نگاهی بر سرگذشت ساتیا نادلا، مدیرعاملی که کشتی ردموندی ها را به ساحل امن رساند
در فوریه سال 2014 میلادی، وقتی ساتیا نادلا برای نخستین بار سکان هدایت مایکروسافت را به عنوان مدیرعامل در دست گرفت، این شرکت حال و روز خوشی نداشت. در آن دوران، ویندوز 8 بیشتر به ...
در فوریه سال 2014 میلادی، وقتی ساتیا نادلا برای نخستین بار سکان هدایت مایکروسافت را به عنوان مدیرعامل در دست گرفت، این شرکت حال و روز خوشی نداشت.
در آن دوران، ویندوز 8 بیشتر به یک فاجعه می ماند و کارکنان این شرکت نیز در پشت پرده مرتبا با یکدیگر در اختلاف بودند تا جایگاه خود را بهبود ببخشند و همزمان مشتریان و توسعه دهندگان نیز در مورد آینده محصولات نرم افزاری آن دچار تردید شده بودند.
زمان گذشت. حالا در سال 2016 میلادی به سر می بریم و مایکروسافت به عنوان شرکتی که محصولات نرم افزاری و خدماتش در همه جا دیده می شود بار دیگر به روزهای اوج خود باز گشته و سرمایه گذران مردد خود را قانع کرده که دوران تغییر فرا رسیده است.
البته این کمپانی مستقر در ردموند هنوز باید کارهای بیشتری انجام دهد اما بهتر است تا آن موقع نگاهی بیاندازیم به زندگی خصوصی و حرفه ای ساتیا نادلا، فردی که آمده است تا همه این اتفاقات خوش را رقم بزند.
نادلا بعد از انتصابش به این سمت، نامه ای را برای کارکنان خود ارسال کرد
در نامه آمده بود: من 46 سال دارم و برای مدت 22 سال است که ازدواج کرده ام و سه فرزند دارم و مانند هر فرد دیگری بخش اعظمی از کارهایی که انجام می دهم و تفکراتم از خانواده و تجربیاتم در زندگی تاثیر می پذیرد. آنها که با من آشنایی دارند می دانند که بسیار کنجکاوم و تشنه یادگیری. کتاب هایی که می خرم بیشتر از میزانی است که بتوانم تمامشان کنم. دوره های آنلاینی که در آنها ثبت نام می کنم بیشتر از میزانی است که بتوانم به اتمام برسانم. به طرزی باور نکردنی باور دارم که اگر چیزهای جدیدی یاد نگیرم دیگر نمی توانم کارهای مفید و فوق العاده انجام دهم. بنابراین، خانواده، کنجکاوی و تشنگی ام برای دانش شخصیت کلی مرا تعریف می کند.
نادلا برنامه نویسی را با ترانه سرایی مقایسه کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام من از مقالتون من عاشق اینجور مقاله هام بازم بزارید
کشتید ما رو اینقدر مطلب نوشتید که آی مایکروسافت بیچاره بود آی بدبخت بود زمان بالمر. یادمون نره حتی اگه ایکس پی رو بذاریم پای بیل گیتس، ویندوز 7 کاملا مال بالمر بود و همه میدونیم چقدر موفق بود. حرکتش به سمت تاچ تو ویندوز 8 تحسین برانگیز بود الآن هم میبینیم چقدر دستگاه ها با تاچ معرفی میشن، فقط متأسفانه بالانس بین تاچ با موس و کیبورد رو به اندازه ی کافی رعایت نکرده بود که تو ویندوز 10 این موضوع برطرف شد، نباید ویندوز 10 رو هم کامل به پای نادلا نوشت در ضمن. حرکت بسیار مثبتی که بالمر شروع کرد و بهترین میراثش برای نادلا بود حرکت به سوی One Microsoft بود که ازش همین یونیورسال اپ ها دراومدن. بالمر با ورود به دنیای سخت افزار با ساختن سرفیس و خرید نوکیا میخواست امپراتوری ویندوز رو از پی سی فراتر ببره و به موبایل هم بیاره، اما متأسفانه کاری که الآن نادلا داره میکنه بی توجهی به بخش موبایل مایکروسافت و سرمایه گذاری روی پلتفرم های دیگه برای کسب درآمد تو این حوزه ست. به نظر من حتی اگر سرفیس فون که همه منتظرشیم هم به نحو احسن معرفی بشه روند اخیر مایکروسافت در حمایت از اندروید و آی او اس رو موفقیت سرفیس فون تأثیر به شدت منفی خواهد گذاشت، خصوصا با علم به ضعفهای بسیار ویندوز 10 موبایل که از لحاظ پایداری از اندروید هم بدتر شده.
شماها وقتی هم که دیجیاتو از مایکروسافت و سیاستش تمجید میکنه میاین شروع میکنین به نق زدن . اگه از بالمر هم تعریف میکرد مطمئنم باز یه حرف دیگه میزدین . کلاً شماها دنبال تمام فرصت میگردین که مایکی رو بکوبین
با اینکه همواره طرفدار اپل بوده و هستم ولی این مرد فوقالعاده است، کارش حرف نداره
اولش فکر کردم رامبد جوانه
آره
امیدوارم مایکروسافت به روز های اوجش برگرده