ثبت بیش از ۲۰۰ مورد مسمویت و مرگ ۷۶ نفر از کارگران در کارخانه های سامسونگ
کمپانی بزرگ سامسونگ الکترونیکس، یکی از اصلی ترین تولید کننده های قطعات اولیه برای محصولات تکنولوژیک به شمار می رود و کارگران فراوانی در تاسیسات تولید این شرکت در کره جنوبی و سایر کشورها، مشغول تولید ...
کمپانی بزرگ سامسونگ الکترونیکس، یکی از اصلی ترین تولید کننده های قطعات اولیه برای محصولات تکنولوژیک به شمار می رود و کارگران فراوانی در تاسیسات تولید این شرکت در کره جنوبی و سایر کشورها، مشغول تولید طیف وسیعی از محصولات هستند. حالا این شرکت کره ای متهم شده که شماری از کارگرانش را نسبت به سمی بودن برخی مواد شیمیایی که در خط تولید با آنها سر و کار داشته اند، آگاه نکرده است.
به گزارش خبرگزاری اسوشییتد پرس، گروهی از حامیان سلامت و بهداشت کارگران در کره جنوبی توانسته اند مستندات بیش از ۲۰۰ مورد ابتلا به بیماری در میان کارگران سابق خطوط تولید نیمه هادی ها و پنل های LCD سامسونگ را تهیه و طبقه بندی کنند. بیشتر این بیماران ۲۰ تا ۳۰ سال سن داشته اند و به انواع بیماری های خونی و حتی سرطان دچار شده و حدود ۷۶ نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.
با این وجود دولت کره جنوبی حاضر نیست بابت ابتلا به این بیماری ها خسارتی را برای کارگران مبتلا شده در نظر بگیرد و همچنین اجازه نمی دهد که این افراد به اطلاعات لازم برای تعیین مواد خطرناکی که در حین کار در کارخانه های سامسونگ در معرض آنها قرار گرفته اند، دسترسی بیابند.
یکی از این افراد پیش از مرگش بر اثر ابتلا به سرطان خون، مدعی شده بود که برای ساکت ماندن به او یک میلیون وون، معادل ۸۶۴ هزار دلار، پیشنهاد شده است.
یک بار در سال ۲۰۱۳ نیز نشت اسیدی خطرناک از یکی از مخازن کارخانه های سامسونگ اتفاق افتاد و سبب مرگ یک کارگر شد. دولت آن کشور پس از بررسی های محلی اعلام کرد که شرکت سامسونگ تا ۱۰ ساعت پس از آغاز نشت، از اعلام خطر و اطلاع رسانی لازم امتناع کرده و مستحق پرداخت جریمه است. دی ماه سال گذشته نیز بعد از درز خبر مرگ حدود ۷۰ نفر، سامسونگ بالاخره موافقت کرد تا اجازه دهد بازرسان به مدت سه سال از تاسیساتش بازرسی نمایند.
در طی سال های گذشته کمپانی های موبایل ساز بزرگ و شرکای سخت افزاری آنها در کشورهای آسیایی، همواره در معرض اتهام بهره کشی از نیروی کار برای کاهش هزینه های تمام شده تولید محصول بوده اند و به نظر می رسد نمی توان در آینده ای نزدیک امیدی به بهبود وضع این قشر داشت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یادم مقاله ای توی سایت نارنجی بود درباره کارهای سامسونگ و مافیای سامسونگ
توی اون مقاله دلیل گرانی اولیه تلوزیون های ال سی دی توی بازار جهانی مافیای سامسونگ میدونست
و این که سامسونگ مجبور شد به هر امریکایی خریدار کالاش 250 دلار غرامت بده
حالا هم که این مقاله تاییدی بر همین موضوع
زمانی اگه اپل همچین مشکلاتی توی خطوت تولیدش داشت خودش شروع کرد به برطرف کردنش اما سامی انگار به کل منکره
مث کارگرای معادن ما هستن
سامی فقط ب فکر سوده و بس
سامسونگ باید به ایمنی و سلامت کار گراش اهمیت بده.
احسنت ...??
چه فرقی به حال تو میکنه
مثلا به این خاطر هم شما میخواین بگین گوشی های سامسونگ بده مثل یکی که یبار گفت سامسونگ بده چون پنت هاش کپی هستن