درست مطابق زمان بندی قبلی، شبکه اجتماعی خصوصی فیسبوک برای کسب و کارها از امروز رسما آغاز به کار کرد. Workplace ، رقیب مستقیم سرویس های Yammer مایکروسافت و Slack سال هاست که در مرحله بتای خصوصی به سر می برد.
اما از امروز تمام کمپانی ها، سازمان های غیر انتفاعی و موسسات آموزشی می توانند از آن برای پیشبرد اهداف خود استفاده نمایند. به ادعای فیسبوک در حال حاضر بیش از 1000 سازمان در سراسر دنیا از سرویس Workplace استفاده می کنند و هند، آمریکا، نروژ، انگلستان و فرانسه پنج کشوری هستند که این سرویس در آن ها بیشترین محبوبیت را دارد.
فیسبوک با انتشار عمومی Workplace امیدوار است که بتواند قابلیت هایی چون مسنجر، فیسبوک لایو و Groups را برای شرکت ها به ابزاری ضروری تبدیل نماید. خوشبختانه حساب های کاربری Workplace ارتباطی به حساب های معمولی فیسبوک ندارند، بنابراین می توانید در آن صرفا با همکاران خود در ارتباط باشید.
Workplace به جز این المان های آشنا، امکانات دیگری مثل تجزیه و تحلیل شاخص های عملکرد کمپانی ها و ورود آسان به حساب کاربری را نیز در خود گنجانده تا مناسب کار در محیط ادارات باشد. فیسبوک همچنین یک اپلیکیشن پیام رسان به نام Work Chat را نیز برای iOS و اندروید منتشر کرده تا کارمندان یک شرکت بتوانند خارج از محیط کاری با یکدیگر در ارتباط باشند.
یکی از قابلیت های خوب Workplace، امکان تشکیل گروه های کاربری از چندین شرکت است تا کارمندان سازمان های مختلف بدون نیاز به حساب های کاربری شخصی فیسبوک خود بتوانند با یکدیگر تعامل داشته باشند. همچنین برنامه مشارکت Workplace شرکت های بزرگ را قادر ساخته تا سفیر آخرین محصول مارک زاکربرگ و همکارانش باشند.
شرکت هایی که تاکنون در Workplace ثبت نام نکرده اند، می توانند به مدت سه ماه از امکاناتش به رایگان بهره مند شوند. اما پس از آن فیسبوک به ازای هر کارمند ثبت نام شده در شرکت هایی با کمتر از هزار کاربر، 3 دلار در ماه از آن ها هزینه طلب می کند. گفتنی است که این میزان برای شرکت هایی با بیش از 10 هزار کاربر فقط یک دلار در ماه خواهد بود.
در انتها بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که سازمان های غیر انتفاعی و موسسات آموزشی می توانند از Workplace به طور کاملا رایگان استفاده کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.