برای این رقابت، جایزه ای 25 هزار دلاری تدارک دیده شده که به توسعه دهنده ای با دقت بیش از 90 درصد در جملات مشابه تعلق خواهد گرفت. تا به این لحظه «کوان لیو» (Quan Liu)، یکی از محققین دانشگاه علم و تکنولوژی چین و نیز Nicos Issak، یکی از محققین دانشگاه قبرس بهترین بات ها با بیشترین حد دقت را ارائه کرده اند.
برگزاری تست تورینگ جدیدی که عملکرد چت بات ها و مشکلات فعلی آنها را بررسی می کند
چت بات ها اخیراً توجه بسیاری از فعالان صنعت تکنولوژی را به خود جلب کرده اند و شاهد استفاده از آنها در پلتفرم هایی نظیر فیسبوک یا Kik هستیم. اگرچه این بات ها در ظاهر ...
چت بات ها اخیراً توجه بسیاری از فعالان صنعت تکنولوژی را به خود جلب کرده اند و شاهد استفاده از آنها در پلتفرم هایی نظیر فیسبوک یا Kik هستیم. اگرچه این بات ها در ظاهر بسیار هوشمند به نظر می رسند اما حقیقت امر آن است که بسیاری از مردم آنها را «احمقانه» می نامند و به همین جهت، اخیراً تست تورینگی در قالب چالش Winograd Schema برگزار شده تا عملکرد این بات ها و مشکلات رایج آنها مورد بررسی قرار گیرد.
در این چالش از کامیپوترها خواسته می شود تا جملاتی خاص که برای انسان ها مفهوم است را درک کنند؛ جملاتی که شاید تفهیم آنها به ماشین ها کار دشواری باشد. برای مثال در جمله «اعضای شورای شهر چنین اجازه ای را صادر نکردند چون آنها از بالا رفتن آمار خشونت می ترسند»، کامپیوترها قادر به درک اینکه عبارت «آنها» به چه اشخاصی اشاره دارد نیستند.
اما از سوی دیگر، انسان ها با توجه به اینکه در جمله به «اعضای شورای شهر» اشاره شده، مشکلی در درک مفاهیم ندارند. این دقیقا همان طرز تفکری است که محققان برای پیشرفت هرچه بیشتر یادگیری عمیق ماشینی در پیش گرفته اند.
فیسبوک و گوگل که مدتی طولانی است در توسعه و ارتقای بات هایی با قابلیت درک سیستم زبانی پیچیده انسان ها نقش دارند، در این رقابت مشارکت نکرده اند اما جالب است بدانید که تیم کوان لیو، دقیقاً روش این دو کمپانی غول تکنولوژی را به کار بسته و از شبکه های عصبی یادگیری عمیق برای توسعه بات خود استفاده نموده.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.