کمپانی Boom خاطره هواپیمای مسافربری مافوق صوت کنکورد را زنده می کند
بلیک اسکول (Blake Scholl) به عنوان موسس و مدیرعامل کمپانی Boom یکی از رویاهای همیشگی خود را شکسته شدن دوباره دیوار صوتی توسط هواپیماهای مسافربری می داند، اتفاقی که پس از بازنشستگی کونکورد مشهور دیگر به وقوع ...
بلیک اسکول (Blake Scholl) به عنوان موسس و مدیرعامل کمپانی Boom یکی از رویاهای همیشگی خود را شکسته شدن دوباره دیوار صوتی توسط هواپیماهای مسافربری می داند، اتفاقی که پس از بازنشستگی کونکورد مشهور دیگر به وقوع نپیوسته و شرکت او حالا قصد دارد دوباره آن را احیا کند.
Boom قصد دارد همان سرعت و چابکی پیشین را به یک مسافربری بزرگ بازگرداند، بدون آنکه مشکلات پیشین کنکورد گریبان گیرش شود.
از عمده ترین این مشکلات می توان به مصرف بسیار بالای سوخت، قیمت فوق العاده گران بلیط (۱۰۴۰۰ دلار برای سفر از نیویورک به لندن)، تولید صدای بیش از اندازه زیاد، حتی پیش از رسیدن به سرعت صوت و در آخر بروز حوادث متعدد و ضریب اطمینان پایین اشاره کرد.
اسکول باور دارد که صنعت تولید هواپیماهای مسافری به شدت کند پیش می رود و از سایر حوزه های تکنولوژی کاملاً عقب افتاده است. گرچه پرنده های آهنین امروزی بسیار راحت تر و مقرون به صرفه تر شده اند، اما کیفیت انجام سفرهای بین قاره ای نسبت به ۶۰ سال گذشته هیچ تغییر محسوسی نداشته است.
او می گوید که هواپیمای در دست طراحی آنها مصرف سوختی بسیار بهینه تر از کنکورد خواهد داشت، ضمن این که کیفیت سوخت مورد استفاده آن هم می بایست ارتقا پیدا کند. او همچنین تکنولوژی پس سوز موتورهای آن جت مافوق صوت را ناکارآمد می داند و معتقد است که سامانه توربوفن برای هواپیمای مسافری مافوق صوت تولیدی Boom بسیار کارآمدتر است.
به علاوه، این هواپیما از لحاظ آیرودینامیکی و وزن برتری فراوانی نسبت به کنکورد خواهد داشت که این خود نیز به کاهش مصرف سوخت و در نتیجه کاهش صفرهای رقم قیمت بلیط منجر خواهد شد.
طبق گفته های بلیک اسکول، هواپیمای تولیدی Boom دارای ۴۵ صندلی و عدد ماخ ۲.۲ است. قرار شده اولین نمونه آزمایشی این هواپیما در ابعاد یک سوم اندازه واقعی پروازهای مقدماتی خود را در اواخر نوامبر امسال آغاز کند. این شرکت وعده داده که نخستین نمونه واقعی در اواخر سال آینده میلادی به پرواز خواهد آمد.
در صورت موفقت این طرح و ورود این هواپیمای مسافرتی مافوق صوت به خطوط هوایی، طی مسافت میان لندن تا نیویورک ظرف مدت ۳ ساعت ۱۵ دقیقه ممکن خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اسکول؟