشن نداره، رزولوشن آیفون همیشه ثابته و فقط حالت Zoom میاد آیکون ها رو بزرگتر رو صفحه به شما نمایش میده...این با اون حالت ویندوز که شما روزولوشن رو تغییر می دادی و صفحه بزرگ می شد فرق داره...

      • HM-ROYAL

        اتفاقا" چرا ربط داره اگه دقت کنید با فعال کردن این قابلیت کیفیت آیکونها و... کم میشه و رزولوشن میاد پایین ولی تو Game بر میگرده به رزولوشن اصلی .

        • shahin

          آقا شما یه مدرک بیار که صفحه نمایش اپل مثل سونی پویاس

    • shahin

      آیفون 6 فقط از رزولوشن hd پشتیبانی میکنه

      • HM-ROYAL

        کاری به رزولوشن کلی نداریم! منظورم اینه در آیفون6 و 6plus و در حالت فعال کردن Display Zoom ، رزولوشن دیسپلی پایینتر میره و کلا" منوها و کیبورد و... بزرگتر میشه و در حالت GAME و فیلم ،دیسپلی به رزولوشن اصلی بر می گردد .(در 6plus با رزولوشن fullHD هم به همین صورته)

        http://cdn.igeeksblog.com/wp-content/uploads/What-is-Display-Zoom-on-iPhone-6-and-6-Plus.jpg
        ولی در سونی به دلیل کاهش مصرف باتری این کار انجام شده و البته با این تفاوت که در حالت عادی دسترسی به رزولوشن 4k مقدور نیست و فقط برای ویدئوها و عکس های 4k فعال میشود.

  • تایسون

    از ماهه دیگه وارد بازار میشن، انشالا دیجیاتو سریعتر از سایرین بررسی میکنه حالشو ببریم

    • محمد

      به نظرم این محصول سونی هم به احتمال زیاد یه محصول شکست خوردست با اینکه از همه نظر گوشی خوب وعالی و بدون نقصیه ولی دیر وارد شدنش به بازارهای جهانی باعث میشه به اون فروشی که حقش هست نرسه ، الان آیفون ۶s، نوت۵،+s6 edge وارد بازار شدن ولی هنوز گوشی های سونی وارد بازار نشدن این خودش ضربه بزرگی به فروش این گوشی میزنه چون کسی که الان صاحب یکی از این سه گوشیه دلیلی نمی بینه که بخواد گوشیشو عوض کنه،ولی امیدوارم اینطوری نشه و فروش خیلی خوبی داشته باشه.

  • حمیدرضا

    اینجا master نیست ولی ترول هم کم نیستا!

  • shahin

    صفحه نمایش 4k فقط برای فیلم های 4k به درد میخوره و لاغیر کواد اچ دی هم به هیچ دردی نمی خوره چون هیچ فیلمی با ریزولیشن 2k گرفته نمیشه

  • Mohammad Reza

    وقتی صفحه ی QHD سامسونگ از FHD های htc و نسل قبل سونی کم تر مصرف می کنه،میشه نتیجه گرفت که بیش تر باید دنبال فشار کمتر به پردازنده ی گرافیکی باشیم نه عمر باتری.مسئله ی رزولوشن بالاتر و عمر باتری عملا حل شده.ایفون علاوه بر پردازنده ی گرافیکی قوی به خاطر رزولوشن پایین ترشه که توی گیمینگ عملکرد فوق العاده ای داره.
    قبل این که سونی چنین چیزی رو اعلام کنه من آرزوم این بود که براورده شد.این طوری کیفیت بالا در گیمینگ و رزولوشن فوق العاده بالا در چندرسانه ای در کنار مصرف باتری معقول رقم می خوره.به نظر من باید QHD رو کلا بذارن کنار و همه چنین کاری رو انجام بدن

نمایش نظرات بیشتر
مطالب پیشنهادی