آنتوتو آمار بیشترین بنچمارک های انجام شده در نیمه ی اول 2016 را منتشر کرد
اگر برای خرید یک تلفن هوشمند مبتنی بر اندروید به بازار مراجعه کنید، مدل های بیشماری وجود دارد که بر اساس بودجه ی خود می توانید آنها را تهیه نمایید. هرچند این تنوع بالا موجب ...
اگر برای خرید یک تلفن هوشمند مبتنی بر اندروید به بازار مراجعه کنید، مدل های بیشماری وجود دارد که بر اساس بودجه ی خود می توانید آنها را تهیه نمایید. هرچند این تنوع بالا موجب می شود کاربران گزینه های متعددی را برای رفع نیازهای مختلف خود در اختیار داشته باشند، اما از طرف دیگر هرگز نمی توان با قطعیت گفت کدام محصول بهترین است و به تعداد کاربران در این مورد دیدگاه وجود دارد.
بر همین اساس کاربران برای مقایسه ی محصولات متنوع، روشهای مختلفی را مورد استفاده قرار می دهند، از جمله گرفتن بنچمارک از دستگاه برای بررسی توان پردازشی آن. یکی از مشهور ترین نرم افزارهای بنچمارک نیز در این میان AnTuTu نام دارد که اخیراً آمار بیشترین تعداد بنچمارک های انجام گرفته توسط اپلیکیشن خود را منتشر کرده است.
آنتوتو طبق همین اطلاعات می گوید در 6 ماه نخست سال 2016، بیشترین بنچمارک ها از گلکسی نوت 5 گرفته شده و این فبلت قدرتمند سامسونگ، 7.82 درصد از آمار را به خود اختصاص داده است. نکته ی جالب اینکه در رده های بعدی نیز گلکسی اس 6، گلکسی اس 6 اج و گلکسی اس 7 به چشم می خورند که از سهم بالای سامسونگ در بازارهای جهان حکایت دارد.
اما اگر آمار را به بازار هر کشور تفکیک کنیم، شرایط متفاوت خواهد بود، برای مثال در بازار چین مقام اول با 12.3 درصد به ردمی نوت 3 تعلق دارد و گلکسی اس 7 با تنها 4.08 درصد در رده ی دوم قرار دارد. در ادامه ی رتبه های نخست نیز نشانی از سامسونگ به چشم نمی خورد و LeEco 2 و Xiaomi 4C رده های بعدی را در اختیار خود دارند.
در بازار آمریکا باز هم گلکسی نوت 5 مقام نخست را در اختیار خود دارد، اما نکته ی عجیب اینکه در رده ی دوم گلکسی نوت 4 به چشم می خورد، محصولی که اواخر سال 2014 به بازار عرضه شده است. در رده ی سوم نیز نام نکسوس 6P به چشم می خورد که تازه ترین موبایل سری نکسوس به حساب می آید و به دست هوآوی ساخته شده است.
اما به بازار هند که می رسیم، سامسونگ به کلی جایگاه خود را در مقابل تولید کنندگان کشور چین باخته است. ردمی نوت 3 شیائومی در این کشور 12.45 درصد از آمار را به خود اختصاص داده و وان پلاس 2 با 7.7 درصد در رده ی دوم قرار دارد.
در رده های بعدی نیز LeEco 1S و OnePlus One به چشم می خورند که این آخری هرچند در سال 2014 عرضه شده و محصولی قدیمی به حساب می آید، اما یکسال دیرتر توسط آمازون در بازار هند به فروش رسید.
نکته ی دیگر در مورد آمار هند اینکه لنوو موفق شده بالاترین حضور را در این کشور از خود به جا گذارد. بر اساس گزارش آنتوتو Lenovo K3 Note در این کشور 3.12 درصد از بنچمارک ها را به خود اختصاص داده و Lenovo A7010 نیز 2.6 درصد در این میان سهم دارد.
در پایان از شما دعوت می کنیم آمار ارائه شده توسط آنتوتو به تفکیک دیگر کشورها را نیز مشاهده نمایید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
پ ما پشمیم این وسط ....