ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ویجیاتو - بازی

آمار ماه نوامبر NPD؛ پیروزی مقتدرانه پوکمون بر Call of Duty

بنابر گزارش اخیر گروه آماری NPD، دو بازی Pokemon Sun & Moon که تا به امروز پرفروش ترین نسخه این سری بازی بوده اند، توانسته اند طی ماه نوامبر در ایالات متحده شگفتی ساز شده ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۲۶ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۰

بنابر گزارش اخیر گروه آماری NPD، دو بازی Pokemon Sun & Moon که تا به امروز پرفروش ترین نسخه این سری بازی بوده اند، توانسته اند طی ماه نوامبر در ایالات متحده شگفتی ساز شده و تمام بازی های دیگر، از جمله Call of Duty: Infinite Warfare را از لحاظ فروش پشت سر بگذارند.

البته گفتنی است که این آمار، از مجموع فروش هر دو نسخه Pokemon به دست آمده است؛ اما حتی اگر فروش این دو بازی را به صورت مجزا نیز در نظر گیریم، شکی نیست که عناوین جدید نینتندو شروعی فوق العاده داشته اند. NPD خاطر نشان کرده که Pokemon Sun & Moon با 8 درصد فروش بیشتر نسبت به Pokemon Black & White، رکوردهای پیشین را جا به جا کرده و به پرفروش ترین نسخه در تاریخچه این فرنچایز تبدیل شده است.

در نتیجه همین موفقیت، حالا کنسول 3DS نینتندو هم توانسته به رکورد بیشترین فروش بازی های فیزیکی در تاریخچه خود دست یابد که 1 درصد از رکورد سابق در ماه دسامبر 2014 بیشتر است. لیست پرفروش ترین بازی های نوامبر 2016: به شرح زیر است:

  1. Call of Duty: Infinite Warfare
  2. Battlefield 1
  3. Pokémon Sun (بدون در نظرگیری فروش دیجیتالی)
  4. Pokémon Moon (بدون در نظرگیری فروش دیجیتالی)
  5. Titanfall 2
  6. NBA 2K17
  7. Madden NFL 17
  8. Watch Dogs 2
  9. The Elder Scrolls 5: Skyrim (بدون در نظرگیری فروش دیجیتالی)
  10. FIFA 17

battlefield-1-cod-infinite-warfaregjfxjzdh-w600

گذشته از Pokemon، بازی Call of Duty: Infinite Warfare با وجود کاهش چشمگیر میزان فروش خرده فروشی نسبت به Black Ops 3، کماکان در جایگاه نخست قرار گرفته و می توان بعد از آن، Battlefield 1 را مشاهده کرد که پرفروش ترین بازی چارت NPD در ماه اکتبر بود. اما اگرچه بازی های شوتر عملکرد بی نظیری سال سال جاری میلادی از خود به جای گذاشته اند، این مسئله سبب نشده تا فروش نرم افزار تا 19 درصد نسبت به نوامبر 2015 کاهش نیابد.

یکی از تحلیلگران NPD می گوید برای آن که ذهنیت بیشتری نسبت به کاهش فروش نرم افزارهای گیمینگ به دست آید، لازم است بدانیم سه بازی نخست چارت نوامبر امسال، در مجموع تا 43 درصد از سه بازی برتر نوامبر سال گذشته میلادی کمتر فروخته اند. البته گفتنی است سه بازی برتر نوامبر سال 2015 هم Fallout 4 ،Black Ops 3 و Star Wars Battlefront بودند که شکست دادن آنها، امری چندان ساده تلقی نمی شود.

در نهایت باید اشاره کرد که بازی Watch_Dogs 2 هم برخلاف انتظارات یوبیسافت ظاهراً در شرایط چندان مساعدی به سر نمی برد و بعد از بازی هایی مانند Titanfall 2 و NBA 2K17 در جایگاه هفتم قرار گرفته است.

بازگشت پلی استیشن 4

ps4_pro_vs_xbox_one_s-w600

همانطور که پیش از این گزارش شده بود، پلی استیشن 4 توانسته طی ماه نوامبر، به برتری اکس باکس وان طی 4 ماه اخیر خاتمه داده و یکبار دیگر به پرفروش ترین کنسول ایالات متحده بدل گردد.

درست مانند اکس باکس وان اس، کنسول میان نسلی پلی استیشن 4 پرو تاثیر بسزایی در فروش هرچه بیشتر خانواده پلی استیشن 4 داشته است اما به نظر می رسد که مردم بیش از هرچیز، به باندل پلی استیشن 4 اسلیم به همراه بازی Uncharted 4: A Thief's End علاقه مند بوده اند که در مجموع، 30 درصد از فروش سخت افزار سونی طی ماه نوامبر را به خود اختصاص داده است.

در همین حال، کنسول دستی 3DS هم نسبت به همین بازه زمانی طی سال گذشته میلادی، با رشد 59 درصدی فروش مواجه شده و برای ششمین ماه متوالی، فروشی بیشتر از سابق داشته که در نوع خود، عملکردی بی نظیر تلقی می شود. ضمناً کنسول NES Classic Edition هم توانسته در ماه نخست، 196 هزار واحد بفروشد.

در مجموع، درآمد حاصل از فروش سخت افزار، با وجود افزایش فروش کنسول های قابل حمل، کاهشی 35 درصدی نسبت به نوامبر 2015 را پشت سر گذاشته که دلیل اصلی آن را می توان قیمت پایین تر پلی استیشن 4 و اکس باکس وان در قیاس با سال های گذشته تلقی کرد.

آمار کلی نوامبر 2016

به صورت کلی، میزان هزینه برای سخت افزارها و نرم افزارهای گیمینگ طی نوامبر 2016 در کشور آمریکا، برابر با 1.97 میلیارد دلار بوده که 24 درصد از هزینه 2.6 میلیاردی نوامبر 2015 کمتر است. نرم افزارها را می توان اصلی ترین دلیل این کاهش فروش تلقی کرد؛ چرا که بازی های کنسولی با کاهش 18 درصدی به درآمدی 955.2 میلیون دلاری رسیدند و بازی های پی سی با کاهش 28 درصدی، به 27.5 میلیون دلار.

در سوی دیگر نیز، فروش سخت افزارها با کاهش 35 درصدی به 723.8 میلیون دلار رسیده و این رقم برای تجهیزات جانبی 259.8 میلیون دلار است. NPD می گوید که فروش ضعیف سخت افزارها و تجهیزات جانبی به ترتیب ناشی از کاهش قیمت ها و فراگیری هرچه بیشتر اسباب بازی های گیمینگ است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی