ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اپل در iOS 9.3، آپید را تبدیل به یکی از ملزومات محیط های آموزشی کرده است

بیراه نیست اگر بگوییم که اپل همیشه تمایل داشته «آیپد» را به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در کلاس های درس مدرن معرفی کند؛ ادعایی که به علت عدم تلاش های سخت افزاری و نرم افزاری ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۲۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۰:۳۰

بیراه نیست اگر بگوییم که اپل همیشه تمایل داشته «آیپد» را به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در کلاس های درس مدرن معرفی کند؛ ادعایی که به علت عدم تلاش های سخت افزاری و نرم افزاری اپل برای ارتقای آیپد در خصوص مورد استفاده قرار گرفتنش در چنین جایگاهی، هیچ وقت به حقیقت نپیوسته.

حال به نظر می رسد که شرکت ساکن کوپرتینوی کالیفرنیا، متوجه مشکلات کار خود شده و در اقدامی، می خواهد این موضوع را دچار دگرش کرده و آیپد را تبدیل به محصولی پویاتر در کلاس های درس نماید.

این شرکت امروز پیش نمایشی از بروز رسانی بعدی iOS، موسوم به نسخه ۹.۳، منتشر کرد و می توان در آن دید که بخش هایی به این سیستم عامل افزوده شده اند که مشخصا برای محیط های آموزشی مفید واقع خواهند شد.

شاید بهتر باشد بگوییم اپل از مدت ها پیش باید قابلیت استفاده چند نفر، با چند حساب کاربری از آیپد را مهیا می کرد و اینطور که به نظر می رسد، iOS 9.3 می تواند «تقریبا» این کار را انجام دهد.

قابلیت استفاده چند-کاربره از آیپد صرفا در مدارس ممکن خواهد بود نه مکان های دیگر، اما همین موضوع خبر می دهد که اپل در نهایت، همین ویژگی را به طور کلی فعال خواهد کرد.

shared_medium_2x-w600

به نظر می رسد که شرکت ساکن کوپرتینو به این حقیقت دست یافته که بیشتر مدارس، بودجه خرید آیپد برای تمام دانش آموزان را ندارند. با استفاده از حالت چند-کاربره اما، همه دانش آموزان قادر هستند تجربه مشابهی به دست آورده و به اکانت شخصی خود وارد شوند.

در کنار قابلیت استفاده دانش آموزان از آیپد، سرپرست یا مدرس آنها نیز می تواند نظارتی کلی بر کارهایی که از سوی آنها انجام می شود داشته باشد. برای مثال مدرس یک کلاس، می تواند بیند که هر یک از دانش آموزان با آیپد خود در چه اپلیکشنی حضور دارد و سپس، با کلیک کردن روی نام هر شخص، می تواند نمایشگری که در برابر دانش آموز قرار گرفته را مشاهده کند.

مدرس در این میان قادر است به شکل همزمان، یک اپلیکیشن، یک صفحه مشخص از کتاب الکتریکی، یا حتی یک صفحه وب را روی همه آیپدهای فعال در کلاس به اجرا درآورد یا به طور کلی به آیپدها این اختیار را دهد که صرفا به یک اپلیکیشن دسترسی داشته باشند.

apple_id_medium_2x-w600

لازم به ذکر است که شرکت مورد بحث، وب سایتی را نیز در اختیار مدارس قرار می دهد تا از طریق آن بتوانند اکانت های دانش آموزان را مدیریت کنند.

تغییرات یاد شده در iOS 9.3،‌ خبر می دهند که اپل بالاخره قدمی مثبت در ارائه آیپد برای محیط های آموزشی برداشته و تصمیم دارد با کروم بوک های ارزان قیمت گوگل رقابت کند.

نسخه Beta از iOS 9.3 از امروز برای آیپد قابل دریافت است و اپل هنوز خبر نداده که چه زمانی نسخه نهایی شده ی آن برای عموم کاربران در دسترس قرار خواهد گرفت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • رونین
    رونین | ۲۲ دی ۱۳۹۴

    اول بگم هم آیپد دارم و هم آیفون.

    و از سیاست های قطره چکانی اپل متنفرم...دستگاههای اپل بدون جیلبریک فاقد ارزش و پولی هستند که پرداخت میکنید. بی تعارف

    ولی در صورت جیلبریک و رعایت احتیاط در نصب توییک های مناسب تقریبا بی رقیب هستند در کیفیت

    • سامان
      سامان | ۲۲ دی ۱۳۹۴

      مخالف هستم.

      جیلبریک فقط بخشي از امكانات "سيستم عامل" را تغيير مي‌دهد. حال آنكه عمده استفاده كاربران اندرويد يا iOS ، از "اپ‌ها" است. نويسندگان اپ‌ها نيز، اين اپ‌ها را براي دستگاه‌هاي استاندارد مي‌نويسند. لذا تجربه استفاده از هر اپ، در نسخه عادي و جيلبريك شده تفاوتي ندارد.

      ضمنا "احترام به حقوق مولفين"، در تضاد با جيلبريك است. اگه همه جيلبريك كنند، اونوقت اپ‌ها ارايه نمي‌شوند.

مطالب پیشنهادی