معرفی بازی زاراوان؛ استراتژی به سبک ایرانی
اگر بخواهیم عصر کنونی بازی های موبایل را بر اساس ساخته معروف استودیو سوپرسل تقسیم بندی کنیم، اکنون را می توانیم دوران «پسا کلش او کلنزی» بنامیم. پس از موجی که بین بازیکن های ایرانی ...
اگر بخواهیم عصر کنونی بازی های موبایل را بر اساس ساخته معروف استودیو سوپرسل تقسیم بندی کنیم، اکنون را می توانیم دوران «پسا کلش او کلنزی» بنامیم. پس از موجی که بین بازیکن های ایرانی راه افتاد و روزانه به تعداد علاقه مندان این مجموعه افزوده شد، کم کم هیجانات پیرامون این عنوان خوابید. اشتباه نکنید، کلش آو کلنز همچنان مخاطب های خود را داشته و سود سرشاری را هم به جیب سوپرسل می فرستد.
مسئله اینجاست حباب پیرامون این بازی کوچک تر شده است. اگر به خاطر داشته باشید، پیشتر چنین اتفاقی را با تراوین تجربه کرده بودیم. با این وجود هستند همچنان استودیوهایی که با الهام گیری از ساخته سوپرسل عناوین سرگرم کننده ای را منتشر می کنند. زاراوان یکی از همین بازی های آنلاین است که تفاوت های بیشتری نسبت به کلون های کلش آو کلنز دارد. با و ما معرفی این عنوان همراه باشید.
بزرگترین تغییر زاواران را می توانیم به نام منطقه ای که هستید بزنیم. اگر کلش آو کلنز یا عناوین مشابه را تجربه کرده باشید، حتما می دانید زمینی که بازی جریان دارد یک تکه بوده و باید ساختمان هایی که می خواستید را باید همان جا قرار می دادید. زاواران این گونه نیست. با استفاده از دیوار قلعه ای که وجود دارد، منطقه بازی به دو قسمت تقسیم شده و این که بازیکن ساختمان های خود را کدام قسمت بگذارد را خودش مشخص می کند.
سوال اصلی اینجاست چنین المانی چه تغییری روی روند گیم پلی گذاشته است؟ زمانی که سربازان را ساخته و می خواهید با قبیله ای وارد نبرد شوید، باید دو مرحله را طی نمایید. مرحله ابتدایی نیروها را بیرون از دروازه چیده و باید ساختمان ها را از بین ببرید. بعد سربازان شما به سمت دروازه می روند. اینجا استودیو سازنده دست به حرکت جالبی زده است. پس از عبور افراد از دروازه، باز آن ها به منوی پایینی انتخاب نیروها هنگام نبرد رفته و دوباره سربازهایی که باقی مانده اند را باید بچینید.
کمی پیچیده شد، بگذارید ساده تر توضیح بدهیم. دیده اید هنگام حمله به منطقه های دیگر ابتدا باید افراد خود را جایی که می خواهید مستقر کنید؟ سپس آن ها به نزدیک ترین ساختمان یا نیروی هجوم می برند. با زاراوان باید دو بار این کار را انجام دهید. همین المان به تنهایی موجب شده تا بازی از زیر سایه کلون های ساخته کلش آو کلنز بیرون بیایید. چون با وجود دو منطقه، باید استراتژی هایی که میچینید نسبت به عناوین مشابه متفاوت باشد.
یکی دیگر از تفاوت های مثبت بازی این است پس از حمله، سربازانی که زنده می مانند را از دست نداده و به اردوگاه باز می گردند. بقیه بخش های گیم پلی زاواران به بازی های استراتژیک شباهت دارد؛ ساختمان های مورد نیاز را ساخته و با پیشرفت آن ها سعی نمایید کنار افزایش قدرت دفاعی به منطقه هایی حمله کنید. متاسفانه این بخش مشکلاتی هم دارد.
هنگام هجوم ها، هوش مصنوعی گاهی اوقات عجیب رفتار می کند. طبیعتا چنین چیزی می تواند روی روند پیروزی یا شکست تاثیر بگذارد. از دیدگاه گرافیکی، طراحی چشم نواز محیط و شخصیت ها موجب شده اند تا تجربه ای به مراتب بهتر داشته باشید. نمای ساختمان ها، قلعه، کاراکترهای موجود و رنگ بندی زیبای منطقه ای که هستید، همگی توانسته اند تا به جهان زاراوان رنگ و بوی پویاتری بدهند.
همین مسئله به موسیقی هم بازگشته و ترک های خوبی را شاهد هستیم. این که استودیو سازنده برای بعضی قسمت ها از قوم های قدیمی الهام گرفته است جای تقدیر داد. با این وجود امیدواریم تا انیمیشن های حرکت شخصیت ها هنگام حمله بهبود یابد. شاید به ساخته معروف سوپرسل شباهت های فراوانی داشته باشد، اما با تغییرات خود و نزدیکی بیشتر به فرهنگ ما ایرانی ها می تواند تجربه ای دلنشین به بازیکن ها هدیه بدهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من اکانت بازی زاواران رو دارم، لول ۳۶ . اگه کسی میخواد میتونم بهش بدم . تلگرام:
parcham_bala@