بررسی بازی Clash Royale؛ نبردهای سلطنتی
در دنیای بازی های آنلاین موبایل، کمتر کسی است که آوازه ی عناوین شرکت سوپرسل را نشنیده باشد. این استودیوی فنلاندی در سال 2010 تاسیس شد و با عرضه ی بازی های استراتژیک و تمام ...
در دنیای بازی های آنلاین موبایل، کمتر کسی است که آوازه ی عناوین شرکت سوپرسل را نشنیده باشد. این استودیوی فنلاندی در سال 2010 تاسیس شد و با عرضه ی بازی های استراتژیک و تمام آنلاین برای دیوایس های همراه به شهرتی جهانی دست پیدا کرد. یکی از این عناوین Clash of Clans بود. یک بازی استراتژیک آنلاین که از اعتیاد آورترین بازی های موبایل شناخته می شود، به شکلی که با گذشت 4 سال از عرضه اش، هنوز هم میلیون ها نفر در سراسر جهان مشغول تجربه آن هستند و سود کلانی نسیب ساکنان هلسینکی کرده است.
اکنون و پس از موفقیت های اعجاب برانگیز کلش آف کلنز، سوپرسل دست به طراحی و عرضه ی یک بازی آنلاین دیگر برپایه ی همان بازی زده است. Clash Royale مانند دیگر عناوین این استودیو یک بازی استراتژیک اما این بار در سبک کارتی است. شاید در مواجهه اول با کلش رویال و دیدن شباهت های بصری آن با دیگر ساخته ی سوپر سل، یعنی کلش آف کلنز، فکر کنید با بازی مشابهی مواجه هستید، اما کلش رویال تنها مواردی را در ظاهر از برادر بزرگتر خود به ارث برده و پایه کلی بازی تفاوت هایی فاحش دارد.
با ورود به بازی متوجه خواهید شد که کلش رویال تنها به صورت عمودی در تلفن های همراه اجرا می شود. پس از عبور از صفحه ی لودینگ بازی به منوی اصلی بازی می رسیم. منویی ساده و در عین حال جذاب که با اسکرول به سمت چپ و راست می توانید به قسمت های مختلف منوی بازی دست یابید. همانطور که گفته شد کلش رویال یک عنوان کارتی است.
کلش رویال از یک زمین افقی تشکیل شده که به دو نیمه تقسیم بندی می شود.
پس از ورود به بخش مبارزه قادر خواهید بود 8 کارت مختلف که هر یک شامل جنگجوها و طلسم هایی با قدرت های مختلف می شوند را از میان کارت های دیگر انتخاب کنید. البته برای دسته بندی کارت های مختلف، سه دسته به شما اختصاص داده شده که می توانید در هر دسته کارت های مورد نیاز خود را دسته بندی و در صورت لزوم از آن ها استفاده کنید. با ورود به بخش مبارزه سیستم جستجوی بازی سریعاً یکی از بازیکنان را پیدا کرده و به وی متصل می شوید.
کلش رویال از یک زمین عمودی تشکیل شده که به دو نیمه تقسیم بندی می شود، نیمه ی جنوبی مربوط به شما و نیمه ی شمالی مربوط به رقیبتان است. با مواجهه با روند بازی متوجه خواهید شد مکانیزم گیم پلی بازی کمی متفاوت از کلش آف کلنز است. حالا شما تنها حمله کننده نیستید بلکه باید از مقر فرماندهی خود نیز دفاع کنید.
هر بخش از سه ساختمان کلی تشکیل شده است، دو برج دیده بانی در کناره ها و یک برج پادشاهی در وسط این برج ها. همچنین با دریافت تروفی های بیشتر وارد سطوح بالاتر شده و زمین های بازی متفاوتی پیش روی شما قرار می گیرد. با شروع بازی 4 کارت و میزان 5 الکسیر [از 10 الکسیر موجود برای خرید و استفاده از کارت ها] در اختیار شما قرار گرفته و هر 1 ثانیه به تعداد الکسیر های شما افزوده می شود.
برج پادشاهی ساختمان اصلی شما بوده و با نابودی آن دو برج دیگر نیز نابود می شوند.
هر کارت برای استفاده به میزان مشخصی الکسیر نیاز دارد، به عنوان مثال برای استفاده از کارت P.E.K.K.A به 4 الکسیر نیاز دارید. با مصرف یک کارت از 4 کارت دیگر، یکی دیگر از 8 کارت انتخابی شما قبل از ورود به نبرد به صورت رندوم به کارت های شما اضافه شده و با توجه به سیر جنگ باید از آن ها استفاده کنید. در 3 دقیقه زمان موجود که بازی در اختیارتان می گذارد هر جناحی زودتر بتواند مقر پادشاهی را نابود کند برنده ی بازی بوده و سه تاج پادشاهی را نصیب خود می کند.
می توانید دو برج دیده بانی را ابتدا از بین برده و به مقر پادشاهی برسید و یا یکی از برج ها را نابود کرده و از یک سمت به مقر پادشاهی هجوم ببرید. در واقع برج پادشاهی ساختمان اصلی شما بوده و با نابودی آن دو برج دیگر نیز نابود می شوند. با پیروزی در بازی به شما جایزه ای در قالب یک صندوقچه تعلق می گیرد. این صندوقچه ها انواع گوناگون داشته و شامل جم ، کارت و پول می شوند.
از جم می توانید برای خرید در بخش فروشگاه استفاده کنید، کارت ها برای ارتقای سطح هر کارت کاربرد داشته و شامل سه گروه Rare ، Common و Epic می شوند. سکه ها نیز هزینه ی مورد نیاز ارتقای هر کارت را تامین می کنند. اگر نتوانید در زمان تعیین شده بازی را به اتمام برسانید و نتیجه ی مساوی کسب کنید بازی 60 ثانیه زمان اضافه به همراه قابلیت سریعتر پر شدن الکسیر را در اختیارتان می گذارد تا نتیجه را یک سره کنید در غیر این صورت مجدد وارد 3 دقیقه شده و بازی جریان می یابد. اما با پایان بازی مجدد به منوی اصلی بازی می رسیم.
با منویی شامل چند بخش مواجه هستیم که با اسکرول به سمت چپ و راست می توانیم به آن ها دسترسی داشته باشیم.
همانطور که گفته شد با منویی شامل چند بخش مواجه هستیم که با اسکرول به سمت چپ و راست می توانیم به آن ها دسترسی داشته باشیم. بخش اول از سمت چپ، شامل فروشگاه می شود. بخش دوم شامل کارت های شما ، کارت هایی که می توانید به دست آورید و دسته بندی کارت های شما است. اما بخش سوم! در این بخش با رسیدن به سطح 2 می توانید نام خود را انتخاب کنید و با انتخاب گزینه Battle وارد بازی شوید.
پس از پایان بازی و پیروزی صندوقچه هایی در سطوح مختلف در اختیار شما قرار می گیرد که 4 محل برای آنها در این منو اختصاص داده شده است. باز شدن هر صندوقچه بسته به سطحی که دارد ممکن است ساعت ها طول بکشد و اگر صبرتان کافی نیست می توانید از جم های خود برای سریعتر باز کردن آن ها استفاده کنید. اگر 4 محل شما با صندوقچه ها پر باشد قادر به دریافت صندوقچه ی جدید نخواهید بود. موردی که کمی اعصاب خورد کن بوده و به احتمال زیاد برای سوق دادن کاربر به استفاده از بخش فروشگاه و خرید از آن تعبیه شده است.
علاوه بر این موارد هر 4 ساعت 2 صندوقچه ی معمولی به عنوان صندوقچه ی رایگان در اختیار شما قرار میگیرد و هر 24 ساعت یک بار با تکمیل 10 تاج پادشاهی می توانید یک صندوق پادشاهی را کسب کنید. بخش سوم منو به کلن اختصاص داده شده. شما با رسیدن به سطح 3 می توانید اسم کلن مورد نظر خود را جست و جو کرده، به آن بپیوندید، دوستان خود در کلن را به بازی فرابخوانید و در خواست کارت دهید و یا کارت های خود را به دوستانتان بدهید. این بخش تقریباً شبیه به همان چیزی است که در کلش آف کلنز دیدیم.
با تکمیل 10 تاج پادشاهی می توانید یک صندوق پادشاهی را کسب کنید.
بخش پنجم و آخرین بخش نیز به تلوزیون رویال اختصاص دارد، بخشی که بهترین نبردهای انجام شده در سرتاسر جهان را انتخاب و برای عموم به نمایش می گذارد. گرافیک بازی بسیار خوب کار شده و با یک جلوه ی هنری به همراه موسیقی با تم همیشگی عناوین سوپرسل مواجه هستیم مواردی که به جذب مخاطب کمک دو چندانی می کند. پیش تر گفتیم کلش رویال یک بازی استراتژیک در سبک کارتی است، سبکی که عناوین مهمی چون Hearthstone را در خود جای داده.
با ورود به بازی و دیدن سطح طراحی آن همچون گذشته در بازی های سوپر سل، جذب بازی می شوید. کلش رویال نیز می تواند مانند کلش آف کلنز به یکی از اعتیاد آورترین بازی های همراه بدل شود، اما باید دید برای ادامه ی راه سوپر سل چه ایده هایی در ذهن دارد. چیزی که در مورد نبردهای بازی دیدیم مکانیزم و استراتژی ثابت در هر نبرد بود، کارتهای خود را از یک سمت خالی کرده و به ساختمان اصلی برسید! همین مورد می تواند به یکی از بدترین ضعف های بازی تبدیل شده و بازی را خیلی سریعتر از آنچه فکر کنید تکراری کند. ماهیت بازی های آنلاین حداقل در بخش دیوایس های همراه با آپدیت های آن کامل می شود و باید ببینیم سوپرسل با گذشت زمان چه فکری در سر می پروراند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سیاست سوپر سل فقط کشتن وقته و با کلش آف کلنز به بهترین نحو این کارو انجام داده
حریف می طلبم
لطفا a72016 بررسی کنید . خواهش میکنم اقای گلستانه بررسیو کنه
این بازی سیاست های خودشو داره. بر خلاف انتظار هایی که از این بازی داشتیم اونطور که خاستیم از اب در نیومد. من خودم حدود یک ماه شروع کردم این بازی روند بازی طوریه که بخای بدون جم خریدن بیش از حد پیشرفت کنی جلوتو میگیره .اینجوری که وقتی دوئل میشه و جنگ تن ب تن که میری هر چند که لول و نیروهای شما از طرف مقابل قوی تره ولی بخاط اینکه ببازی قدرت نیروهای دشمن مقابل چند برابر نیروهای شما میشه و باخت ....
کلا این بازی ساخته شد تا کلش اف کلنز محکریت خودشو حفظ کنه و تکراری نشه .جدیدا هم که سرباز و نیروهای هر دو بازی دارن باهم ترکیب میشن تا کلش بهتر خودشو نشون بده .
این نظر منه البته ولی اگه شما هم تجربه این بازی داشته باشید ب این نتیجه خواهید رسید که سیاست اصلی بازی رو خود سوپرسل هدایت میکنه نه قدرت شما در بازی ..
موفق باشید .
سخت در اشتباهی، در این بازی بالاتر از نیروهای شما، تجربه و تسلط شما بر نیروهاتون هست که بدونید کدوم نیروتون قدرتش در چیه و کی و کجا باید نیروهاتون رو استفاده کنید.
گفته هاتون رو به کل رد میکنم، منم از همون لحظه ای که این بازی برای اندروید عرضه شد بازیش میکنم و میتونم بگم خیلی بازیه خوبیه، کلش آف کلنز هم دارم، هرکدوم جای خودش رو داره، هرکدوم معایب و مزایب خودشو.
کلش رویال یه مزیتش نسبت به کلش آف کلنز اینه که نیاز به غارت اینجور چیزا نداره.