تجربه مسافرت با سیستم حمل و نقل فوق سریع هایپرلوپ وان [تماشا کنید]
هایپرلوپ وان، یکی از شرکت های فعال در زمینه توسعه ایده حمل و نقل فوق سریع ایلان ماسک، به تازگی ویدیویی را منتشر کرده و نحوه مسافرت با این سیستم را به تصویر کشیده است. ...
هایپرلوپ وان، یکی از شرکت های فعال در زمینه توسعه ایده حمل و نقل فوق سریع ایلان ماسک، به تازگی ویدیویی را منتشر کرده و نحوه مسافرت با این سیستم را به تصویر کشیده است. آنها همچنین اعلام نمودند با دولت امارات متحده عربی به توافق رسیده اند تا مطالعات امکان سنجی این طرح را از دبی آغاز نمایند.
اولین خط از این فناوری بین شهرهای دبی و ابوظبی احداث خواهد شد، که مسیر 160 کیلومتری را فقط در 12 دقیقه طی می کند. همچنین در ویدیوی مذکور تجربه سفری فرضی با این سیستم به نمایش گذاشته می شود، که حکایت از اتوماسیون کامل فرایند دارد.
در این تیزر می بینیم مسافر از طریق اپلیکیشن اختصاصی، درخواست سفر می دهد، پاد خودران به استقبالش آمده و او را به ایستگاه مخصوص می رساند. سپس این پاد با چندین دستگاه دیگر داخل محفظه خاص قرار گرفته و کپسول نهایی به تونل حمل و نقل سریع السیر انتقال می یابد.
همان طور که می دانید طبق ایده ایلان ماسک، از آهنرباهای بسیار قدرتمند برای معلق نگه داشتن کپسول استفاده شده، و محیط تونل به شرایط خلاء نزدیک می گردد، بنابراین اثر اصطکاک هوا تا حد زیادی از بین می رود. مسافرین این سیستم تقریباً سرعت 1100 کیلومتر بر ساعت را تجربه می کنند، که نزدیک به سرعت جت های مسافربری خواهد بود.
پادهای مورد استفاده می توانند شش نفر یا بیشتر را در خود جای دهند، ضمن اینکه قابلیت تنظیم آنها بر حسب شرایط وجود دارد، مثلاً می توان آن را به شکل اتاق جلسه یا لانژ تغییر داد. البته درب های وسیله صرفاً هنگام سوار شدن اولیه و رسیدن به مقصد باز خواهند شد.
البته این پروژه، اولین طرح امکان سنجی هایپرلوپ وان به شمار نمی رود، زیرا پیش از این قراردادهایی مشابه در روسیه، فنلاند، سوئد، سوئیس، هلند، انگلستان و کالیفرنیا نیز منعقد شده است، اما به نظر می رسد برای نخستین بار در حاشیه خلیج فارس شاهد اجرایی شدن این طرح باشیم.
گفتنیست کمپانی هایپرلوپ وان بیش از 100 میلیون دلار بودجه را از شرکت های سرمایه گذاری همچون GE Ventures و Sherpa Ventures جذب کرده، و چندی پیش اولین تست واقعی را در صحرای نوادا با سرعت نزدیک به 500 کیلومتر بر ساعت با موفقیت به اجرا درآورد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خط بعدیشم تو قم حرم تا حرم می خواد راه بیافته.