پتنت جدید اپل و قابلیت تشخیص خطرات زیست محیطی توسط محصولات آتی آن
وقتی حرف از نوآوری در میان باشد، شاید شمار معدودی از شرکت ها وجود داشته باشند که توانایی رقابت با اپل را پیدا کنند. با درنظر داشتن اینکه سال آینده آیفون دهمین سالگرد تولد خود ...
وقتی حرف از نوآوری در میان باشد، شاید شمار معدودی از شرکت ها وجود داشته باشند که توانایی رقابت با اپل را پیدا کنند. با درنظر داشتن اینکه سال آینده آیفون دهمین سالگرد تولد خود را پشت سر می گذارد انتظار می رود شاهد نوآوری هایی کلیدی و تازه در این موبایل انقلابی باشیم.
پتنی که اخیرا تسلیم دفتر علائم تجاری و پتنت های ایالات متحده آمریکا شده نیز میتواند موید این مساله باشد.
در اسناد مربوط به این پتنت به تکنولوژی نوینی اشاره گردیده که به واسطه آن اپل امکان می یابد تعدادی سنسور زیست محیطی را درون منفذ اسپیکر آیفون جای دهد. به این ترتیب این حسگرها تاحدودی در معرض محیط قرار خواهند گرفت و در عین حال که از طریق محفظه پیرامونی اسپیکر از آنها حفاظت می شود می توانند از مواد مختلف نمونه گیری کنند.
در واقع دریچه ای که درون منفذ اسپیکر یا پورت آن قرار گرفته از مدارهای درون حسگر برای دریافت و بیرون دادن نمونه مواد مختلف شامل آب و هوا استفاده خواهد کرد. البته باید اشاره نماییم اپل پیشتر تکنولوژی مشابه به این (یعنی سیستم اسپیکر با قابلیت بیرون دادن هوا) را درون سری دوم اپل واچ نیز مورد استفاده قرار داده بود با این همه، آنطور که در پتنت تازه کمپانی مورد بحث ذکر شده، این دریچه با حرکات مختلفی که از خود به نمایش خواهد گذاشت می تواند نمونه مواد مختلف را تازه کرده و با جلوگیری از سکون آنها، نتایج دقیق تری را در اختیار کاربر قرار دهد.
اپل همچنین قطعات مختلف دیگری را نیز در پتنت مذکور به تصویر کشیده که می توان در این پیکره بندی به همراه حسگرها مورد استفاده قرارشان داد؛ از جمله حسگر اکسیژن، نوعی سنسور مواد شیمیایی، تشخیص دهنده دما، سنسورهای کربن مونو اکسید و دی اکسید، سنسور اوزون، رطوبت سنج و در نهایت گازهای مختلف.
البته باید اشاره نماییم که هنوز مشخص نشده کدام دستگاه ها قرار است از این فناوری بهره بگیرند و این اتفاق چه زمانی رخ می دهد با این همه اپل تصمیم گرفته که آن را به صورت انبوه تولید و در اختیار مشتریانش قرار دهد. روشن است که بهره مندی از این مزایای در موبایل یا ساعت های هوشمند را به راحتی نمی توان نادیده گرفت.
در ادامه دستگاه های میزبان نیز این اطلاعات را از سنسورهای مذکور دریافت نموده و بعد از تکمیل شدن فرایند تحلیل دیتا اعلان های مربوطه را برای کاربر نمایش می دهند. برای مثال اگر شخصی یکی از این دستگاه ها را در اختیار داشته باشد و وارد محوطه ای مملو از گازهای خطرناک شود دستگاه آلارمی را پخش می کند تا از این طریق فرد را هوشیار نموده و جانش را نجات دهد.
علاوه بر این، اگر تکنولوژی به قدری پیشرفت کند که این حسگرها به عضوی جدایی ناپذیر از موبایل ها و ساعت های هوشمند آینده بدل شوند آنگاه دانشمندان قادر خواهند بود که دیتا را با دقت بیشتری گردآوری نمایند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به اين ميگند استفاده درست و حسابي از سنسورها
کلا اپل هرچی گیر اورد رو پتنتش می کنه ها?