ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ستاد انتخابات کشور آمادگی خود را برای اخذ رأی الکترونیکی اعلام کرد

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور اعلام کرد وزارت کشور توان و قصد برگزاری الکترونیکی انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا را دارد، و می توان تمام فرایندهای انتخابات را در 10 ...

حمید مقدسی
حمید مقدسی منتشر شده در 11 دی 1395  |  10:15

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور اعلام کرد وزارت کشور توان و قصد برگزاری الکترونیکی انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا را دارد، و می توان تمام فرایندهای انتخابات را در 10 هزار شعبه اخذ رأی الکترونیکی به اجرا درآورد.

«امیر شجاعان» می گوید در این رابطه، جلسات متعددی با شورای نگهبان برگزار شده و وزارت کشور آمادگی کامل خود را برای تحقق این امر اعلام کرده است، اما عملی شدن انتخابات الکترونیکی به موافقت شورای نگهبان وابسته است.

%d8%a7%d9%85%db%8c%d8%b1-%d8%b4%d8%ac%d8%a7%d8%b9%d8%a7%d9%86

وی افزود فرایند انتخابات 25 مورد را شامل می شود، که در حال حاضر به جز اخذ رأی و شمارش آراء، مابقی آنها به صورت الکترونیکی انجام می گردد.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور می گوید برگزاری انتخابات الکترونیکی باعث کاهش خطاهای شمارش، افزایش سرعت کار و ایجاد شفافیت می شود، و دولت هم از این سازوکار حمایت می کند، ضمن اینکه زیرساخت های فنی و امنیتی لازم نیز با هماهنگی مراجع مربوطه فراهم شده است.

البته به گفته «شجاعان» علاوه بر تأییدیه شورای نگهبان، برگزاری انتخابات الکترونیکی به تأمین منابع مالی لازم از سوی مجلس نیز نیاز دارد، که رایزنی در این مورد نیز در جریان است.

READ  آمازون می خواهد دستیار الکسا را به یک مترجم همزمان مکالمات تبدیل کند
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (16 مورد)
  • عموجانی

    مامیگیم خر نمیخوایم پالان خر عوض میشه.

  • margbal

    ??????

  • Aggressive

    bagher
    ..نگو مؤمن

  • bagher

    یارویی که اومدی میگی راه جدید تقلب...کم حرف مفت بزن اگه قرار بود تقلب شه این رئیس جمهور فعلی هم نمی اومد رو کار...پس چرت نگو مردم جواب شمارو نه دی دادن.

    • margbal

      آره دیدیم چطوری رفسنجانی بخاطر سن رد صلاحیت شد
      شما حرف مفت میزنی

    • margbal

      داش رفسنجانی رو بخاطر سن ردصلاحیت کردن
      اونوقت تو از کی دفاع میکنی؟؟؟؟؟
      خب کلی پیرتر از رفسنجانی مهم ترین پُست ها رو دارن
      نظرت چیه؟؟

    • محسن

      یاروی عزیز اگه همین روحانی هم نمیخاستن بیارن مگه کاری داشت واسشون. دیدن کشور داره به فنا میره دست راستیا رو شذه بذار این بیا .

    • Aggressive

      ..نگو مؤمن

    • javad ahmadi

      دوست عزیز نه دی تقلب بزرگی شد که باعث شد الکی احمدی نژاد رئیس جمهور شه...و شما هایی که مییگین فتنه امریکاییی بوده باید بدونی نه دی خود مردم رفتن اعتراض کردن که به رای شون بی اعتنایی شد...الان هم که تقلب نشد و روحانی رئیس جمهور شد از ترس نه دی ۸۸ بود که مردم ریختن تو خیابون..ترسیدن باز هم مردم اعتراض کنند..??

  • zxc

    الكترونيكي

  • Mi Amir

    تو ایران انتخابات الکترونیکی بی معنیه

    • آریا

      کلا تو ایران انتخابات بی معنیه

  • molavy

    قانون اساسی آمریکا سیصد سال پیش نوشته شده. چرا دوباره به رای نمیذارنش ببینن چقدر رای میاره

  • amir

    کاش یه رای گیری میشد برا رضایت از حکومت...

    • مهدی احمدی

      ببند مومن

  • Rivekan

    راه جدید تقلب

مطالب پیشنهادی