ترامپ به هدف خود نرسید؛ دادگاه تجدید نظر فدرال به لغو فرمان مهاجرتی رای داد
یک دادگاه استیناف فدرال اخیراً به صورت بی سر و صدا، حکمی علیه رییس جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ صادر کرده و لغو فرمان اجرایی وی مبنی بر ممنوعیت ورود مردم هفت کشور عمدتاً مسلمان، ...
یک دادگاه استیناف فدرال اخیراً به صورت بی سر و صدا، حکمی علیه رییس جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ صادر کرده و لغو فرمان اجرایی وی مبنی بر ممنوعیت ورود مردم هفت کشور عمدتاً مسلمان، از جمله ایران را تمدید کرده است.
این فرمان که توسط هیئت سه نفره قضات در شعبه نهم دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا صادر شده، بدین معنا خواهد بود که مهاجران و پناهندگان هفت کشور مورد اشاره می توانند با در دست داشتن ویزای معتبر، کماکان به ایالات متحده سفر کنند و وعده های کمپین ترامپ را تحت تاثیر قرار می دهد.
در حکم دادگاه آمده وکلای دولت، قادر به ارائه مستندات کافی نبوده اند که نشان دهد با لغو فرمان اجرایی ترامپ، کشور ایالات متحده تحت تاثیر «صدمات غیرقابل جبران» قرار می گیرد. مدتی کوتاه پس از صدور این حکم، ترامپ پیامی تهدیدآمیز در حساب کاربری توییتر خود فرستاد و با اشاره به بردن پرونده به دیوان عالی گفت: «شما را در دادگاه خواهم دید».
گفتنی است که شاکیان اصلی این پرونده، ایالات واشنگتن و مینه سوتا هستند. جان کری، وزیر امور خارجه دولت پیشین ایالات متحده، به همراه برخی از سران سابق سازمان سیا و نیز ده ها کمپانی بزرگ این کشور همچون فیسبوک و گوگل به دادگاه گفته اند که حکم رییس جمهور ایالات متحده، با قانونی اساسی و منافع آمریکا در تضاد است.
فرمان اجرایی ترامپ، در روز 27 ژانویه سال جاری میلادی امضا شد و ورود پناهندگان را به مدت چهار ماه، و ورود مهاجران هفت کشور را به مدت 90 روز به تعلیق درآورد. گذشته از ایران، کشورهای عراق، سوریه، سودان، سومالی، لیبی و یمن نیز تحت تاثیر فرمان ترامپ قرار گرفتند.
هنوز مشخص نیست دونالد ترامپ چه زمانی قصد دارد این پرونده را به دیوان عالی ایالات متحده ببرد؛ اما هیئت هشت نفره قضات دیوان عالی، به صورت مساوی از دو گروه قاضی با ایدئولوژی های متفاوت تشکیل شده است و در صورت تساوی رای میان آنها، فرمان شعبه نهم دادگاه استیناف فدرال آمریکا بر قوت خود باقی می ماند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
وای قانون تو آمریکا برای همه یکسانه