کارمند سابق گوگل از تجربه مالکیت تصادفی یک دقیقه ای بر دامنه Google.com می گوید
Sanmay Ved نام یکی از کارکنان پیشین گوگل است که در تاریخ ۷ مهر دامنه Google.com را به مبلغ ۱۲ دلار خریداری کرد و تا پیش از اینکه غول جستجو متوجه موضوع شود، حدود ۱ ...
Sanmay Ved نام یکی از کارکنان پیشین گوگل است که در تاریخ ۷ مهر دامنه Google.com را به مبلغ ۱۲ دلار خریداری کرد و تا پیش از اینکه غول جستجو متوجه موضوع شود، حدود ۱ دقیقه مالکیت این آدرس را در اختیار خود داشت.
این شخص می گوید در تاریخ یاد شده در حال مرور دامنه های قابل خرید روی سرویس Google Domains بوده که متوجه می شود پر ترافیک ترین آدرس اینترنتی جهان نیز با قیمت ناچیزی قابل خرید است.
کارمند پیشین شرکت ساکن مانتین ویو می گوید در ابتدا به نظر می رسید اشتباهی رخ داده باشد، اما روند خرید دامنه و انتقال مالکیت بدون مشکل انجام شد و به همین سادگی Sanmay Ved نام خود را هرچند برای لحظاتی، به عنوان مالک مشهور ترین دامنه اینترنتی جهان به ثبت رساند.
وی می گوید پس از این اتفاق صفحه جستجوی معمول گوگل برایش تغییر کرد، ابزارهای وب مستر پدیدار شدند و پیام هایی که مخاطبشان مالک گوگل دات کام بودند به نمایش در آمدند.
ظاهرا در این میان پیام هایی حاوی اطلاعات محرمانه و داخلی شرکت نیز وجود داشته اند که البته Sanmay Ved آنها را در اختیار تیم امنیتی گوگل قرار داده است.
کارمند سابق گوگل در فرصت کوتاه خود اسکرین شات هایی تهیه کرد و در نهایت نیز با دریافت پیغامی مبنی بر اینکه دامنه مورد بحث قابل انتقال نیست، مبلغ ۱۲ دلار به حساب وی بازگردانده و تجربه شیرین به پایان رسید، تجربه کوتاه مالکیت یک دقیقه ای بر Google.com که Sanmay Ved آن را غیر قابل فراموش کردن می داند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کامنتا خیلی چیزا رو نشون میده یعنی شما یکم وقت نزاشتی کل ماجرا تا اخر بخونی بعد بدویی بیای نظر بدی
این دامنه اتوماتیک ازش پس گرفته شده خودش پس نداده که.این فرد هم نه احمق بود نه ساده
احمق . به راحتی میتونست کلی پول بگیره بعد بده گوگل . مالکش بوده
:D
بعضیا انگار کلا متن رو نخونده نظر میذارن...
خوندیم متن رو رفیق!
شوخی کردیم که فضای نظرات عوض بشه.
خبر مهمی هم نبود که اسپم به حساب بیاد. یه شوخی ساده بود در مورد این اتفاق.
وگرنه می دونیم کسی که خودش از کارمند گوگله، ساده و احمق نیست!
خیلی ارزون فروخته
پس نمی داد خب. چقدر ساده بود.
:-D
واقعا برا سایت تون متاسفم. دیجی کالا این مطلب رو دیروز یا پریروز گذاشته بود.
ممنون جالب بود
خیلی جالبه،عکسی از اسکرین شات ها وجود نداره؟
واااااي فقط همينو دارم بگم،آخه چهل هزار تومن مالك گوگل با وب مستر
سرنوشت اسکرین شات ها چی شدن؟؟؟؟