شکایت پدر یکی از کشته شدگان حادثه تروریستی پاریس از فیس بوک، توییتر و گوگل؛ شما در رشد داعش نقش داشته اید
مردی که دختر او در حادثه تروریستی ماه نوامبر کشته شده بود، به تازگی شکایت نامه ای علیه فیسبوک، توییتر و گوگل تنظیم نموده و مدعی شده این کمپانی ها، پشتیبانی تبلیغاتی در اختیار گروه ...
مردی که دختر او در حادثه تروریستی ماه نوامبر کشته شده بود، به تازگی شکایت نامه ای علیه فیسبوک، توییتر و گوگل تنظیم نموده و مدعی شده این کمپانی ها، پشتیبانی تبلیغاتی در اختیار گروه داعش گذاشته اند. «رینالدو گونزالز» (Reynaldo Gonzalez) که شکایت خود را در دادگاه فدرال کالیفرنیا به ثبت رسانده، می گوید که سه کمپانی مورد اشاره به صورت آگاهانه به داعش اجازه دادند تا کسب درآمد کند، تبلیغات خود را به گوش جهانیان برساند و به جذب نیروی نظامی بپردازد.
پرونده گونزالز شباهت زیادی به پرونده ای دارد که در ماه ژانویه علیه توییتر تنظیم شده بود. در آن شکایت نامه، زنی که شوهرش طی حمله تروریستی در اردن کشته شده بود از توییتر شکایت نموده بود و اسکرین شات هایی ارائه و از عباراتی استفاده کرده بود که شباهت زیادی به پرونده فعلی دارد. دختر 23 ساله گونزالز، «نوهمی» (Nohemi) نام داشته و جز 130 نفری بوده که طی حملات هماهنگ در بخش های مختلف پاریس به قتل رسیدند.
بنابر قوانین ایالات متحده، کمپانی های فعال در زمینه وب، مسئول محتوایی نیستند که از سوی مردم روی پلتفرم شان منتشر می شود. اما پرونده ای که طی این هفته تنظیم شده می گوید که فیسبوک، توییتر و گوگل به داعش اجازه رشد داده اند و صحبتی درباره تبلیغات آشکاری که این گروه تروریستی در فضای مجازی منتشر می کند به میان نیامده است.
در بخشی از پرونده گفته شده بدون وجود این سه کمپانی «رشد مضاعف داعش طی سال های اخیر و تبدیل شدن به ترسناک ترین گروه تروریستی جهان امکان پذیر نبود.» حتی در جایی دیگر ذکر شده که داعش و وب سایت یوتوب (که یکی از زیرمجموعه های گوگل به شمار می رود) درآمد ناشی از نمایش تبلیغات در ویدیوهای منتشر شده از سوی گروه تروریستی مورد بحث را با یکدیگر شریک شده اند.
«آری کرش» (Ari Kresch)، یکی از وکیلان مدافع گونزالز در ایمیلی به اسوشییتد پرس گفته است: «این شکایت درباره آن نیست که داعش در پیام های خود چه می گوید. موضوع درباره آن است که گوگل، توییتر و فیسبوک به داعش اجازه می دهند تا از شبکه های اجتماعی شان برای جذب نیرو و عملیات های مختلف استفاده نماید.»
در حالی که گوگل از پاسخ به این شکایت سر باز زده، فیسبوک و توییتر پروونده گونزالز را «بی ارزش» خوانده اند. هر سه کمپانی ترجیح داده اند که برای جوابگویی به پدر نوهمی، به قوانین شبکه اجتماعی خود در قبال جلوگیری از نشر محتویات افراط گرایانه اشاره کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این بابای محترم چرا به فکر بچه منحرف خودش نبوده.ایشون به جای این کارا وقتشون رو صرف تربیت بچه شون می کردن از لحاط اخلاقی به فنا نره. اه مرسی
فازت چیه؟
اونایی که تو امریکا کشته شدن همجنسگرا بودن
این تو پاریس مرده
ماذا فازا؟
همچین تفکری می خواد تلگرام رو تو ایران فیلتر کنه !
اینها همه پوچه و واقعا چه ربطی به شبکه های اجتماعی داره چون یک عده قلیلی ازش بد استفاده میکنند اصلا نباید باشه!!!!
اما اگر هم بتونن بنحوی از استفاده این گروه ها جلوگیری کنند کار شایسته ایست اما من فکر نکنم عملی باشه.
هزاران نفر رو توی صد جای دیگه کشتند حالا اینها تازه یادشون افتاده که چندین سال پیش داعشی هم با استفاده از این ابزار ها در حال گسترش بوده؟؟ الان دیگه شکایت و گریه و زاری چه فایده ای داره؟؟