ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نیو شپارد
علمی

چهارمین پرتاب و فرود موفق راکت چندبار مصرف شرکت بلو اوریجین [تماشا کنید]

روز گذشته شرکت بلو اوریجین با موفقیت راکت نیو شپرد خود را برای بار چهارم به فضا پرتاب کرده و روی زمین فرود آورد و همانطور که پیشتر در خبرها خواندید این کمپانی فرایند پرتاب ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰

روز گذشته شرکت بلو اوریجین با موفقیت راکت نیو شپرد خود را برای بار چهارم به فضا پرتاب کرده و روی زمین فرود آورد و همانطور که پیشتر در خبرها خواندید این کمپانی فرایند پرتاب و فرود راکت خود را به صورت زنده پخش نمود.

طبق زمانبندی های اولیه قرار بود که این پرواز راس ساعت 10:15 دقیقه صبح به وقت ایالت های شرقی آمریکا اتفاق بیافتد که در ادامه به خاطر گرمای بیش از حد هوا در موقعیت پرتاب (یعنی غرب تگزاس) به ساعت 10:36 دقیقه صبح موکول شد. خوشبختانه بعد از بلند شدن راکت از زمین، کل فرایند پرواز آن طی یازده دقیقه و بدون هیچ مانع یا اختلالی انجام گرفت.

لازم است اضافه نماییم که نیو شپرد بهترین راکت شرکت بلو اوریجین محسوب می گردد و به گونه ای طراحی شده که شش مسافر را در قالب سفرهای تجاری به ارتفاع حدودا صد کیلومتری از سطح زمین ببرد. این مسافران قرار است در داخل کپسولی که بالای راکت قرار داده می شود بنشینند (که البته روز گذشته کپسول خالی بود).

بعد از آنکه راکت به فضا می رسد و کپسول از آن جدا می گردد، مسافرانش قادر خواهند بود که برای مدت حدودا چهار دقیقه بی وزنی را تجربه نمایند. پس از این مرحله کپسول و راکت هر دو به زمین باز می گردند و بدون آنکه آسیبی ببینند فرود می آیند، منتها به شیوه های متفاوت؛ راکت موتورهای خود را مجددا روشن می کند تا به آرامی روی یک سطح سخت فرود بیاید، در حالی که کپسول به خاطر همراه داشتن تعدادی چتر نجات به نرمی روی موقعیت هدف می نشیند.

در پرواز دیروز اما مهندسان بلو اوریجین به صورت عمدی، کپسولی که بناست مسافران انسانی اش را حمل کند را دچار سانحه کردند و هدفشان این بود که دریابند آیا در صورت بروز حوادث مشابه باز هم مسافران زنده می مانند یا خیر؟ بنابراین کاری که انجام شد این بود که یکی از چترهای نجات کپسول عمدا باز نشد که البته حتی با وجود این اتفاق نیز کل فرایند پرواز به نرمی و آرامی درست مانند تست های قبلی صورت پذیرفت.

جف بزوس مدیرعامل این شرکت اعلام داشته که نیو شپرد از سال 2017 میلادی به صورت تستی، خلبانان این شرکت را به فضا می برد اما مسافران پولی از سال 2018 می توانند این پروازها را تجربه نمایند. گفتنی است که هنوز در  مورد قیمت بلیط این پروازها حرفی به میان نیامده اما هواپیمای فضایی ویرجین گالاکتیک که مسافران را به مدارپایینی زمین می برد مبلغی در حدود 250 هزار دلار را از مسافران خود طلب می کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • سامان
    سامان | ۳۱ خرداد ۱۳۹۵

    لطفا امکان پخش ویدئویی به نرم افزار اضافه کنید ، حالا یا در خود نرم افزار یا با باز کردن مرورگر ، مرسی

  • آریا
    آریا | ۳۱ خرداد ۱۳۹۵

    نیم ساعت بود کاملش

مطالب پیشنهادی