خلاقیت دردناک در ساخت نگه دارنده ای برای ایرپادهای گران قیمت اپل
بالاخره ایرپادهای اپل با قیمت نه چندان کمشان به بازار عرضه شدند و همانطور که پیش از این در دیجیاتو خواندید اکثر کاربران از کارایی آن کاملاً راضی هستند. قیمت بالای ایرپادهای اپل باعث شده که ...
بالاخره ایرپادهای اپل با قیمت نه چندان کمشان به بازار عرضه شدند و همانطور که پیش از این در دیجیاتو خواندید اکثر کاربران از کارایی آن کاملاً راضی هستند.
قیمت بالای ایرپادهای اپل باعث شده که کاربران نگرانی هایی را در رابطه با افتادن و گم شدن آنها بروز بدهند. گفتنی است که تیم کوک در پاسخ به نگرانی دوستداران گجت مذکور گفته است:
من برای مدتیست که از آنها [ایرپادهای بی سیم] استفاده می کنم، و آنها از گوش نمی افتند، چرا که فاقد سیم هستند. سیم ها به وزن ایرپادها اضافه می کنند و به نوعی آنها را به پایین می کشند، همین امر سبب بیرون آمدن آنها از گوش می شود، بنابراین بدون سیم، ایرپادهای من هرگز از گوشم بیرون نیامده اند.
با این حال با توجه به خبر اخیر اپل در رابطه گرفتن هزینه 69 دلاری برای جایگزینی ایرپاد گمشده، برخی کاربران لازم دیدند تا تمهیداتی را برای کاهش هرچه بیشتر احتمال گم شدن این محصولات انجام دهند.
کاربری (می توان گفت خوش ذوق!) در توئیتر عکسی از خود منتشر کرده که توانسته با انجام عملیاتی کمی دردناک، جای ایرپادهای اپل را در گوش خود محکم کند. «Andrew Cornett» با سوراخ کردن گوش خود و قرار دادن حلقه ای درون آن، ایرپاد را از داخل آن عبور داده تا سر جایش محکم قرار بگیرد.
به نظر می رسد که حالا باید منتظر عرضه کیت 150 دلاری سوراخ کردن گوش اپل شامل دستگاه سوراخ کن با شارژر لایتنینگ و حلقه نگه دارنده با رنگ رز گلد باشیم!
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
استیو از اون دنیا فکر کنم به حال اپل داره الانگریه میکنه!!! این طراحی خلاقانه نبود که استیو جابز دنبالش بود......
واقعا جای تاسف داره
تیم کوک هم داره با این حرفای مزخرفش طراحی مزخرف این محصول رو توجیح میکنه
عاشق این تیکه اشم ??????
(به نظر می رسد که حالا باید منتظر عرضه کیت 150 دلاری سوراخ کردن گوش اپل شامل دستگاه سوراخ کن با شارژر لایتنینگ و حلقه نگه دارنده با رنگ رز گلد باشیم!)
اونقدرا هم غیر منطقی نیست اگه جمعیت درندگان آیفون متعادل فرض کنیم نصفشون زن هستند که همگی گوش هاشون سوراخ هست میمونه نصف بقیه که مرد هستند این روزا هم که تعداد زیادی از مردا هم گوش هاشون رو سوراخ میکنن به یدونه هم قانع نیستن:) پس میشه گفت اکثریت کاربران آیفون در این زمینه مشکلی ندارن:)
اینا خلاقیت نیست دیوانگیه
همینه دیگه اپل بخری باید گوشتو سوراخ کنی نیفته ?
اسم اینا خلاقیت نیست حماقت و خریته
و دیجیاتو هم داره این خریت محض و خلاقیت جلوه میده این بدتره
سلام
بیچاره دیجیاتو. به تیکه آخر مطلب دقت کن:
به نظر می رسد که حالا باید منتظر عرضه کیت 150 دلاری سوراخ کردن گوش اپل شامل دستگاه سوراخ کن با شارژر لایتنینگ و حلقه نگه دارنده با رنگ رز گلد باشیم!
کاملا دیوانه....?
حماقت تا کجا...
این بنده خدا این 160 دلار رو میداد یه دوره کامل روانکاوی میرفت...
اون تیم کوک وجانین که باید برن تیمارستان.اونم از نوع آرخامش ?