ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گزارشات از کسادی بازار کلیه محصولات ال جی در فصل مالی اخیر خبر می دهند

این روزها ال جی در سه حوزه مختلف از کسب و کار خود در تنگنا به سر می برد؛ رکود شدید بازار اسمارت فون، نوسانات پی در پی ارزش سهام و بی رونقی بازار لوازم ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۹ مهر ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۰

این روزها ال جی در سه حوزه مختلف از کسب و کار خود در تنگنا به سر می برد؛ رکود شدید بازار اسمارت فون، نوسانات پی در پی ارزش سهام و بی رونقی بازار لوازم جانبی همگی از جمله دلایلی هستند که نگرانی مدیران عالی رتبه این شرکت را به دنبال داشته اند.

البته لازم است یادآور شویم که از سومین فصل مالی در سال گذشته تا به الان، ال جی شاهد رشد سود عملیاتی مستمر خود بوده است اما حالا این روند صعود متوقف گردیده، با این همه برای سنجش عملکرد کلی این کمپانی در یکسال گذشته لازم است فروش یخچال های سیگنچر، تلویزیون های OLED و بخش های دیگر مورد ارزیابی قرار گیرند.

براساس گزارشی که چندی قبل توسط منابع آگاه در صنعت منتشر گردید، در سه ماهه سوم امسال، ال جی به خاطر افت فروش واحد موبایلش عملکرد ضعیفی را از خود به نمایش گذاشت. واحد ارتباطات موبایل این کمپانی نیز که هم اکنون مسئولیت کسب و کار آن در حوزه تلفن همراه را بر عهده دارد برای ششمین فصل پیاپی با کسری درآمد روبروست.

طبق گزارشات، زیان عملیاتی این شرکت بالغ بر 89 میلیون دلار نسبت به سه ماهه قبلی (یعنی رقم 137.61 میلیون دلار) افزایش داشته است که ظاهرا علت این عملکرد ضعیف به ناموفق بودن موبایل G5 آن در نیمه نخست امسال مربوط می گردد.

واحد ارتباطات موبایل ال جی تا سه ماهه چهارم سال جاری همچنان زیان ده خواهد بود

حالا جمع کثیری از ناظران بازار بر این باورند که واحد ارتباطات موبایل شرکت مورد بحث تا سه ماهه چهارم سال جاری همچنان زیان ده خواهد بود. از سوی دیگر، اگر خاطرتان باشد ال جی موبایل V20 را در نیمه دوم امسال یا سه ماهه چهارم مالی معرفی نمود.

با این همه، کره ای ها برای افزایش فروش دستگاه یاد شده با مشکلات عدیده ای روبرو هستند چراکه برخلاف G5، این اسمارت فون جمعیت معینی از کاربران را هدف قرار داده است. به بیان دیگر، این دستگاه سیستم های صوتی بسیار پیشرفته ای را درخود جای داده که هزینه نهایی تولیدش را به میزان چشم گیری افزایش داده و از آن سو به کاهش قابل ملاحظه سود حاصل از فروش آن انجامیده است.

متاسفانه، بدبیاری های ال جی به این نقطه ختم نمی شود و ظاهرا فروش تلویزیون و لوازم خانگی آن نیز با کاهش همراه بوده است. سود عملیاتی این دو واحد به ترتیب برابر با 754.37 و 620.26 میلیون دلار در نیمه نخست امسال اعلام گردید که تاثیری قابل توجه در درآمدهای این شرکت داشتند.

با این همه، سه ماهه سوم سال های مالی که برای ال جی مصادف با فصل تابستان می شود معمولا با فروش پایین لوازم خانگی همراه است، از طرفی قیمت پنل تلویزیون های LCD که بالغ بر نود درصد کل فروش این دستگاه ها را شامل می شود نیز از نیمه نخست سال قبل تا امروز بالغ بر ده درصد افزایش داشته است که این مساله شرایط را بغرنج تر نموده.

در هر حال کمپانی های فعال در زمینه بورس و اوراق بهادار بر این باورند که سود عملیاتی واحد لوازم خانگی و راهکارهای تهویه هوای این شرکت در سه ماهه سوم برابر با 295.83 میلیون دلار خواهد بود که این رقم حدودا 89.65 میلیون دلار از سه ماهه قبلی کمتر است.

واحد سرگرمی های خانگی این کمپانی هم که در زمینه تولید تلویزیون فعالیت دارد شاهد کاهش 89.65 میلیون دلاری سود عملیاتی اش (از رقم 179.29 میلیون دلار) در سه ماهه قبل بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (25 مورد)
  • mohammad_a
    mohammad_a | ۲۰ مهر ۱۳۹۵

    ال جی = محصولات باکیفیت + تبلیغات ضعیف => کاهش فروش و سود

  • army4030
    army4030 | ۲۰ مهر ۱۳۹۵

    سخن بزرگان سونی ورشکسته شد

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی