ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

این شبیه ساز پیشرفته با دریافت یک تصویر، آن را سه بعدی می کند

فناوری های امروز دنیای واقعیت مجازی در زمینه تشخیص حرکات بدن و سر از عملکرد بسیار خوبی برخوردار هستند تا جایی که امکان لمس واقعی تر فضای غیرواقعی آنها را میسر می سازند. اما تاکنون ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۲۵ آذر ۱۳۹۵ | ۰۱:۰۰

فناوری های امروز دنیای واقعیت مجازی در زمینه تشخیص حرکات بدن و سر از عملکرد بسیار خوبی برخوردار هستند تا جایی که امکان لمس واقعی تر فضای غیرواقعی آنها را میسر می سازند.

اما تاکنون هیچ کدام از بازی های ویدیویی و حتی پلتفرم های واقعیت مجازی، امکان شبیه سازی دقیق چهره و کاراکتر کاربر را ارائه نکرده اند و همیشه به طراحی صورت با چند المان کلی اجزای بدن بسنده شده است.

اما امروز استارتاپ کوچکی به نام Loom.ai از سیستم تکنولوژیک جدیدی پرده برداشته که شبیه سازی سه بعدی فوق العاده واقع گرایانه ای را به کمک تنها یک تصویر واحد پردازش و تولید می نماید.

این فناوری با بهره مندی تلفیقی از دید کامپیوتری، یادگیری ماشین و جلوه های ویژه سینمایی، این مهم را به ارمغان می آورند.

angelina_avatar

تاکنون نمونه های چهره شبیه سازی شده ی «آنجلینا جولی»، «ویل اسمیت» و چند تن دیگر از بازیگران سرشناس هالیوود و همینطور «ایلان ماسک» مدیرعامل کمپانی تسلا منتشر شده که شرکت مذکور مدعی است از روی تنها عکس واحد نمایش داده شده شبیه سازی گردیده اند.

جالب است بدانید موسس و مدیر این استارتاپ، «ماهش راماسوبرامانیان» یکی از اعضای باتجربه استودیو انیمیشن سازی DreamWorks است که تاکنون سابقه فعالیت در فیلم های «ماداگاسکار 3»، «هوم» و «شرک» را در کارنامه خود دارد.

از طرفی مدیر ارشد فناوری شرکت Loom نیز «کایران بات» یکی از رهبران واحد تحقیق و توسعه سیستم شبیه سازی چهره LucasFilms است که در پروژه فیلم های سینمایی «اونجرز» و «دزدان دریایی کارائیب» دست داشته.

چنانچه این تکنولوژی به مرحله تکامل یافته خود برسد و مشکلات کوچکی که در زمینه پردازش موها و دندان ها وجود دارد مرتغع گردد، فرصت درآمدزایی بی نظیری در اختیار اهالی این استارتاپ کوچک و خلاق قرار خواهد گرفت.

به عنوان مثال، احتمالاً فیسبوک یکی از مشتریان پروپاقرص این سیستم خواهد بود، چراکه شنیده می شود زاکربرگ قصد دارد مکانیزم شبیه سازی کاربرانش را در دنیای واقعیت مجازی (به خصوص پلتفرم آکیلس) وارد سازد.

در ادامه نمونه کامل شبیه سازی چهره ایلان ماسک به وسیله این تکنولوژی را تماشا کنید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی