محصول جدید زامیاد معرفی شد؛ وانت دُرکا برادر چینی وانت نیسان
وانت نیسان جونیور یا همان وانت زامیاد معروف به عنوان یکی از شناخته شده ترین خودروهای بازار، حالا برادری کوچک و سبک وزن دارد که به یکی از محصولات کمپانی دانگ فنگ چین است و ...
وانت نیسان جونیور یا همان وانت زامیاد معروف به عنوان یکی از شناخته شده ترین خودروهای بازار، حالا برادری کوچک و سبک وزن دارد که به یکی از محصولات کمپانی دانگ فنگ چین است و با نام دُرکا به بازار معرفی شده.
وانتی با قابلیت حمل 900 الی 1000 کیلوگرم بار و مجهز به موتور هایی به قدرت 53 یا 80 اسب بخار.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
دانگ فنگ سکون یا همان واحد تجاری سازی کمپانی دانگ فنگ چین با نام اختصاری DFSK شناخته می شود و مدلی که به بازار ایران معرفی شده کُد K01 از این شرکت است.
این مدل یک وانت یا مینی تراک سبک با قابلیت حمل 0.9 الی 1 تُن بار محسوب می شود و بخصوص برای حمل بارهای حجیم کارآمد است.
چرا که به یک صفحه 7.2 متر مربعی برای حمل بار مجهز است اما نکته اصلی در مورد این خودرو به موتور بسیار کم حجم آن مربوط می شود.
درکا با سه موتور 1.0 ، 1.1 و 1.3 لیتری به بازار عرضه می شود که دو نمونه اول در حدود 53 اسب بخار قدرت دارند و نمونه 1.3 لیتری (احتمالا مدل تولیدی در زامیاد) نزدیک به 80 اسب بخار را تحویل گیربکس پنج سرعته دستی می دهد.
آیا چنین توانی برای جا به جا کردن یک خودرو 910 کیلوگرمی که به اندازه خودش بار به همراه دارد کافی است؟
جابه جایی 1800 کیلوگرم وزن با 80 اسب بخار قدرت به نظر آسان نخواهد بود اما ضرایب سنگین گیربکس و دیفرانسیل می تواند تا حدی این مسئله را جبران کند.
به خصوص که باید توجه داشت وانت آریسان، کارا و از همه مهمتر وانت پیکان هم در محدوده 70 الی 80 اسب بخار قدرت دارند و سال هاست که در کشورمان بیش از دو تُن وزن (مجموع وزن خودرو و محموله) را بر دوش می کشند.
جالب آنکه موتورهای این وانت سبک، گشتاور چندانی هم ندارند و تنها 78 یا 103 نیوتن متر گشتاور تولید می کنند که برای مدل قدرتمند تر 1.3 لیتری رقمی در حد و اندازه گشتاور تولیدی موتور پراید است.
حداکثر سرعت اعلامی توسط دانگ فنگ برای مدل های ضعیف تر 120 کیلومتر در ساعت است اما این رقم در مدل قدرتمند تر 80 اسب بخاری تا 100 کیلومتر افت می کند، البته زامیاد حداکثر سرعت دُرکا را حدود 110 کیلومتر در ساعت اعلام کرده است.
این وانت به تجهیزاتی چون ایربگ، سیستم تهویه مطبوع ، ترمز ABS و EBD ،فرمان هیدرولیکی ساچمه ای (قابلیت برگشت خودکار فرمان در زمان دور زدن)، ترمز دستی تقویت شده، صندلی تنظیم شونده، آینه برقی و چراغ مه شکن مجهز است اما شرایط و نتایج ایمنی آن در تست های تصادف روشن نیست.
از نکات نسبتا مثبت وانت درکا می توان به مصرف سوخت اندک (5.8 لیتر بر اساس اعلام رسمی)، انطباق با استاندارد آلایندگی یورو 4 و فضای وسیع برای حمل بارهای سبک اشاره کرد، نکته ای که در سایر خودروهای این کلاس وجود ندارد.
قیمت فروش دُرکا تاکنون توسط زامیاد اعلام نشده اما با توجه به رقبایی چون پراید وانت، کارا (وانت مزدا با موتور پیکان) و آریسان (وانت پژو با موتور ارتقاء یافته پیکان) که با قیمتی بین 17 تا حدود 24 میلیون عرضه می شوند، کمی بعید است که در صورت عرضه دُرکا با قیمتی بیش از 20 میلیون شاهد موفقیت آن در بازار باشیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این خودرو و دیگر خودروهای چینی یک عیب بزرگ دارند بعلت تنوع زیاد در تولید معلوم نیست بجث قطعات یدکی اش رو چطور میخواهند تامین کنند فرض میگذاریم اگر به هدف فروش در ایران نرسند دیگر تمایلی به تامین قطعات ندارند
20 میلون بدن بدرد کسایی که نمخوان بار سنگین جابجا کنند . میخوره . استقبال میشه . پرش 25 میلیو ن . پراید و ال90 که وانت نیستند .سواری وانت کردند . این وانت به 80 کشور صادر میشه .
سلام دوستان
ممنون از نطراتتون کلی وقت بود نخندیده بودم افسرده شده بودم
حالا ببینید کی گفتم با استقبال میلیونی مردم همیشه در صحنه روبروخواهد شد
واقعا دیوانگی است این ماشین با این موتورش و ظاهرش همون وانت پیکان هزار شرف دارد به این ماشین