ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

با HTC Ocean آشنا شوید؛ نمونه اولیه یک تلفن هوشمند با بدنه ی حساس به لمس

پیش از ساخت هر تلفن هوشمند، سازنده معمولاً چند نمونه ی اولیه از آن تولید می کند تا قادر باشد تصمیم گیری کند ویژگی هایی که برای دستگاه تدارک دیده در دنیای واقعی چه حس ...

سینا گلستانه
نوشته شده توسط سینا گلستانه تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

پیش از ساخت هر تلفن هوشمند، سازنده معمولاً چند نمونه ی اولیه از آن تولید می کند تا قادر باشد تصمیم گیری کند ویژگی هایی که برای دستگاه تدارک دیده در دنیای واقعی چه حس و حالی خواهند داشت.

این طرح های اولیه معمولاً تنها در دسترس تیم تولید محصول قرار دارند و چیزی از آنها به بیرون درز نمی کند، اما این بار Evan Blass که تاکنون اطلاعات مربوط به موبایل های متعددی را روی توییتر فاش کرده، به ویدیوی معرفی یکی از نمونه های اولیه HTC دست یافته و آن را منتشر کرده است.

اوان بلس می گوید این تلفن هوشمند HTC Ocean نام دارد و نخستین بار روی وب سایت شخصی Danelle Vermeulen، یکی از طراحان شرکت تایوانی مشاهده شده است.

طراحی این تلفن هوشمند تاحدی HTC 10 (بررسی دیجیاتو) و تصاویر تاکنون فاش شده از موبایل پیکسل گوگل را در ذهن تداعی می کند که توسط همین شرکت در حال ساخت هستند.

اما مهم ترین ویژگی که در ویدیوی معرفی روی آن تمرکز شده Sense Touch نام دارد. در حقیقت می توان گفت این قابلیت بدان معناست که فریم دستگاه به لمس حساس است و بر همین اساس، می توانید با لمس کناره های بدنه دستورات مختلفی را اجرا کنید.

htc-ocean-6-w600

تلفن هوشمند جدید در این ویدیو Ocean مجهز به Sense Touch نامیده می شود و در ادامه شاهد هستیم که چطور می توان با سوایپ کردن روی کنار بدنه ی دستگاه قابلیت های مختلف را فعال کرد.

برای نمونه اگر در صفحه ی خانگی باشید و روی لبه ی سمت راست دستگاه اشاره کنید، دستیار دیجیتالی گوگل فعال می شود و در اپلیکیشن پخش موسیقی هم می توانید با لمس کردن کنار بدنه میزان بلندی صدا را کنترل کنید.

علاوه بر این در ویدیو شاهد هستیم که هنگام استفاده از دستورات صوتی، کناره های نمایشگر مثل چراغ LED روشن می شوند، اما مشخص نیست این موضوع واقعیت دارد یا تنها یک افکت گرافیکی برای افزایش جذابیت ویدیو به حساب می آید.

از دیگر ویژگی های قابل مشاهده در ویدیو هم می توانیم به دوربین دوگانه اشاره کنیم، ضمن اینکه در پایین نمایشگر هیچ دکمه ای به چشم نمی خورد. نام نشان HTC هم در هیچ گوشه ای از محصول ثبت نشده است.

البته باید توجه داشته باشید که هنوز مشخص نیست چنین محصولی در نهایت به خط تولید می رسد، یا تنها یکی از ایده هایی به حساب می آید که برای ساخت پرچمدار بعدی توسط طراحان پیشنهاد شده است.

در نهایت از شما دعوت می کنیم تصاویر بیشتری از تلفن هوشمند مجهز به Sense Touch مشاهده کنید، قابلیتی که هرچند مشخص نیست به بازار عرضه می شود یا خیر؛ اما در صورت حقیقت داشتن، می تواند تا مدتی این انتقاد را کنار بزند که HTC به آخر نوآوری های خود رسیده و دیگر چیز جدیدی برای اضافه کردن به دنیای تلفن های هوشمند ندارد.

htc-ocean-7-w600

htc-ocean-2-w600

htc-ocean-4-w600

htc-ocean-3-w600

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (15 مورد)
  • jafari
    jafari | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    نوآوری فقط الجی و اچ تی سی
    دمشون گرم

  • shayankia
    shayankia | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    فقط خداکنه وقتی روی یک گوشیش اورد،ولش نکنه مثل سونی.
    لمس شناور xperia sola واقعا عالی بود و از یک سانتی میشد با گوشی کار کرد.ولی خب سونی کنارش گذاشت! ?
    اینم به نظر ایده محشریه.

    • علی رشیدی
      علی رشیدی | ۵ مهر ۱۳۹۵

      لمس شناور رو تبدیل کردن به یه حالت ضعیف تر که اسمش glove mode عه واکثرا توی تمام گجت ها هست

  • hossein
    hossein | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    بازهم نو اوری از اچ تی سی این برند عشقه

  • م
    م | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    خیلی خوبه

  • m.sarv
    m.sarv | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    قبل تر حدود سک سال پیش یک ویدیو از دانشگاه ام ای تی دیدیم که توش محققان روی یک گوشی ایفون سیستمی ساخته بودن که از بلندگو یک صوت با فرکانس پایین صوتی پخش میشد و این صوت توسط میکروفون شنیده میشد هر فشار با سطح قدرت منفاوت روی هر نقطه خاص روی بدنه و نمایشگر و در کل گوشی تغییری در این فرکانس ایجاد میکرد و میکروفون با شنیدن و گوشی با پرداش اختلاف فرکانس تولید شده و دریافت شده مکان و شدت فشار رو تشخیص میداد اون موقع قرار بود این سیستم را بفروشن فکر کنم این همون سیستم هست

  • mostoul_bm
    mostoul_bm | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    عالیه. نوآوری

  • مهرداد علیخانی
    مهرداد علیخانی | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    بیاد که واقعا چیز تاپی خواهد شد.

  • MasoudZ
    MasoudZ | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    باریکلا????امیدوارم این گوشی به بازار عرضه بشه و بتونه اچ تی سی رو از این بحران خارج کنه

  • "reza"
    "reza" | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    ماشالا اچ تی سی

  • Noushin Rahimi
    Noushin Rahimi | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    Fuck?

    • مهرداد علیخانی
      مهرداد علیخانی | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

      خوش به حالتون. انگلیسیتون انقد قویه. میشه بگید fuck یعنی چی؟؟

    • saeed rostami
      saeed rostami | ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

      خدا شفات بده...?

مطالب پیشنهادی