معرفی اپلیکیشن دیوان؛ گنجینه ای از اشعار شاعران شیرین سخن فارسی
اگر اهمیت زبان های بشری را به داشته ها و ذخایر فرهنگی شان بسنجیم، جایگاه زبان، شعر و ادب فارسی واقعا بی همتاست. تاریخ ایران ما مملو از نویسندگان و شاعرانی است که با قلم خود نه تنها ...
اگر اهمیت زبان های بشری را به داشته ها و ذخایر فرهنگی شان بسنجیم، جایگاه زبان، شعر و ادب فارسی واقعا بی همتاست. تاریخ ایران ما مملو از نویسندگان و شاعرانی است که با قلم خود نه تنها پاسدار فرهنگ اصیل ایرانی و زبان فارسی بوده اند، بلکه گنجینه ای از سخنان ارزشمند و عبرت آموز را نیز برای نسل های متمادی ساکن این سرزمین به یادگار گذاشته اند.
اپلیکیشن دیوان که امروز به شما معرفی می کنیم، گنجینه ارزشمندی از مجموعه آثار شعرای کلاسیک و معاصر فارسی را در خود گردآوری کرده تا بتوانید به آنها روی موبایل و تبلت های اندرویدی تان دسترسی داشته باشید.
اپلیکیشن دیوان هم آثار شعرای کلاسیک (حافظ، سعدی، مولانا و ...) و هم شعرای معاصر (نیما، سهراب سپهری، فروغ فرخزاد و ...) را در بر می گیرد؛ اشعاری که از منابعی مثل ویکی پدیا و گنجور گردآوری شده اند.
به پنج مورد از این آثار می توانید به صورت پیش فرض در اپلیکیشن دسترسی داشته باشید، اما اگر مجموعه کامل را می خواهید می بایست با مراجعه به قسمت فروشگاه، دیوان اشعار شاعر دلخواه تان را دانلود کنید. خوشبختانه تمامی مجموعه های موجود در فروشگاه دیوان رایگان هستند، یک بار هم که دانلودشان کنید کافیست تا همیشه و به صورت آفلاین به آنها دسترسی داشته باشید.
با اشاره روی نام هر شاعر، وارد قسمت آثار او شده و نوشته های وی را به صورت تفکیک شده مشاهده خواهید کرد. مثلا آثار حافظ به بخش های غزلیات، رباعیات، قطعات، قصیده ها و اشعار منتسب به وی تقسیم بندی شده تا از این طریق با سرعت بیشتری به نتیجه دلخواه تان برسید.
دیوان از منظر امکانات یک اپلیکیشن کاملا معمولی است و تفاوت چندانی با نمونه های مشابهش در کافه بازار ندارد. اما یک موضوع آن را از دیگر رقبا متمایز می کند و آن هم رابط کاربری بسیار زیبا و استانداردی است که می تواند کاربر را ساعت ها در محیط خود نگه دارد.
ترکیب بسیار خوب رنگ های کرم، خاکستری و سبز-آبی ظاهر بسیار موقر و دلنشینی به اپلیکیشن بخشیده و زمینه ای فراهم کرده تا با آرامش و بدون وجود هیچ آیتم مزاحمی از خواندن اشعار شعرای محبوب تان در آن لذت ببرید. سوایپ برای جابجایی میان اشعار و امکان تغییر فونت و اندازه آن هم از دیگر گزینه هایی هستند که کار در محیط دیوان را به تجربه لذت بخشی بدل می کنند.
یکی از دلایل رایجی که می تواند باعث مراجعه شما به اپلیکیشن هایی مثل دیوان بشود، پی بردن به شاعر شعری است که نام سراینده اش را نمی دانید. شاید هم یک بیت از شعری را حفظ باشید و بخواهید که متن کامل آن را هم بخوانید. اپلیکیشن دیوان برای این دو منظور یک بخش جستجوی قدرتمند در اختیارتان قرار داده که با جستجوی کلمات در آن می توانید به سرعت به شعر کامل شاعر مد نظرتان دست پیدا کنید.
اپلیکیشن دیوان برای استفاده کاملا رایگان است، هر چند که در این حالت تبلیغات چشمک زن گوشه و کنارش ممکن است باعث آزار شما شوند. برای حذف تبلیغات می توانید اپلیکیشن را با پرداخت مبالغ دو، پنج یا ده هزار تومانی (بسته به میل تان) به نسخه کامل ارتقا دهید. اگر اهل شعر هستید، بد نیست که دیوان را در موبایل تان داشته باشید تا هر بار که دلتان گرفت، شعر خوانده و روح تان را با بیان هنرمندانه شاعران شیرین سخن فارسی تسکین بدهید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
با سلام دوستانی که از گوشیهای ویندوز فون استفاده میکنند نرم افزار گنجینه نیز در استور مایکروسافت میتوانند از غزلیات واشعار شاعران نامی از حافظ وسعدی وشاعران معاصر همچون رهی معیری،نیما،واخوان ودیگران استفاده نمایند ،موفق باشید.
برنامه بسيار خوبيه .
تو زمینه شعر فقط اپلیکیشن میکده پیشنهاد میشه