تفنگستان؛ معرفی برترین بازی های شوتر در پلتفرم موبایل [قسمت سوم]
مهم نیست فکر کنیم تلفن های همراه چه محدودیت هایی برای ارائه یک تجربه واقعی از بازی های ویدیویی را دارند. چون همیشه سازندگانی هستند که با شکستن مرزهای مشخص نشده صنعت گیمینگ بازیکنان را ...
مهم نیست فکر کنیم تلفن های همراه چه محدودیت هایی برای ارائه یک تجربه واقعی از بازی های ویدیویی را دارند. چون همیشه سازندگانی هستند که با شکستن مرزهای مشخص نشده صنعت گیمینگ بازیکنان را غرق در نبوغ خود می کنند.
پیشینه بازی های شوتر به سال های سال قبل باز می گردد؛ دورانی که پدرانمان سن کودکان نسل امروزی را داشتند. اطلاعات موثقی از زمان دقیق تولد سبک شوتر در دسترس نیست اما به عقیده ژورنالیست معروف ویدیو گیم، Brian Ashcraft اولین بازی این سبک Spacewar بود که در سال 1961 عرضه شد.
در این عنوان Shoot ’em up که جزو اولین بازی های صنعت گیمینگ محسوب می شود، دو فضاپیما با یکدیگر مبارزه می کردند. با وجود این که تا اواسط دهه 70 میلادی شاهد چهار ریمیک دیگر از بازی بودیم، اما شوتر تازه در سال 1978 توانست خود را پیدا کند؛ زمانی که بازی بسیار معروف Space Invaders منتشر شد و روحی در کالبد این سبک دمید.
در بازی مورد بحث، گیمر باید موجودات فضایی که از بالای تصویر حمله می کردند را از بین می برد. شاید برایتان جالب باشد بدانید ایده «سلامتی» و «جمع آوری امتیاز» برای اولین بار در مهاجمان فضایی معرفی شد. پس از این اتفاق شاهد تکامل و تحول سبک شوتینگ بودیم که در پی آن زیر شاخه های دیگری مانند شوتر اول شخص و سوم شخص پدید آمدند.
تاریخچه کوتاه بالا را گفتیم تا با آن به استقبال بهترین های شوتینگ در پلتفرم موبایل برویم و با معرفی بهترین هایش برای اسمارت فون ها، بند اول صحبت هایمان را اثبات نماییم.
- قسمت اول: بهترین شوترهای اول شخص [First Person Shooter]
- قسمت دوم: بهترین شوترهای اول شخص [First Person Shooter]
- قسمت سوم: بهترین شوترهای سوم شخص [Third Person Shooter]
- قسمت چهارم: بهترین شوترهای سوم شخص [Third Person Shooter]
- قسمت پنجم: بهترین شوتم آپ ها [Shoot ’em up]
امروز در سومین قسمت از مقاله به استقبال بهترین شوترهای سوم شخص می رویم تا ده عنوان برتر از این سبک را معرفی نماییم. مقدمه را بیش از این طولانی نمی کنیم و ورودتان به دنیای تفنگستان را خوش آمد می گوییم.
Max Payne
خاطرات آن شب کابوس وار را هیچ گاه نمی توان فراموش کرد؛ شبی که مکس برای همیشه خندیدن را از یاد برد. شاید حدود پانزده سال از طلوع اولین قسمت از فرنچایز بسیار محبوب مکس پیس در آسمان صنعت گیمینگ بگذرد، اما این ستاره همچنان به درخشش خود ادامه می دهد. در سال 2012 شرکت معروف راک استار تصمیم گرفت یک ماه قبل از انتشار مکس پین 3، اولین عنوان از این سری را برای اسمارت فون های عرضه کند تا هیزم صبر طرفداران بیش از پیش شعله ور شود.
در نسخه موبایل مکس پین، سازنده المان جدیدی اضافه نکرده و تنها سعی نموده ویژگی های بازی را برای تلفن های همراه هماهنگ سازی کند. بنابراین همچنان در نقش مکس پین باید به مبارزه با خلافکاران و انتقام از آنان در نیویورکی نوآر بپردازید. علاوه بر این، شاهد بازگشت المان های محبوبی از قبیل کات سین های کمیک مانند[۱] و قابلیت آهسته کردن زمان[2] [Bullet Time] هستیم. خیلی دوست داشتیم در تمام مطلب تنها از شاهکار سم لیک و تیمش تعریف کنیم اما چنین چیزی امکان ندارد. ولی بگذارید قبل از شروع مطلب بعدی نکته ای را بگوییم؛ تصور این که فردی اسم خود را گیمر بگذارد و هنوز با دردهای مکس پین شریک نشده باشد، خیلی سخت است.
Max Payne Mobile
سازنده: Rockstar Games | قیمت: 2.99 دلار | دسته بندی: — |
سیستم عامل: iOS و اندروید | حجم: 1190 مگابایت | زبان: — |
Resident Evil 4
طرفداران رزیدنت ایول را را می توان به دو دسته تقسیم کرد: بازیکنانی که با همان نسخه های اولیه این فرنچایز احساس واقعی ترس را چشیدند و گیمرهایی که تازه با رزیدنت ایول 4 شیفته سری شدند. با وجود موفقیت های بسیار زیاد قسمت چهارم، دسته اول کمی از بازی ناراضی بودند. چون المان های ترس به اندازه نسخه های ابتدایی در آن دیده نمی شد. شاید همچنان این دو دستگی بین بازیکنان دیده شود، ولی تمام علاقه مندان به فرنچایز مورد بحث در یک جمله با یکدیگر موافق هستند: رزیدنت ایول 4 نقطه عطفی در این سری است.
برخلاف قسمت های قبلی، در قسمت چهارم دوربین بازی تغییر کرده و گیمر با نمایی از پشت و شانه کاراکتر اصلی، او را کنترل می نمود. همچنین برای اولین بار شاهد بخش بسیار جذاب خرید، فروش و ارتقا تجهیزات بودیم. علاوه بر این، بازیکنان پس از اتمام بازی می توانستند با شروع دوباره آن آیتم های مخفی گوناگونی را آزاد کرده یا خود را با مدهای متنوع دیگر سرگرم کنند. همانند مکس پین، نسخه موبایل رزیدنت ایول 4 تفاوت زیادی با بازی اصلی نداشته و سازنده بیشتر سعی کرده آن را با صفحات لمسی اسمارت فون ها هماهنگ سازد.
[نکته: با وجود این که نسخه اندروید رزیدنت ایول 4 روی تمامی دیوایس ها قابل دانلود است، اما زبان انگلیسی بازی در انحصار موبایل های سامسونگ قرار دارد.]
Resident Evil 4
سازنده: CAPCOM | قیمت: رایگان (دارای نسخه پولی) | دسته بندی: — |
سیستم عامل: iOS و اندروید | حجم: 81 / 78 مگابایت | زبان: — |
Gangstar Vegas
استودیو گیم لافت را که می شناسید. همان طور که در دو قسمت قبلی هم اشاره کردیم، ایده اصلی بسیاری از بازی های گیم لافت اوریجینال نبوده و نمونه های مشابه آن را در کنسول ها دیده ایم. از طرفی پس از محبوبیت بسیار بالای سری Grand Theft Auto، سازندگان زیادی با الهام از این فرنچایز سعی کردند موفقیت هایی را به دست آوردند. اکنون جمله های بالا را همانند قطعه های پازل به یکدیگر وصل کنید تا در انتها به یک عنوان برسید: Gangstar Vegas.
گیم لافت در جدیدترین قسمت گنگستر تمام تلاش خود را کرد تا تجربه ای گسترده و متنوع تر را برای بازیکنان به ارمغان بیاورد. بدین ترتیب شهر بازی را نسبت به گذشته نه برابر کرد تا با بیش از هشتاد ماموریت و مینی گیم های متنوع ساعت ها محتوای سرگرم کننده فراهم کند. اگر هم از خون ریزی خسته شده اید می توانید یکی از وسایل نقلیه متنوع بازی را انتخاب کرده و در جهان بزرگ آن به گشت و گذار بپردازید. برای سخن پایانی باید بگوییم، Gangstar Vegas به قدری با استقبال گیمرها مواجه شده که با وجود عمر سه ساله بازی، همچنان آپدیت هایی برایش منتشر می شود.
Gangstar Vegas
سازنده: Gameloft | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: iOS و اندروید | حجم: 1600 / 2000 مگابایت | زبان: — |
Shadowgun
بدون مقدمه بگوییم، اگر به جذابیت های بصری اهمیت زیادی می دهید، ذره ای در دانلود Shadowgun شک نکنید. چون با پر گرافیک ترین عنوان لیست رو به رو هستید. اگر نام Madfinger Games به خاطر داشته باشید، حتما می دانید در قسمت های قبلی مقاله هم دو عنوان دیگر از آنان معرفی کردیم. این استودیو که کمتر از پنج سال از عمرش می گذارد، 2011 تصمیم گرفت با Shadowgun پا به دنیای شوترهای سوم شخص بگذارد.
داستان بازی 339 سال پس از انتشار بازی اتفاق می افتد؛ زمانی که قانون به بزرگترین شوخی تاریخ بشریت تبدیل شده و شرکت های فاسد برای رسیدن به اهدف شوم خود مزدوران را استخدام می کنند. در این بین، به بهترین شکارچیان Shadowguns می گویند که شما نقش یکی از آنان را دارید. Shadowgun گیم پلی خود را بیشتر وامدار فرنچایز Gears of War بوده و کاور گیری در بازی از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین، با وجود هوش مصنوعی خوب دشمنان و مینی گیم های گوناگون چالش های زیادی انتظارتان را می کشد.
این بار مجبور شدیم متن را کمی طولانی تر کنیم، چون فرنچایز Shadowgun یک عنوان تمام آنلاین با نام Shadowgun: DeadZone را هم در چنته دارد. در این عنوان که بسیار شبیه به Shadowgun است، می توانید با انتخاب یکی از دو مد گوناگون بازی دوستان خود را با باران گلوله ها سیراب کنید. DeadZone به صورت کلی دارای ده شخصیت مختلف است که با افزایش لول آنان، تجهیزات جدیدی برایشان آزاد می شود. اگر علاقه مند به تجربه یک شوتر آنلاین در حد و اندازه های کنسول های خانگی و رایانه های شخصی هستید، Shadowgun: DeadZone گزینه بسیار خوبی است.
SHADOWGUN: DeadZone
سازنده: MADFINGER Games | قیمت: 0 | دسته بندی: — |
سیستم عامل: اندروید و iOS | حجم: 215 مگابایت | زبان: — |
هفته آینده، مطلب را با معرفی چند مورد دیگر از بازی های سوم شخص ادامه خواهیم داد. اگر پیشنهادی برای بازی های این بخش دارید، حتما آن را با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ممنون
با سلام یه خبر هم از بازی های شوتر که بشه چند نفره هه بازی کرد بگذارید