بررسی ها نشان می دهد LG از نظر تامین امنیت بهترین عملکرد را بین تولید کنندگان تلفن هوشمند دارد
۳ محقق دانشگاه کمبریج آسیب پذیری های کشف شده در ۲۰ هزار ابزار اندرویدی را مورد بررسی قرار داده و در نهایت اعلام کرده اند که ۸۷ درصد از تلفن های هوشمند این پلتفرم، از ...
۳ محقق دانشگاه کمبریج آسیب پذیری های کشف شده در ۲۰ هزار ابزار اندرویدی را مورد بررسی قرار داده و در نهایت اعلام کرده اند که ۸۷ درصد از تلفن های هوشمند این پلتفرم، از حداقل یک مورد آسیب پذیری های یاد شده رنج می برند.
این آمار بالایی است که البته با توجه به کشف مواردی مثل Stagefright چندان هم جای تعجب ندارد، اما نکته جالب اینجاست که ظاهراً همه تولید کنندگان تلفن هوشمند در این میان یکسان نیستند و برخی عملکرد بهتری در زمینه امنیت ابزارها از خود نشان داده اند.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
اگر به خاطر داشته باشید پس از کشف آسیب پذیری Stagefright تردید های فراوانی در زمینه امنیت پلتفرم موبایل گوگل شکل گرفت و این شرکت برای جبران آن اعلام کرد از این به بعد به شکل ماهیانه برای ابزارهای نکسوسی خود وصله های امنیتی ارائه خواهد کرد.
سامسونگ و LG نیز دو تولید کننده دیگر بودند که پس از آن به گوگل پیوستند، در سوی دیگر اما HTC قرار داشت که اعلام کرد انجام بروزرسانی های ماهانه امکان پذیر نیست و این شرکت برنامه ای برای انجام این کار نخواهد داشت.
بررسی های کمبریج نشان می دهد هر تلفن هوشمند اندرویدی به طور متوسط در سال تنها ۱.۲۶ عدد بروزرسانی امنیتی دریافت می کند، آماری که ناچیز به شمار می رود و ارائه وصله های امنیتی به شکل ماهانه می تواند آن را جبران کند.
محققین این دانشگاه برای مقایسه عملکرد تولید کنندگان در زمینه امنیت روش امتیاز دهی FUM را ابداع کرده اند که رقم آن بر اساس ۳ ویژگی مشخص می شود؛ تعداد ابزارهای مصون از آسیب پذیری های کشف شده، تعداد ابزارهای بروزرسانی شده به آخرین نسخه اندروید و تعداد آسیب پذیری هایی که سازنده آنها را در هر ابزار خود رفع نکرده است.
بررسی عملکرد سازندگان با این روش در مجموع نشان دهنده امنیت بالای ابزارهای سری نکسوس گوگل بوده است، موردی که می توان بر اساس آن می توان به میزان تاثیر ارائه بروزرسانی های امنیتی ماهانه پی برد.
پس از گوگل، LG بهترین عملکرد را در زمینه تامین امنیت تلفن های هوشمند خود داشته و پس از آن نیز موتورولا در مقام سوم قرار دارد. از دیگر سازندگان بزرگ حاضر در لیست نیز می توان به سامسونگ، سونی و HTC و ایسوس اشاره کرد که مقام های چهارم تا هفتم را در اختیار دارند و به نظر می رسد لازم است عملکرد بهتری را در این زمینه از خود نشان دهند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بابا این بنده خدا اسمش امین هست نه ارمین
چند وقته چهره اندروید بد شده
همشم بخاطر عملکرد ضعیف شرکتای تولید کنندس
بنظرم باید گوگل یه راه حل اساسی ارائه کنه واسه بروز رسانی
مثلا بیاد بروز رسانی پرچمدارای برندارو حداقل خودش ارائه بده یا همچین چیزی!
خیلی وضع علم شنگه ایه!!!!