استیو جابز به مارک زاکربرگ در اوج مشکلات فیسبوک: به هند سفر کن
اگرچه اکنون فیسبوک حدود ۱.۵ میلیارد کاربر فعال دارد، رقمی که تقریبا ۲۱ درصد از جمعیت کل جهان را تشکیل می دهد، ولی همواره این شبکه اجتماعی چنین موفق نبوده و در ابتدای کار خود ...
اگرچه اکنون فیسبوک حدود ۱.۵ میلیارد کاربر فعال دارد، رقمی که تقریبا ۲۱ درصد از جمعیت کل جهان را تشکیل می دهد، ولی همواره این شبکه اجتماعی چنین موفق نبوده و در ابتدای کار خود با مشکلات بسیاری مواجه بود.
فیسبوک از همان ابتدا تلاش کرد که از کشور هند استفاده کرده تا بتواند جمعیت کاربرانش را بالاتر ببرد، این کشور در حال حاضر جمعیتی بالغ بر ۱.۵ میلیارد نفر دارد اما مشکل فیسبوک با آن، این است که حدود ۸۰۰ میلیون نفر از ساکنین کشور مورد بحث به اینترنت دسترسی ندارند. بر همین اساس است که شبکه اجتماعی یاد شده تلاش می کند تا به مناطق محروم آن، به روش های مختلف و رایگان اینترنت برساند. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
در هفته گذشته، آقای Narenda Modi، نخست وزیر کشور هند میهمان «دره سیلیکون» بود و با رهبران تکنولوژیک آن نیز دیدن نمود؛ از ساتیا نادلا گرفته تا ساندر پیچای، تیم کوک و مارک زاکربرگ.
آقای زاکربرگ، مدیر عامل فیسبوک برای دو روز میزبان آقای Narenda Modi بود و بخش های مختلف فیسبوک را به وی نشان داد. در یک نشست عمومی که حالتی پرسش و پاسخ مانند داشت اما، Modi بر روی صحنه به زاکربرگ پیوست و مدیر عامل فیسبوک نیز تلاش نمود تا در ابتدای کار خاطره ای مثبت از کشور هند تعریف کند، نکته جالب ماجرا اینکه خاطره آقای زاکربرگ، به استیو جابز مربوط می شد.
جابز در زمان تاسیس امپراطوری اپل، ۷ ماه را در کشور هند گذراند و به مناطق مختلف آن سفر کرد.
در این میان لازم به ذکر است که حتی استیو جابز، در واقع یکی از طرفداران مارک زاکربرگ بوده. والتر ایزاکسون، نویسنده کتاب زندگینامه استیو جابز خاطر نشان می کند که وقتی از او پرسیده در دره سیلیکون چه کسی را تحسین می کنی، مارک زاکربرگ اولین نامی بوده که از دهان جابز خارج شده. در مصاحبه های دیگر نیز جابز قبلا زاکربرگ را تحسین کرده بود که به جای فروش استارتاپ اش به کمپانی های دیگر، تصمیم گرفته آن را نگه دارد و رشدش را تماشا کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
جابز در زمان تاسیس امپراطوری اپل، ۷ ماه را در کشور هند گذراند و به مناطق مختلف آن سفر کرد.
.
.
.
.
.
.
اینطوری می نوشتین بهتر بود
استیو جایز وقتی فعالیتش را از گاراژ خانه پدری اش شروع کرد فکر نمی کرد روزی شرکتش به یکی از بزرگترین شرکتهای فعال در عرصه تلفن هوشمند تبدیل شود .
حالا اگه می گفتی کل دره سیلیکون ولی یه چیزی اما اپل و امپراطوری.... نچ نچ مگه میشه مگه داریم ؟؟؟!!!
اپل بازها همینن دیگه .... انتظار دیگه ای نمیشه ازشون داشت...
واقعا نامردی هست
یعنی چی امپراطوری اپل اگه منظورت گذشته است که هیچ اگه الانه درسته یهم زیادی از بازار دستشه ولی همش که نیست که بگی امپراطوری اپل
والا همینو بگو ، فکر کردن کل تکنولوژی شده تلفن هوشمند
دیگه باید چی بشه که بشه امپراطوری بهش گفت خوب با ارزش ترین و ثروتمند ترین شرکت جهانه
چه ربطی داره ؟ مگه امپراطوری یعنی به کل جهان سلطنت کنه ؟ الان امپراطوری گوگل
امپراطوری اپل
امپراطور مایکروسافت
امپراطوری سامیسونگ
و ...
اینا و چندین امپراطوری دیگه الان به دنیای تکنولوژی دارن سلطنت میکنن
دیجیاتو میشه جواب بلدی ؟
چرا از کارآفرینای موفق ایرانی مقاله نمیزاری ؟ !!!!
اینا هرچقدرم پست بزاری به درد ما نمیخوره چون شرایط ایران کاملااااااااا با اونور متفاوته
نمیدونم
را جواب نمیدی اما خوشال میشم جواب بدی