ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

زور 24 شرکت مجاز واردکننده به معدود قاچاقچیان آیفون نمی رسد

همان طور که می دانید تابستان سال جاری طرح ضربتی مبارزه با موبایل های قاچاق در بازار به اجرا درآمد که بیشتر از همه گریبان محصولات اپل را گرفت. پس از جمع آوری آیفون های ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

همان طور که می دانید تابستان سال جاری طرح ضربتی مبارزه با موبایل های قاچاق در بازار به اجرا درآمد که بیشتر از همه گریبان محصولات اپل را گرفت. پس از جمع آوری آیفون های بازار، صحبت از واردات قانونی این تلفن همراه پرطرفدار به میان آمد و نهایتاً 24 شرکت توانستند مجوز واردات قانونی این اسمارت فون را کسب نمایند.

اگرچه فعالیت 24 شرکت به عنوان واردکننده رسمی آیفون که تقریباً هیچکدام آنها خدمات پس از فروش را برای محصولات اپل در دستور کار ندارند کمی عجیب است، اما گزارشات میدانی نشان می دهد حتی این مجموعه بزرگ نیز نتوانسته اند جوابگوی نیاز بازار برای این موبایل باشند و هنوز هم واردکنندگان غیرقانونی (بخوانید قاچاقچیان) بخش اعظم نیاز بازار را تأمین می کنند.

خبرگزاری فارس می گوید «از گذشته و اکنون، چند وارد کننده بزرگ به صورت قاچاق گوشی آیفون را وارد کشور می کنند که این افراد از قدرت مالی زیادی برخوردار هستند» و به نظر می رسد این افراد کاملاً شناخته شده اند.

از سوی دیگر به خاطر قیمت بالای محصولات اپل، واردکنندگان مجاز با سرمایه چند میلیارد تومانی نیز نمی توانند آیفون را به تعداد کافی وارد کشور کرده و توزیع نمایند، به همین دلیل ظاهراً تعدادی از این واردکنندگان تصمیم گرفته اند «کارت گارانتی بیشتر از واردات خود را صادر کرده» و محصولات غیرقانونی را به جای واردات مجاز خود جا بزنند.

سؤال اصلی اینجاست که چرا این «2 تا 3 نفر واردکننده عمده غیررسمی آیفون با سرمایه هنگفت» برای دریافت مجوز قانونی اقدام نکردند یا با دولت به توافق نرسیدند، و مهم تر اینکه چرا این افراد هنوز می توانند طبق روال سابق خود به قاچاق موبایل ادامه دهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (13 مورد)
  • ali-g
    ali-g | ۲۸ بهمن ۱۳۹۵

    من و دوستانی که اینجا هستن کل زندگیمونم بفروشیم 10 میلیارد نمیشه که بتونیم اینجور ایفون بیاریم . کی 10 میلیارد داره که بتونه این کار رو کنه؟ اهااااا اقازاده ها

  • نویدی
    نویدی | ۲۸ بهمن ۱۳۹۵

    چه سوال خنده داری...

  • aspireyou1
    aspireyou1 | ۲۷ بهمن ۱۳۹۵

    خخخ چون اون دو سه نفر خود دولت مردان هستن

  • حمیدرضا سلیمیان
    حمیدرضا سلیمیان | ۲۷ بهمن ۱۳۹۵

    باوا خو ۱۰ میلیارد میده ایفون وارد میکنه بعد مثلا ۲۰ ملیارد سود میکنه ببینین مثلا من نمیدونم شاید خیلی زیاد یا خیلی کم ولی میاد تز این ۲۰ ملیارد یه ملیتردشو صرف این میکنه که نیروی مرزی و دولت و اینارو بپیچونه اونوقت اگه قانونب بشه ۱۰ ملیارد میده ایفون وارد میکنه مجبوره پول بده برا گمرک و دولتم سهم خودشا میخواد اونقوت این میاد ۲۰ ملیارد سودو میچسبه یا ۱۰ ملیارد سودو

  • keivan
    keivan | ۲۷ بهمن ۱۳۹۵

    دولت در مرزها کاره ای نیست که هنوز ادعای ساماندهی قاچاق رو داره.
    وقتی میوه هایی که نیاز به نگهداری در شرایط ویژه و یخچال دارن بصورت هزاران تن میتونن وارد بشن ایفون کیلویی چنده؟

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی