ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

قیمت برلیانس H220 هاچ بک چینی جدید سایپا مشخص شد؛ رقیب تازه ای برای پژو 206

این روزها تقریبا همه قبول کرده اند که با قیمت های کم نمی توان ماشین جدیدی خرید، مگر آنکه به سراغ نمونه های چینی بروید که ریسک های مخصوص به خود را دارد. خودروسازان داخلی ...

سپهر زنگنه
نوشته شده توسط سپهر زنگنه | ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۰

این روزها تقریبا همه قبول کرده اند که با قیمت های کم نمی توان ماشین جدیدی خرید، مگر آنکه به سراغ نمونه های چینی بروید که ریسک های مخصوص به خود را دارد.

خودروسازان داخلی نیز بی هیچ رقابتی پرچم سفید را برافراشته اند و حتی بدون عرضه یک مدل برای رقابت با خودروهای چینی به تولید این رقبای دیروز و رفقای امروز بر روی خطوط تولید داخلی چراغ سبز نشان داده اند.

H220-2

پس از عرضه نسبتا موفقیت آمیز مدل H330 و H320 (نمونه هاچ بک) و عرضه ناموفق سدان زشت H230 که یک رده پایین تر و چند میلیون تومان ارزانتر از سری H330 محسوب می شود، حالا سایپا به فکر عرضه هاچ بک این خودرو با کد H220 افتاده است.

BR-11
برلیانس H330 که علیرغم ایمنی ضعیف، فروش قابل توجهی را تجربه کرده است.

خودرویی که مانند مدل سدان جذابیت بصری چندانی ندارد اما با توجه به غیر رقابتی بودن بازار خودروهای 30 تا 40 میلیونی و کاهش کیفیت خودرویی چون پژو 206 می تواند نظر مثبت برخی افراد را به سوی خود جلب کند.

H220-8

برلیانس H220 همچون برادر بزرگترش به یک موتور 1.5 لیتری با 103 اسب بخار قدرت مجهز است و در دو گونه دنده دستی (با قیمت تقریبی 38 میلیون تومان) و اتوماتیک AMT (با قیمت حدودی 43 میلیون تومان) راهی بازار فروش خواهد شد که تفاوت چندانی با قیمت گذاری مدل کم فروش H230 (سدان همین مدل) ندارد.

مهمترین نکته در مورد این خودرو، ایمنی آن است که برخلاف مدل H330 و H320 در سال 2013 مورد آزمون نسبتا معتبر C NCAP قرار گرفته و موفق به اخذ 5 ستاره ایمنی شده است.

H230-2

H230-1

هرچند در نمونه تولید داخل 2 ایربگ از 4 ایربگ نمونه چینی حذف شده اند، اما به هرحال نتیجه این تست تصادف حکایت از ایمنی نسبتا خوب برلیانس H230/ H220 در برابر خودروهای دیگر موجود در بازار دارد که با قیمتی زیر 50 میلیون تومان عرضه می شوند.

H220-3

این مدل یکی از ارزان ترین محصولات برلیانس در بازار چین محسوب می شود و در نمونه اتوماتیک در واقع به یک گیربکس دستی با کلاچ اتوماتیک مجهز است که اصطلاحا AMT خوانده می شود و متاسفانه عملکرد جالبی در زمان رانندگی ارائه نمی دهد.

H220-4

مدل دنده دستی طبیعتا با چنین مشکلی مواجه نیست و از آنجا که از نظر موتور و گیربکس با H320 اشتراک کامل دارد، می تواند انتخاب بهتری برای خرید باشد، چرا که در واقع گیربکس نمونه اتوماتیک با گیربکس اتوماتیک سری H300 یکسان نیست و مختص به این مدل ارزان قیمت است.

H220-9

تجهیزات رفاهی برلیانس H230/ H220

ایربگ راننده وسرنشین، سانروف برقی، کامپیوتر اطلاعات سفر، مجهز به سیستم پیشرفته ترمز EBD+ABS، سنسور پارک دنده عقب، شیشه بالابرهای برقی جلو و عقب ، سیستم صوتی و تصویری مجهز به ۶ بلندگو ، رادیو ، USBپورت ، CD PLAYER

H220-11

H220-10

ایران خودرو نیز در روزهای اخیر تبلیغات برای پیش فروش محصول چینی جدید خود یعنی دانگ فنگ H30 را آغاز کرده است، خودرویی که از نظر ایمنی و قیمت با 3 ستاره ایمنی چین و قیمت 43 میلیون، نمی تواند با برلیانس H220 رقابت کند اما در عوض به گیربکس اتوماتیک بهتر (ساخت آیسین) مجهز است و از نظر طراحی برتری محسوسی نسبت به این برلیانس تازه دارد.

H30-42
دانگ فنگ H30 که به زودی توسط ایران خودرو عرضه می شود.

هرچند دانگ فنگ H30 با موتور TU5 ایرانی (مشترک با 206 تیپ پنج، پارس و سمند LX) نمی تواند از نظر کیفیت فنی چندان مزیتی نسبت به خودروهای تولید داخل داشته باشد که در سال های اخیر دچار افت کیفی محسوسی شده اند.

H220-5

به هرحال می توان گفت که رقابت چینی ها در بازار ایران رنگ و بوی تازه ای گرفته و حتی خودروسازان دولتی نیز مشغول تراشیدن رقیب برای محصولات قدیمی و تولید داخل خود هستند.

H230-3

سرنوشت چنین روندی، چیزی جز چینی شدن کامل بازار خودروهای نسبتا ارزان قیمت نخواهد بود و ای کاش برای تن دادن به چنین سرنوشت تاسف باری، حداقل خودروهای ایمن و کارآمد به جای نمونه های ضعیف، نا ایمن و کم کیفیت برای مونتاژ در کشور انتخاب شوند.

H220-7

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (16 مورد)
  • bikar
    bikar | ۲۳ فروردین ۱۳۹۵

    خدا رو شکر جان مردم اصلا برای مسئولین مهم نیست

  • هم وطن : اشغال نخر!
    هم وطن : اشغال نخر! | ۲۳ فروردین ۱۳۹۵

    انقدر کیفیت بالایی داره، که کف موتور سینی نگذاشتن! میفهمی یعنی چی؟

    • علی چ
      علی چ | ۲۳ فروردین ۱۳۹۵

      درباره سینی زیر موتور اغلب خودروهای امروزی این گزینه رو حذف کردن و ربطی به کیفیت نداره.
      اما واقعا درباره کیفیت صرف کلمه چینی بودن واقعا ملاک نیست. تقریبا تمام محصولات اپل تولید چین هست(بجز مک پرو).
      دوستایی هم که چین رفتن تایید می کنن بسیاری از خودروهای رده بالا از جمله bmw ، بنز، مزدا و... خط تولید در چین دارن حتی جک سرمایه گذاری میتسوبیشی در چین هست لذا معنی اش بی کیفیت بودن نیست مشکل رو باید تو مدیریت این دو شرکت دولتی جست که محصولات بی کیفیت و بسیار غیر استاندارد به خوردن ملت می دن. H320 و H330 با این مدل حتی در خود چین هم تولید نمی شه و مدل جدید جایگزینش شده.

      • KK47
        KK47 | ۲۴ فروردین ۱۳۹۵

        این مواردی که شماگفتیدهمگی تحت لیسانس برندمربوطه تولیدمیشن.یعنی شرکت چینی که تولیدکننده این کالاهاست هیچ دخل وتصرفی درکیفیت محصول نداره وطبق مشخصات فنی برندهااقدام به تولیدمی کنه.ولی شرکتهای چینی که خودشون اقدام به تولیدماشین یاهرچیزدیگه میکنن واسامی چینی هم دارندباتوجه به دانش فنی خودشون که درموردماشین خیلی هم کم هست تولیدکننده میشن.پس فرق این دوموضوع اززمینه تاآسمون.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی