ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مدیرعامل توییتر از اهداف این شبکه اجتماعی در سال 2017 سخن می گوید

به تازگی «جک دورسی» بنیانگذار و مدیرعامل توییتر آزمایشی جالب توجه را به راه انداخت و از نزدیک به 4 میلیون دنبال کننده حساب کاربری شخصی اش پرسید نظرات خود را در مورد شیوه های ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰

به تازگی «جک دورسی» بنیانگذار و مدیرعامل توییتر آزمایشی جالب توجه را به راه انداخت و از نزدیک به 4 میلیون دنبال کننده حساب کاربری شخصی اش پرسید نظرات خود را در مورد شیوه های ارتقاء و بهبود این شبکه اجتماعی با او در میان بگذارند.

در میان پاسخ های دریافتی به مواردی همچون ریزه کاری های طراحی و از بین بردن ملی گرایی افراطی اشاره شده بود، اما امروز «دورسی» پیشنهادات کاربران را به چهار دسته اصلی تقسیم کرد. این نتایج را می توان به نوعی اهداف این کمپانی در سال جدید میلادی محسوب کرد.

jack-dorsey-twitter-resolutions

لیست فوق کاملاً منطقی به نظر می رسد و شروع آن با «سوء استفاده» نیز هوشمندانه است، زیرا این موضوع یکی از بزرگ ترین چالش های شبکه اجتماعی مذکور طی سالیان اخیر بوده، اما ارتقاء در سه زمینه دیگر یعنی «ویرایش»، «موضوعات و علایق» و «گفتگوهای مستقیم» نیز نتایج خوبی را در پی خواهد داشت.

jack-dorsey-abuse

در بحث «سوء استفاده» به قول «دورسی» مشکل اصلی فقدان شفافیت در توییتر نیست، بلکه ابزارها و سیاست های مناسب برای مقابله با آن وجود ندارد، و ساخت ابزارها و اعمال سیاست ها نیز فرایندی زمان بر و پرهزینه خواهد بود، بنابراین احتمال پیشرفت در این حوزه ناچیز است.

jack-dorsey-edit

در زمینه «ویرایش» توییت ها، علاقه زیادی به این موضوع در بین کاربران وجود دارد، اما «دورسی» ساده ترین حالت آن را پیشنهاد می کند، زیرا اگر افراد بتوانند به راحتی و بدون محدودیت پیام های خود را ویرایش کنند، زمینه برای سوء استفاده بیشتر مهیا گشته و ارزش توییتر به عنوان مجرای ثبت دائمی رخدادهای عمومی از بین خواهد رفت.

jack-dorsey-topics

 

twitter-converse

دو دسته دیگر یعنی «موضوعات و علایق» و «گفتگوهای مستقیم» نیز برای کاربران بسیار جذاب بوده و احتمالاً درآمد خوبی را برای این شرکت به همراه خواهند داشت، اما تحقق آنها مستلزم توسعه و ارائه زیرساخت و نرم افزارهای جداگانه است، عملی که توییتر در اجرای آن با مشکل مواجه بوده و به نظر نمی رسد در کوتاه مدت، تغییری در این وضعیت ایجاد گردد.

البته آینده قابل پیش بینی نیست و اگر «دورسی» بتواند ایده های مورد بحث را طی سال آتی اجرایی کند، احتمالاً سال آینده در چنین روزهایی، همه جا صحبت از این خواهد بود که توییتر چگونه در سال 2017 متحول شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی