اسنپدراگون 830 کوالکام از Quick Charge 4.0 با توان 28 وات پشتیبانی می کند
ظاهراً تولیدکنندگان موبایل هنوز نمی دانند در مورد تأمین انرژی دیوایس هایشان چه راهی را در پیش گیرند. اگرچه بهترین راه در این زمینه ساخت باتری هایی با ظرفیت بالاتر در عین اندازه کوچک است، اما ...
ظاهراً تولیدکنندگان موبایل هنوز نمی دانند در مورد تأمین انرژی دیوایس هایشان چه راهی را در پیش گیرند. اگرچه بهترین راه در این زمینه ساخت باتری هایی با ظرفیت بالاتر در عین اندازه کوچک است، اما بسیاری از کمپانی ها ترجیح می دهند مسیر ساده تر را در پیش گرفته و روند شارژ باتری های کنونی را تسریع نمایند.
در همین رابطه، کوالکام که یکی از پیشگامان عرصه سخت افزار و مالک استاندارد Quick Charge یا همان شارژ سریع به شمار می رود، قصد دارد نسل چهارم این فناوری را رونمایی کند که به احتمال زیاد اوایل سال 2017 همراه با چیپست اسنپدراگون 830 در موبایل های پرچمدار به کار گرفته خواهد شد.
همان طور که می دانید استاندارد Quick Charge 3.0 کوالکام توان 18 وات را برای شارژ اسمارت فون به کار می گیرد، اما شرکتی همچون اوپو توانسته از شارژ سریع 20 واتی برای تلفن های همراهش بهره جوید، و نهایتاً هوآوی در جدیدترین فبلت خود یعنی میت 9 از تکنولوژی شارژ فوق سریع 22.5 واتی استفاده کرده.
با این حال کوالکام قصد دارد تمامی رقبا را پشت سر بگذارد و در نسل چهارم استاندارد شارژ سریع خود، از توان 28 وات بهره خواهد گرفت. البته به لحاظ فنی می شود توان شارژ را تا 100 وات نیز افزایش داد، اما به نظر نمی رسد در حال حاضر کمپانی های تولیدکننده موبایل چنین ریسکی را بپذیرند.
لازم به ذکر است فناوری QC 4.0 کوالکام می تواند خروجی 5 ولت با جریان 4.7 الی 5.6 آمپر، یا خروجی 9 ولت با جریان 3 آمپر را فراهم سازد. البته استفاده از ولتاژهای بالاتر (12 یا 20 ولت) ساده ترین کار برای کاهش زمان شارژ باتری به شمار می رود، اما خوراندن این سطح انرژی به باتری های لیتیوم-یونی کار عاقلانه ای نیست.
این باتری ها در ولتاژهای بالا، داغ می شوند و همان طور که می دانید، گرما چیز خوبی نیست. این موضوع در برخی پرچمداران سال 2016 که عدد 7 در انتهای نام آنها دیده می شود، به وضوح اثبات گردیده.
برای غلبه بر مشکلات احتمالی، کوالکام اعلام کرده فناوری اختصاصی تحت عنوان «تعامل هوشمند برای ولتاژ بهینه» یا به اختصار INOV را اتخاذ کرده که به صورت هوشمندانه می تواند ولتاژ مناسب برای شارژ باتری را انتخاب نماید.
به هر حال امیدواریم این تکنولوژی ها در سال بعد به کمک سازندگان موبایل بیایند، چون هیچکس نمی خواهد وقایع ناگوار سال 2016 که هنوز هم ادامه دارد، به سنوات آتی کشیده شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اصلا هم معلوم نبود با نوت ۷ هستین!!!
آخرش یه کاری می کنید که دیگه ...یه نکنیم موبایلو تو دستمون بگیریم ، یهو هر لحظه انفجار