جعبه ابزار: بهترین لانچرها برای موبایل و تبلت های اندرویدی [قسمت دوم]
اگر به خاطر داشته باشید، در جعبه ابزار هفته گذشته در مورد مزایای استفاده از لانچرها با شما صحبت کردیم و به معرفی و مقایسه امکانات شش مورد برگزیده و ممتاز از میان آنان پرداختیم. ...
اگر به خاطر داشته باشید، در جعبه ابزار هفته گذشته در مورد مزایای استفاده از لانچرها با شما صحبت کردیم و به معرفی و مقایسه امکانات شش مورد برگزیده و ممتاز از میان آنان پرداختیم.
دنیای لانچرهای اندروید، دنیای وسیعی است که تنوع در آن موج می زند. به همین خاطر این هفته و در قسمت دوم مقاله، شش لانچر زیبا و جذاب دیگر را به فهرست هفته گذشته می افزاییم که می توانند زینت بخش صفحه نمایش موبایل و تبلت های اندرویدی شما بوده و انجام بسیاری از کارها در سیستم عامل را برایتان آسان کنند.
در ادامه با دیجیاتو و جعبه ابزار این هفته همراه باشید.
Smart Launcher 3
Smart Launcher 3 اپلیکیشن های پراستفاده شما را در حلقه های دایره ای به نمایش در می آورد و از لحاظ سادگی دسترسی، جزء بهترین هاست. لانچر مورد بحث با App Manager اندروید تعامل دارد، بنابراین اگر اپلیکیشنی در نظرتان اضافه آمد، کافیست آیکنش را از حلقه حذف کنید تا اپلیکیشن به طور کامل از سیستم عامل حذف شود.
اسمارت لانچر 3 اگرچه بیشترین تمرکزش را بر ایجاد دسترسی آسان به اپلیکیشن ها گذاشته، اما قابلیت های خوب دیگری هم در چنته دارد. دابل تپ برای خاموش کردن صفحه (حتی برای دستگاه هایی که به طور پیش فرض این قابلیت را ندارند)، نمایش اعلان ها در صفحه خانه، امکان تعویض تم و آیکن، امکان مخفی کردن و قفل گذاری روی اپلیکیشن ها و دسته بندی آنها در پوشه های جداگانه، قابلیت هایی هستند که از آن لانچری ایده آل می سازند.
اسمارت لانچر 3 حجم بسیار کمی داشته و میزان کمی از حافظه رم را به خود اختصاص می دهد، بنابراین برای نصب در تبلت ها و اسمارت فون های میان رده و ضعیف می تواند گزینه خوبی محسوب شود.
Smart Launcher 3
سازنده: Smart Launcher Srl | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید | حجم: 3.6 مگابایت | زبان: — |
Nova Launcher
با آمار پنجاه میلیون دانلود از گوگل پلی، نوا لانچر یکی از محبوب ترین لانچرهای اندرویدی حال حاضر دنیاست. پادشاه لانچرهای شخص ثالث اندرویدی، یک ویترین عالی برای نمایش زیبایی زبان طراحی متریال گوگل است و امکانات شخصی سازی بسیار خوبی در اختیار کاربرانش قرار داده.
تقریبا هر چیزی را می توانید با نوا لانچر دستکاری کنید، از سایز و رنگ و سایه آیکن ها گرفته تا اعمال تغییرات در منوی کشویی اپلیکیشن ها. یکی از قابلیت های خوب این لانچر، امکان Import کردن چینش صفحه از دیگر لانچرهاست. اگر تا امروز از لانچر به خصوصی استفاده می کردید و حالا قصد مهاجرت به نوا لانچر را دارید، با نصب آن می توانید ویجت ها و سبک چینش آیکن ها در لانچر پیشین را به نوا بیاورید.
منوی اپلیکیشن ها در نوا لانچر، بر خلاف اندروید خالص ابتدا و انتها ندارد، بنابراین در صورت بالا و پایین کردن این صفحه قادرید آن را وارد یک لوپ جذاب کنید. مواردی که بیشتر از همه استفاده می کنید را هم می توانید وارد فریم هایی با ابعاد دلخواه کرده و به آنها از صفحه خانه دسترسی داشته باشید.
Nova Launcher
سازنده: TeslaCoil Software | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید | حجم: 5.9 مگابایت | زبان: — |
APUS Launcher
APUS Launcher به لطف تم مشهور Pinko اش در حال حاضر یکی از محبوب ترین لانچرهای اندرویدی دنیاست. این لانچر سبک 4 مگابایتی، هم گزینه های شخصی سازی فراوانی دارد و هم بهترین محصولات نرم افزاری APUS را به شما ارائه می کند.
صدها تم و پکیج آیکن در فروشگاه APUS Launcher وجود دارند که خوشبختانه تعداد زیادی از آنها رایگانند، و به راحتی می توانید از آنها برای پیدا کردن شکل و شمایل ایده آل لانچرتان بهره بگیرید.
اما ابزار درون برنامه ای این لانچر به مراتب اهمیت بیشتری از قابلیت های شخصی سازی اش دارند. APUS Launcher با Battery Saver خود می تواند 25% به عمر باتری موبایل شما بیفزاید، و با بوسترش فایل های اضافی را برای افزایش سرعت سیستم عامل حذف کند. نمایش اخبار داغ، پشتیبانی از ژست های حرکتی و بخش پیشنهاد اپلیکیشن قابلیت های دیگری هستند تا بتوانیم APUS Launcher را یکی از کامل ترین لانچرهای موجود در پلتفرم اندروید قلمداد کنیم.
Hola Launcher
محبوبیت Hola Launcher با عرضه نسخه دوم آن به میزان فوق العاده ای افزایش یافت. این لانچر مناسب گجت های اقتصادی است، و آنقدر در این دستگاه ها عملکرد خوب و روانی را به نمایش می گذارد که شاید در اندروید خالص و پیش فرض روی دستگاه هم نبینید.
در میان کلیه لانچرهای فهرست این هفته، Hola Launcher کمترین فضای رم را به خودش اختصاص می دهد، بنابراین باید به آن لقب سریع ترین لانچر اندرویدی را نسبت بدهیم.
شخصی سازی محیط لانچر با تم و آیکن و فونت های رایگان، بوستر درون برنامه ای، مخفی سازی و قفل گذاری روی اپلیکیشن ها، دسته بندی هوشمند اپلیکیشن ها بر اساس موضوع، پشتیبانی از دابل تپ برای روشن شدن صفحه و ویجت اختصاصی پیش بینی هوا از قابلیت های مهم این لانچر بی نظیر به شمار می آیند.
Apex Launcher
اگر در انتخاب لانچر، بیشتر از همه طالب دسترسی به امکانات شخصی سازی هستید، Apex Launcher را امتحان کنید. تقریبا می توان گفت که تنظیمات شخصی سازی این لانچر انتها ندارند؛ همه چیز، از صفحه خانه و منوی کشویی اپلیکیشن ها گرفته تا آیکن ها و انیمیشن های جابجایی در Apex Launcher قابل تغییر هستند.
Apex Launcher یک نسخه پولی هم دارد که با نصب آن، به امکانات بیشتری برای تنظیم داک و ویجت ها دست پیدا می کنید و همچنین پشتیبانی از ژست های حرکتی دو انگشتی و انتقال تم های لانچرهای دیگر (همچون Go Launcher EX) به آن برایتان فراهم می گردد.
Apex Launcher
سازنده: Android Does | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید | حجم: 4.7 مگابایت | زبان: — |
کدام یک از لانچرهای این فهرست را بیشتر از همه می پسندید؟ اگر لانچر محبوبتان در این فهرست قرار دارد، دلایل انتخاب خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. در غیر این صورت احتمالا لانچر مورد علاقه تان را در قسمت سوم این جعبه ابزار که هفته آینده منتشر می شود، مشاهده خواهید کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
action launcher فوق العادست