ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اپل از بازیافت قطعات دستگاه های از کار افتاده بالغ بر 40 میلیون دلار درآمد دارد

اپل در چند سال اخیر نشان داد که به حفظ و رفع مشکلات مربوط به محیط زیست توجه بسیاری دارد و چند روز پیش نیز به گروه حامیان این کمپین پیوست. اما این حمایت جنبه دیگری ...

فروغ بیداری
نوشته شده توسط فروغ بیداری | ۲۸ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۰

اپل در چند سال اخیر نشان داد که به حفظ و رفع مشکلات مربوط به محیط زیست توجه بسیاری دارد و چند روز پیش نیز به گروه حامیان این کمپین پیوست. اما این حمایت جنبه دیگری نیز دارد و آن جاری نمودن پول به جیب شرکت ساکن کوپرتینوست.

این کمپانی با جمع آوری هزار تن استیل، آلومینیوم، شیشه و دیگر مواد و فلزات صنعتی از گجت های قدیمی و غیر قابل استفاده، حدود هزار کیلوگرم طلا به دست آورده است. با احتساب اینکه در حال حاضر قیمت جهانی طلا برای هر اونس 1230 دلار است، یعنی شرکت مورد بحث با آب نمودن طلای موجود در مادربوردها و قطعات داخلی وسایل الکترونیکی تقریبا 40 میلیون دلار پول نصیبش می گردد.

بر اساس گزارش Refining Company، در دل یک کامپیوتر رومیزی معمولی تقریبا 9 دلار فلز گران قیمت وجود دارد و در همین راستا، «ترور کیل»، مدیر بخش تکنولوژی کمپانی «مشاورین بین المللی طلا» نیز بیان داشته، حدودا 25 تا 30 میلی گرم طلا (به ارزش یک دلار) در اسمارت فون هایی همانند آیفون استفاده شده است. لازم است اضافه نماییم که از طلا برای ساخت اتصال دهنده ها، PBC و پیچ قطعات استفاده می شود.

تولید کننده ها استفاده از طلا را برای این مقاصد ترجیح می دهند زیرا انعطاف پذیری بالایی دارد و اصطلاحا چکش خوار آن نیز خوب است و به راحتی می توان آن را به اشکال موردنیاز تغییر درآورد.

با توجه به اینکه اپل هر سال میلیون ها مک، آیفون، آیپد و اپل واچ به فروش می رساند، جمع آوری نسخه های از رده خارج شده و قدیمی برایش حکم معدن طلا را دارند زیرا درون تمامی این دستگاه های به ظاهر بی مصرف، از این فلز گرانبها استفاده شده است.

بعلاوه از بازیافت این دستگاه ها همچنین سه هزار کیلوگرم نقره (16.27 دلار هر اونس = 107577 دلار سود) و 1340 تن مس (2.19 دلار هر اونس = 6467858 دلار سود) نیز به دست آمده.

جا دارد اشاره کنیم که از نقره برای ساخت مدارهای الکتریکی و جوهرهای مخصوصی استفاده می گردد که در بوردهای ترکیبی به کار می روند. این در حالیست که مس در تولید رسانای چیپ، کابل، اتصال دهنده ها، بوردهای مدار چاپی و .... استفاده می شوند.

طبق آنچه در بالا گفته شد چندان جای تعجب ندارد که شرکت اپل از همین وسایل دور ریز و گجت های از کار افتاده حدود 1400 تن فلز ارزشمند و سودآور استخراج کرده و با ذوب نمودن آن موجب افزایش درآمد خود می شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • jj
    jj | ۲۸ فروردین ۱۳۹۵

    عکسه عالیه یه حس خوب میده به مخاطب

  • ali
    ali | ۲۸ فروردین ۱۳۹۵

    یادم چند سال پیش یه تبلیغ از نوکیا درباره استخراج طلا از گوشیها دیده بودم.

  • BVB
    BVB | ۲۸ فروردین ۱۳۹۵

    عکس‌مطلب رو خیلی باش حال کردم ??

مطالب پیشنهادی