صفحه مشخصات مدیران ارشد آلفابت و گوگل از دسترس خارج شد
اتفاقی عجیب در وبسایت هولدینگ آلفابت افتاده که می تواند نشانه ای از تغییرات بزرگ و یا ادامه رویکرد عدم شفافیت در این غول دنیای تکنولوژی باشد. صفحه مربوط به فهرست مدیران ارشد تمام کمپانی های زیر مجموعه به ...
اتفاقی عجیب در وبسایت هولدینگ آلفابت افتاده که می تواند نشانه ای از تغییرات بزرگ و یا ادامه رویکرد عدم شفافیت در این غول دنیای تکنولوژی باشد. صفحه مربوط به فهرست مدیران ارشد تمام کمپانی های زیر مجموعه به همراه سمت، بیوگرافی و توضیحات مربوطه به طور کامل از وبسایت آلفابت حذف شده است.
آن طور که به نظر می رسد، حذف صفحه مذکور چند ماهی است که اتفاق افتاده. البته هنوز عکسی قدیمی از لری پیج و سرگئی برین در صفحه «نگاه اجمالی به کمپانی» وجود دارد، اما جایگاه کاری آنها در آنجا ذکر نشده است. لازم به یادآوری است که پیج در حال حاضر سمت مدیرعاملی هولدینگ آلفابت را بر عهده دارد.
برای شرکتی به عظمت و اعتبار آلفابت بسیار عجیب است که از ارائه چنین اطلاعاتی به صورت عمومی امتنا کند. گوگل نیز تنها زیرشاخه آلفابت است که فهرست مدیران ارشدش در وبسایت خود این شرکت یافت نمی شود. سایر نام های بزرگی چون فیسبوک، مایکروسافت، آمازون و اپل همگی چنین صفحاتی را در وبسایت اصلی خود دارند.
یکی از منابع نزدیک به آلفابت به وبسایت «businessinsider» گفته که به احتمال فراوان صفحه مذکور در حال بازطراحی است و در آینده دوباره در وبسایت آلفابت در دسترس قرار خواهد گرفت. گرچه این مسئله که بازطراحی یک صفحه وب برای شرکتی چون آلفابت چند ماه به طول انجامیده، کمی عجیب به نظر می رسد.
شفافیت، حلقه مفقوده عملکرد مدیران گوگل
چند سالی هست که همواره اهالی مانتین ویوو متهم به عدم شفافیت در خصوص کسب و کار خود بوده اند. آلفابت هنوز هم تمایلی ندارد عملکرد مالی محصولات کلیدی و سرویس هایی چون یوتوب و اندروید را به صورت جداگانه و واضح اعلام کند.
سال هاست که اهالی خیابان وال استریت گوگل را به خاطر تعطیل کردن جلسات توجیهی سالیانه خود با تحلیلگران و سرمایه گذاران سرزنش می کنند.
از زمانی که «روت پورات» (Ruth Porat) در سال ۲۰۱۵ به عنوان مدیر ارشد امور مالی وارد گوگل شد، قول داد که این شرکت شفاف تر از گذشته عمل کند. در اولین اقدام نیز جلسات مستمر ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ای با تحلیلگران و سرمایه گذاران کلان را در دفتر خود ترتیب داد.
اصولاً تاسیس هولدینگ آلفابت و قرار گرفتن گوگل در زیرمجموعه آن خود یک اقدام مهم در جهت شفاف سازی کسب و کارها و درآمدها تفسیر می شود، چرا که در این حالت تمام زیر مجموعه ها می توانند همچون یک شرکت مستقل به کار خود ادامه داده و در مقابل سرمایه گذاران پاسخگو باشند.
گوگل هنوز پاسخ روشنی در خصوص حذف صفحه معرفی مدیران خود ارائه نداده و مشخص نیست که این اطلاعات کی دوباره در دسترس عموم قرار می گیرند، اما با توجه به جا به جایی ها و چند خروج مهم در سطح اول مقامات در یکی دو ماه اخیر، انتظار می رود شاهد تغییرات عمده ای در آن باشیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
داره از اصل خودش دور میشه اون از قابلیت های انحصاری پیکسل این هم از عدم شفافیت!